Supervuoro

HP (Haminan Palloilijat) 2020

Viestejä
5,634
Yllättävän moni oli silkasta urheiluviihteestä saanut itsensä sunnuntai-aamuna HP - Pesä-Ysit otteluun paikan päälle Ruonalaan. Pesäysit oli julkaissut kokoonpanonsa jo edellisenä päivänä, joukkuetta tuntevat voivat arvioida keitä avainpelaajia olisi sivussa, oma osaaminen ei moiseen riitä.

HP:lta kokoonapanosta uuttuivat ainakin Inka Pietilä, Jenna Auvinen ja hmm Anniina Marttila eli kolme avauksen pelaajaa poissa tänään.

HP - Pesä-Ysit 0-2(1-2,1-2)

Pesäysit olivta kokolailla numeroiden verran parempia. Eivät mitenkään ylivoimaisia, mutta kaikilla osa-alueilla edellä. Eniten ehkä kiinniotosta-heittoon suorituksissa jotka olivat selvästi parempia. Lisäksi essi Tytterin tolpat tuottivat yllättävän paljon vaikeuksia HP:lle.

Päivän toinen ottelu pelattiin alkuiltapäivästä ykkössarjajoukkue Janakkalan Janaa vastaan

HP - Jana 1-0 (3-3,4-3)?? Jaksolukemat olivat ensin vähän hatusta mutta jotain tuolliasta. Tässä ottelussa HP oli luvuista huolimatta selvästi vahvempi. Jana oli riippuvaine kärjestään joka kulkikin kohtuu mallikkaasti mutta sen jäleen oltiin vaikeuksissa. Ulkona Janalla oli HP:ta enemmin vaikeuksia kiinniotoissa ja perussijoittautumisessa sekä liikkeessä. Vaikka totuuden nimessä ei se mitään erinomaista ollut HP:llakaan - rajaa puolustettiin niin läheltä, että joko luulku tai sauma tuppasiväkisin jäämään auki. Pesä-Ysit osasivat tätä käyttää Jana ei.

Eli voitto ja tappio. Pelissä paljon hyvää. Omaan silmään näytti siltä, että kalenterivuosi ikään on tuonut paljon lisää voimatasoja. Palloa lyödään kovempaa ja osalla pelaajista heitot kulkivat nyt jo viime kesää paremmin. Pesä-Ysien pelissä mukana kesto ja voitto Janasta kielii, että mahdollisuudet ykkösessä pelaamiseen ovat hyvät. Kaikki tänään poissaolleet ovat joukkueen parhaimmistoa mutta toisaalta pelejä on ykkösessä paljon ja päälle vielä B-tyttöjen superi joten pelattavaakin riittää.

Vieraista sen verran että jos tuo kokoonpano oli parasta Ysejä voi ensi kausi olla Vanhaskilla naisten superissa tosi pitkä mutta toivottavasti Lappeenrannassa keinot keksitään. Janalle viime kaudesta parantaminen ykkösessä on kovan työn takana ellei sitten tänään oltu kakkosjoukkueella liikkeellä.

Tosin tollasten kirjoittaminen on pikkasen tuuleen huutamista minulta, koska en todellakaan tiedä ko sarjoista juurikaan mitään.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
5,634
Päivän Reimari valottaa myös naisten joukkueen tilannetta viikonlopun Kotka -turnauksessa.

  • Pelinjohtaja J-P Toikan mukaan on treenattu kovaa ja joukkue menee oikeaan suuntaan ja tarkoitus olisi pärjätä uudella sarjatasolla.
  • Jenna Auvinen oli viikonloppuna sivussa flunssan takia
  • Inka Pietilällä ollut terveysongelmia mutta on jo lajiharjoituksissa mukana mutta hallikauden harkoituspelit saattavat jäädä kokonaisuudessaan väliin
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös