Supervuoro

Yleisurheilu

Viestejä
1,763
Vs: Yleisurheilu

Kymmen- ja seitsenottelut ovat hienoja lajeja. Monipuolisia huippu-urheilijoita ja näissä lajeissa on sellaista oikeata urheiluhenkeä.
 
Viestejä
1,763
Vs: Yleisurheilu

Ei mitään saumaa USA:lla satasen viestissä, vaikka olisi mennyt viimeinen vaihto nappiin, Bolt olisi vienyt. Jamaica rules!
 
Viestejä
709
Suomalaisittain yleisurheilukausi on käynnistynyt iloisissa merkeissä. Ennen kauden alkua arveltiin että SE-tuloksen parantaminen joissakin naisten lajeissa on mahdollista mutta miehissä ei niinkään.
Kristian Pulli ei kuunnellut noita arvioita vaan ponkaisi tänään 827 joka on pituushypyn uusi SE. Aiemmin kaudella Krista Tervo on kohennellut naisten moukarinheiton SE-lukemia.
 
Viestejä
1,822
Vähän huonosti sopii Kristian Pullin ansiokas suomenennätys pesisfoorumille siksi, että Pullin kotikunnassa ei ole pelattu pesäpalloa maakuntasarjaa korkeammalla tasolla ainakaan 30 vuoteen. Pulli näyttää nykyisin edustavan Viipurin Urheilijoita, mutta kuka tietää miehen kasvattajaseuran? Toki Googlen kautta asia selviää, mutta miten se oma muisti/tieto pelaa?
 
Viestejä
709
Oulussa on ensi perjantaina Valkean kaupungin kisat, mukana on kansallisia huippunimiämme, mm seuraavat:
200m Samuel Purola, Eetu Rantala, Roope Saarinen, Riku Illukka, Oskari Lehtonen
moukari Aleksi Jaakkola, Aaron Kangas, Henri Liipola
100m aj Lotta Harala, Maria Huntington
seiväs Elina Lampela, Laura Ollikainen
pituus Maria Huntington

Kauden avaus nähdään ainakin Purolalta, Huntingtonilta ja Ollikaiselta. Näitä tällaisia kilpailuita Oulussa järjestetään vain harvakseltaan joten siksikin kiinnostaisi kovasti mennä seuraamaan. Mutta en tuonne kuitenkaan mene sillä samana iltana Raksilassa pelataan Lippo-Alavus ja kyllähän pesis on sittenkin ensisijaisempi valinta. Miten eivät ole Oulussa osanneet laittaa noita kahta tapahtumaa eri päiville, perjantai-ilta on ihan hyvä ajankohta mennä seuraamaan urheilua mutta on sittenkin aika harvinainen valinta.
 

LBC

Viestejä
2,711
Wilma Murto!!

Arvokisoissa kylmästi kahteen yritykseen SE-korkeudesta. Yli.
5 senttiä lisää. Ensimmäisellä yli! Kultaa!
5 senttiä lisää. Toisella yli ja komea SE 485, ulkoratojen maailman kärkitulos,
sivuaa EM-kisaennätystä

Urheilun katsominen on kivaa.
 

LBC

Viestejä
2,711
Urheilun katsominen on muuten edelleen kivaa!

On nuo tulemista tehneet pikku hiljaa ja EM-kisojen menestys on se eka steppi. Siitä vaan lisää pökköä pesään!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös