Supervuoro Verkkolehti »

Yleisurheilu

Viestejä
994
Naisten esteiden alkuerissä Ilona Monoselta nähtiin kylmän kliininen suoritus helteisessä säässä. Mononen selviytyi vaivatta finaaliin uudella ennätyksellään. Lasken aamukilpailuiden parhaaksi suoritukseksi, tuo nainen on hiomaton timantti josta voidaan saada vielä paljon iloa.
 
Viestejä
553
Eipä näitä yu-karkeloita ole hurjasti tullu seurailtua, mutta tänä iltana kyllä seiväshyppyä pittää väijyä!!

Siihen saa vielä kivan lisämausteen, kun piirretään pienet voittajavedot kehiin... 😃

Mitäs sanot asiantuntijana, @zala ? Pystyykö Murto, tahi kukaan lyömään Molly Cauderia? Kyllä mää siitä lähden, notta hän on yksin triplan ylärivillä, seuraaville Murto, Moser, Molinarolo, Brunia... Entä tämä kreikkalainen, Stefanopoulus jotain? 🤔 Lampela tuskin kuitenkaan hätyyttelee ihan metallisijotuksia...

On mulla sit yksittäinen VoVe Murrolle, maksaa mukavasti, eikä mahdoton! Mutta se akillesjännevamma on vielä aika tuore...

Toivotaan menestystä Salon flikalle!! 👍🇫🇮
 
Viestejä
994
Oi, @Raumam Kettu enhän minä tiedä pystyykö Murto taikka kukaan muukaan lyömään Mollya. Tällaistahan urheilu on, vastausta tähän eivät tiedä edes Wilma tai Molly.
Kisoihin lähdettäessä laskeskelin että Silja Kososen mahdollisuudet EM-kultaan ovat suuremmat kuin Wilma mutta nyt joitakin tunteja ennen illan kisoja ajattelen asetelman kääntyneen. Koska Kosonen heitteli suht vaisusti karsinnoissa.
Mutta kukapas tuosta tietää?
 
Viestejä
553
Jeeps, eipä näistä tiärä, muutenhan meil olis varma tripla kiinni! 😁
Mutta sitä meinasin, notta melkonen suosikki ennakkoon lie tuo Molly.
Pienestähän tuo on kiinni, kaikki on mahrollista...

Kuitenki lähellä on mitalli! Minkä värinen, soon jo sitte eri juttu?

Lähretään katsomaan, kuka hyppää kullille ja ketkä himmeimmille metalleille? 😎

Laitoin supertriplaan Mollyn voittajaks, isommalla painotuksella Murto ja Moser seuraavina. Sitten mummolapuilla noita ns. yllätysnimiä.... 😃

Illemmalla näytti olevan vielä Raitanenkin juoksuradalla.... 👉
 
Viestejä
553
Voi, voi, voi...
2 pudotusta jo! 🤔😬

Ja kolmas... Se oli siinä sitte... 🙄

Lampela vetäny hyvin! 👉
Tiukkaa meinas ol Moserillakin, mut kolmannella yli...
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
553
Onpahan ny nihkeetä kaikilla?
468 ei kukaan ylittäny. 🤔

Veikkaan silti notta Molly tän kisan nyt vie!

Ps. Aika neutraali oli Murto ja hänen koutsi kisan jälkeen.
"Tää oli kisa muitten joukos", no uuteen nousuun! 👍
 
Viestejä
994
800 metrin välierissä Määttänen saapui toisena loppusuoralle mutta voimansa eivät riittäneet ja jäi erässään viimeiseksi. Tuomas Raja kehui taktiikkaansa, no olipa se ok taikka ei niin taso ei riittänyt finaaliin.
 
Viestejä
994
3.26,51. Naistemme aika 4x400 metrin alkuerissä. Sijoitus oli viides ensimmäisessä erässä joten paikka on aikavertailussa. Jos seuraavan erän neljäs ei alita tuota aikaa niin naisemme selviävät finaaliin.
Tuskinpa kuitenkaan mutta aika on silti todella hyvä. Neljälle jaettuna 51,63. En olisi millään uskonut että naisemme kykenevät moiseen. Milja Thureson, Aino Pulkkinen, Katriina Wright, Mette Baas.
 
Viestejä
994
Eipä riittänyt ei. Kakkoserässä viisi joukkuetta juoksi kovemman ajan kuin Suomi. Asiantuntijakommentaattori Tuomas Rajan mukaan erän viidennen joukkueen aika olisi merkityksellinen mutta eipä sillä ole merkitystä. Erän maat 2-5 saapuivat maaliin tosi pienellä erolla.
 
Viestejä
994
Myös naisten pikaviestijoukkue karsiutui mutta suorituksensa on verrattavissa pitkän viestin porukkaamme.
Oliver Helander heitti juuri ensimmäisellään yli karsintarajan. Tero Pitkämäki vähän moitiskeli Oliverin jalkojen käyttöä. No, keihäsfinaali on huomenna, onneksi ei tänään niin pääsen Raksilaan seuraamaan oikeata urheilua. :cool:
 
Viestejä
994
Kohta alkaa keihään toinen karsintaryhmä. Siinä heittää Lippo-pesäpalloiljan poika Toni Keränen. Vimpelin Vedon lahja maailman keihäänheitolle Toni Kuusela ei ole nyt mukana. Kolmas suomalainen on Etelätalo.
 
Viestejä
2,850
Toni oli itsekkin junnuna huima pesäpalloilija! Hirveä heittokäsi, sm-tason pikajuoksija jne. Leireillä itä-lännessä vakiokasvona.

"Nuorempana Toni pelasi pesäpalloa Oulun Lipossa isänsä jalanjäljissä.
– Pelasin pesäpalloa 2012 asti, mutta sitten aloin keskittyä keihääseen, Toni Keränen sanoi".


 
Viestejä
994
Keränen heittikin hienosti ylittäen toisella kierroksella karsintarajan. Enteilee hyvää illan Lippo-peliin!
Mutta mitäs tästä tuumitaan Vimpelissä? Toni Kuusela ei selvinnyt Suomen kisajoukkueeseen, miten Vedon käy illan vieraspelissä Seinäjoella?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös