Supervuoro Verkkolehti »

Etelälohko Suomensarja 2024

Viestejä
10
Mikäs jokioisilla mättää koetus sentään pärjää mutta juniorit ovat mielestäni pelannut huomattavasti huonommin kun viime vuosina ja joukkuehan näyttää suht samalta??
 
Viestejä
7
Vastaavia tilanteita ei varmaan kovin usein nähdä mitä lauantain ottelussa Pk-Akatemia-Turku. Akatemia voitti ensimmäisen jakson 10-4 ja johti toista jaksoa 4-1 Turun tullessa neljännen tasoittavalle. Kahden kavennusjuoksun jälkeen taulussa oli kaksi paloa ja Turulla ajolähtö päällä. Viimeisellä lyönnillä pajatso tyhjäksi ja jakso Turulle 4-7. Lopulta Turku vei pelin kotareissa jossa sielläkin nähtiin 1+1 arvoinen lyönti.
 
Viestejä
16
Tahko aloittanut kyllä todella pirteästi. Pelannut kuitenkin kaikkia lähtökohtaisesti sarjan kärkipään porukoita vastaan poislukien kipe ja vain yksi tappio kaikista peleistä
 
Viestejä
15
Vaikuttaa siltä, että sarja jakautuu (miesten Superin tavoin :) ) "Seitsemään kovaan ja ynnämuihin". Tahko todellakin pelannut ennakkoluulottomasti ja pirteästi. Nousijajoukkue RPL ("Ällä") on hyvin selvittänyt tuon "ynnämuut" nelikon ja KiPe aloittanut vahvasti ottaen huomioon mm. joukkueessa tapahtuneet kokoonpanomuutokset viime vuodesta. Veikkaanpa, että nimenomaan tämä "radanvarsikolmikko" pistää vielä PuMu:n UPV:n, Loimaan ja JoKo:n tiukille neljän parhaan kisassa !
 

Liitteet

  • 20240531_081747.jpg
    20240531_081747.jpg
    168.6 KB · kertaa luettu: 161
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös