Supervuoro Verkkolehti »

Paini

Viestejä
2,661
Tällaiselle keskustelulle näyttäisi ilmeisesti olevan tilausta, joten laitetaanpa topikki pystyyn. Montakos mitalia Nurmon Jymyllä nyt olikaan tässä lajissa?
 
Viestejä
1,849
Vs: Paini

Sijais-Leija sanoi:
Montakos mitalia Nurmon Jymyllä nyt olikaan tässä lajissa?

Heh. Kerro Sotkamon Jymyn mitalit kymmenellä, niin ollaan samoilla hehtaareilla SM:ssa. SoJy:n ja ViVe:n kansainväliset mitalit voit laskea yhteen ja kertoa millä tahansa eikä olla samoilla hehtaareilla. ;D

Minä seuraan palloilulajien lisäksi myös painia ja yleisurheilua. Ja kun tuli puhetta fyysisyydestä, otin painista esimerkit. Vieläkään en siinä anna periksi. Yksilölajeissa fyysisyys on paljon pitemmällä kuin pesäpallossa. Ehkä joku osoittaa minun olevan väärässä.

Tällä hetkellä paini on valitettavasti vähän alamäessä Nurmossa, no Rami poislukien. Mutta sikäli ansiokas avauksesi oli että Kossu kuuluu Ilmajokeen ja se on painin mahtipaikkakunta tällä hetkellä.
 
Viestejä
3,478
Vs: Paini

Kyllähän tuo nuorten naisten paini vois olla huomattavasti eroottisempaa kateltavaa, kuin karvaisten äijien pyllistely ja piereskely ;)
 
Viestejä
1,849
Vs: Paini

Ilkasta:

Kyseessä oli Ollille peräti uran viides EM-kulta. Aiemmat ovat tulleet alle 20-vuotiaiden juniorien ikäluokasta. Kaikkiaan Ollilla on arvokisamitaleita jo yhteensä 13. Vuosi sitten tuli ensimmäinen aikuisten mitali, kun lappajärveläinen kamppaili pronssille Vantaan EM-mittelöissä.

– Seuraava vähän isompi kisa on European Games kesäkuussa Bakussa. Tietysti Las Vegasin MM-kisat syksyllä on se tärkein tavoite, koska siellä jaetaan olympiapaikkoja, Olli tuumasi.]Kyseessä oli Ollille peräti uran viides EM-kulta. Aiemmat ovat tulleet alle 20-vuotiaiden juniorien ikäluokasta. Kaikkiaan Ollilla on arvokisamitaleita jo yhteensä 13. Vuosi sitten tuli ensimmäinen aikuisten mitali, kun lappajärveläinen kamppaili pronssille Vantaan EM-mittelöissä.

– Seuraava vähän isompi kisa on European Games kesäkuussa Bakussa. Tietysti Las Vegasin MM-kisat syksyllä on se tärkein tavoite, koska siellä jaetaan olympiapaikkoja, Olli tuumasi.

Jos kehitys jatkuu niin olympiamitali voi olla aika lähellä Riossa.
 
Viestejä
1,849
Vs: Paini

Kyllä kamppailu-urheilun ystävää lämmitti Tatlin ja Wahlstömin voitot. Ei muuta kuin isompiin otteluihin. Fyysisyys jotakin ihan eri luokkaa kuin... ;)
 
Viestejä
1,849
Vs: Paini

Viikonloppuna on painin SM-kisat Seinäjoella Veikkauksen pelikohteena. Päivän Trio 6:ssa on kohteena kolmen sarjan voittaja. Sarjat ovat 59, 66 ja 98 kiloa.
 
Viestejä
1,849
Vs: Paini

Syyskuun 6. päivä tulee TV:sta dokumentti Rami Hietaniemestä (NJ). Siitä saa varmasti käsityksen mitä painiminen maailman huipulla vaatii.

Etelä-Suomen Sanomissa on juttu Arvi Savolaisesta, 17v. painilupauksesta.

Valmentaja Lattu pitää kahdeksaa harjoitusta viikossa optimaalisena määränä Savolaisen ikäiselle urheilijalle.

- Toki harjoitusmääriä on varaa nostaa paljonkin tulevaisuudessa. Ensi vuonna nostetaan pikku hiljaa harjoitusmääriä. Ehkä 11-12 harjoituskertaa viikossa, Lattu suunnittelee.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös