Supervuoro

Alajärven Ankkurit 2017

#5
Vs: Alajärven Ankkurit 2017

Kolmossauma sanoi:
Ehtiköhän Ankkureista jo kovasti lähteä pelaajia? Kivipelto Koplaan?
Kivipelto jatkanee ankkureissa kun superin paikka saatiin. Mutta nyt jos koskaan AA:n jaosto.. olkaa aktiivisia pelaajamarkkinoilla ettei ensi syksynä olla taas tilanteessa että ykkönen kutsuu.
 
#7
Vs: Alajärven Ankkurit 2017

Kyllä Hautalaa pitää nyt kysyä Ankkureihin, jos ei lukkariksi niin 3-vahdiksi sitten. Voisi hyvinkin olla tulollaan kun tuossa lähellä asuukin.
 
#8
Vs: Alajärven Ankkurit 2017

Eipä tuo nyt säälistä tullut. Ankkureissa talousasiat, pelaajabudjetit yms on hoidettu aina jalat maassa. Maksut maksettu, kenttä ja katsomo ovat Superin vaatimukset täyttävät, jota ei monella Superin seuralla ole.
Kyllähän sitä voi joukkueen koota niin, että luvataan taivaan mannaa riittävästi pelaajille, mutta vaikka näin tehtäisiin se ei yksin riitä takamaan, että joukkue menestyisi. Ne maksutkin pitää sitten maksaa. Kirille näin nyt kävi, että maksun aika tuli. Pitkässä juoksussa tämä Kirin pudottaminen on hyväksi kumminkin koko superille, joukkueet rakennetaan realististen talouslukujen pohjalta eikä luvata liikoja. Talousasiat pitää vaan hoitaa eikä olla hoitavinaan! Superpesis Oy on osakeyhtiö eli tekee bisnestä (taiyrittää), jos asiakas jättää maksut maksamatta eikä piittaa yhteisesti sovituista säännöistä, niin mielestäni osoitti vankkaa selkärankaa Superpesiksen halitukselta pudottaa Kiri Superista, eiköhän näin olisi toiminut suurin osa yrityksistä?
Jyväskylän Kiri on legendaarinen pesisseura ja toivon, että Kiri saa asiansa kuntoon ja palaa takaisin Superiin, joko yhteistyössä Lohen kanssa tai ilman.
Ankkureilta, etenkin seuran johdolta toivon järkeviä siirtoja ja valintoja ja valmennukselta ja pelaajilta sitä kunnianhimoa ja näyttämisen halua ensi kesään, ettei tarvi enää jossitella !! Talven aikana pelaajien pitää kehittyä, niin joukkueena kuin fyysisesti. Joukkuehengen eteen täytyy tehdä töitä, se auttaa vaikeiden aikojen yli. Jos vaan kaikilla sydämessä sykkii sinikeltainen sydän, ei ensi kesänä ole muuta kuin pitää ja päästää ;)
 

Luoma-aholaine

#9
Vs: Alajärven Ankkurit 2017

Ei Ankkureiden talous liian hyvällä tolalla ole. Taitaa olla palkkioita maksamatta ainakin kolmella eri vuosikymmenellä. Kuulemma Karpan asukin lomarahatkin on vielä saama puolella.
 
#10
Vs: Alajärven Ankkurit 2017

Ei ole kovin terveellistä toimintaa pesäpalloliikkeeltä, että pääsarjatasolla pelataan ensin sarja jossa viimeksi sijoittunut putoaa mutta sitten ei putoakaan. Alajärven kuuluisi hakea paikkaa ykkösen kautta ja ensi kausi tulisi pelata superpesiksessä 13 joukkueella ja jos halutaan paluu 14 joukkueen sarjaan niin sitten 2018 kaudelle nousisi ykkösestä voittaja ja pudotuspelien voittaja kuten 2015. Eiköhän Alajärvellä olisi ihan hyvät mahdollisuudet näin nopeaan paluuseen.
 
#13
Vs: Alajärven Ankkurit 2017

Ankkurit olisi kuulunut ykköseen, niin paskan kauden pelasi. Toivottavasti sitten saa pidettyä pelaajat, tai seuraava kausi samaa hetiipoussina olemista ja parkua.
 
Viestejä
288
#14
Vs: Alajärven Ankkurit 2017

Kopinnostaja sanoi:
Hyvä Ankkurit ja Iivarinen! Oikeaan osoitteeseen sarjapaikka meni. Luottakaa vain nyt Mattiin.
Ilkassa oli haastateltu jaoston puheenjohtaja Taavi Kivipeltoa ja tämän mukaan noin puolella joukkueesta on voimassa olevat sopimukset, eli ne aikaisemmin solmitut sopimukset ovat siis voimassa. Tämä tarkoittanee, että Matti Iivarinen jatkaa pelinjohtajana ja pelaajista muistaakseni sopimuksia oli Viljo Sillanpäällä, Sasu Iivarisella, Kari Kellokoskella, Henri Heikkisellä ja Nestori Yli-Sissalalla.
 

jaostohoi

#15
Vs: Alajärven Ankkurit 2017

Ei oo totta!!
Vaihtakaa nyt edes PJ:aa jotta menestytte.
Järki käteen.
Katsojat äänestävät muutoon jaloillaan.
Jotakin uutta TÄYTYY tapahtua.
 
#17
Vs: Alajärven Ankkurit 2017

Jokainen vähänkään ymmärtävä tajuaa mikä on lopputulos ensi syksynä jos joukkue tulee olemaan sama kuin tänä vuonna -Kivipelto,Orava ja Mikkolanaho.. Aivan suvereeni pohjakosketus tulossa jos ei tehdä kunnon pelaajahankintoja. Ja mitkään junnut kyrööstä tai joku nevöhööd ykköspesiksestä ei voi tulla edes kysymykseenkään.
 
#18
Vs: Alajärven Ankkurit 2017

Jos joukkue putoaa suoraan superista ja saa tällaisen ylimääräisen armopalan, niin luulisi ettei samoja virheitä tehdä uudelleen. Eli nyt rohkeutta ja pari hyvää hankintaa kehiin.
 

välipalo

#20
Vs: Alajärven Ankkurit 2017

Miks aina ekalla??? sanoi:
Hävetkää jos pelaamalla putoo niin pitäs pelaamalla nousta. Jos yhtään on pallia tallella niin nousu ykköspesiksen kautta niin kuin miehet tekisivät.
Kyllä jollain ottaa koville.. ;D
No kelle sen paikan ois pitänyt antaa? Kyllähän ankkureiden kausi oli täynnä myös huonoa tuuria mm. Kivipellon loukkaantumisesta johtuen. Loppukauden hyvät pelit osoitti mielestäni sen että jos joku niin Ankkurit tuon vapautuvan Pasilan ansaitsee. Lisäksi kun talous on kunnossa ja katsojia käy hyvin niin sille pohjalle on hyvä rakentaa.
 
Ylös