Superin jakautuminen kertoo vastaukset etuajassa

Kuva: Antti Haapasalo / Ylemmässä jatkosarjassa testataan tunteiden hallintaa, kuten Mikko Korhosen villit tuuletukset kertovat.

Kun miesten Superpesiksen runkosarja päättyy jo sunnuntaina ja sarja jakautuu sen jälkeen ylempään ja alempaan jatkosarjaan, on tarjolla tuhti kattaus kiihkeitä kärkipelejä ylemmässä sarjassa. Samalla kärkijoukkueet ehtivät ottaa mittaa toisistaan ilta toisensa jälkeen ja pudotuspeleihin lähdetään paljon vähemmän kysymysmerkkejä ilmassa.

Ennakko: Kaupin karnevaalit Komulaisen komennossa – mestaruutta hakemassa

Kuva: Antti Haapasalo / Mansen veteraanikaksikko Juha Puhtimäen ja Henri Puputin peli-ilmeen varassa on paljon tamperelaisten menestystoiveista.

Viime kausi päättyi Mansen osalta finaalien sijaan pronssitappioon Kempeleessä. Joukkueen talvisten vastoinkäymisten jälkeen suoritusta voi pitää jopa odotukset ylittäneenä. Tälle kaudelle tamperelaiset pääsevät tavoittelemaan mitalipelipaikkaa huomattavasti rauhaisamman talvikauden jälkeen.

Manse PP – Sotkamon Jymy: Komulaisten taistelu

Aapo Komulainen Sotkamon Jymy

Teksti: Joonas Kauppinen Pesäpallofaneja hellitään heti lauantaina todellisella herkkupalalla, kun kohuotsikoita kerännyt Manse PP kohtaa kotonaan Kaupin stadionilla Superpesiksen ennakkosuosikkeihin lukeutuvan Sotkamon Jymyn. Ottelu on nähtävissä niin Ruudun päälähetyksenä kuin kauden ensimmäisenä Ylen televisioimana otteluna kaikelle kansalle. Syitä tämän huippuväännön skippaamiselle ei siis ole kenelläkään. Molemmissa joukkueissa muutoksen tuulia Manse PP hankki syksyllä pelinjohtajakseen pesäpallolegenda