Supervuoro Verkkolehti »

ViVe - Manse, välierä 2023

Ottelusarjan voittaja?

  • Vimpelin Veto

    Ääniä: 41 78.8%
  • Manse PP

    Ääniä: 11 21.2%

  • Äänestäjiä
    52
Viestejä
191
Täytyy muuten ihmetellä miten on mahdollista että vuonna 2023 ratkaiseva välierä tulee fanikamera lähetyksenä?
Kyllä näitä nyt jotenkin kärsii katsoa fanikamerana, mutta kun näissä fanikameralähetyksissä ei ole haasto mahdollisuutta.
Tikkakoski munia myöten pesässä mutta piip piip.
Tässäkin tapauksessa jos tosiaan näin oli, niin olisi voinut haasto muuttaa peliä edes jollain tavalla.
 
Viestejä
1,223
Kyllä näitä nyt jotenkin kärsii katsoa fanikamerana, mutta kun näissä fanikameralähetyksissä ei ole haasto mahdollisuutta.

Tässäkin tapauksessa jos tosiaan näin oli, niin olisi voinut haasto muuttaa peliä edes jollain tavalla.
Juuri tuota haastoa tarkoitin ja sen takia pitäisi näin tärkeissä otteluissa olla tv tuotanto.

Noita pesävälien ehtimisiä/paloja ei voi haastaa vaikka olisi tv tuotanto. Haasto koskee ainoastaan kotipesäkilpoja.
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
2,933

– Tämä oli meille siinä mielessä hyvä ottelusarja, että jouduimme äärimmillemme. Olen iloinen, että jouduimme tosi koville.

– Manselle iso arvostus heidän peliään kohtaan. Ensimmäinen joukkue pitkään, pitkään, pitkään aikaan, joka pelasi meidän heikkouksiamme vastaan ja teki todellakin hankalaksi meille pelaamisen, Tomi Niskanen sanoi.
 
Viestejä
481
On tulossa. Pelaajahaastattelujen kohteet juuri valikoitiin toimituksen sisällä. Yksi sairastapaus meillä, joten vielä auki saadaanko pelinjohtoa myös. Ja muutakin juttua finaalista ennakkoon kyllä tulee.

Matti Liljaniemi
Hienoa! Näin vanhana miehenä voin todeta, että Ylläpitoon voi luottaa kuin hiustenlähtöön ja turhaan maksettuihin taksimatkoihin, naisten kämpille saattelimiseen ravintolasta lähtiessä.
 
Viestejä
624
Parempi joukkue voitti, ei epäilystäkään siitä. Vimpeli on kyllä kova joukkue, sillä välierissä joukkue ei vielä parastaan esiin saanut kuin ajottain, räpylästä annettiin epätavallisen paljon eikä double troublen ruutikaan ollut koko ajan kuivaa, jne.
Mutta iso rispekti myös Manselle, pelasivat erittäin hyvin, kun ottaa huomioon kauteen liittyneet haasteet Kohos- sekoilun takia. Komulainen on tehnyt aivan erinomaista työtä niin valmennuksessa kuin pelinjohtajanakin, hattu päästä ja syvä kummarraus!
Komun lisäksi Ruuska osoitti jäälleen arvonsa, maila oli kuumaakin kuumempi! Myös Kivinen ja Puputti voivat olla välieriinsä tyytyväiset. Puhtimäki oli ajoittain hyvä lautasella, mutta kyllähän tuo vanhan liiton nyppiminen nyppii, Kinnunen vei lukkaripelin aika selkeästikin.
Koko joukkueella pelaava Vimpeli on vaan niin raikas tuulahdus nykypesiksessä, että toivottavasti nostavat kannua kauden päätteeksi.
 
Viestejä
416
Eiköhän tämä keskustelu sitten jo tarkoita ensilunta ja sitä että palaillaan pesäpallon pariin vuonna 2024. Pakko nyt sanoa, että kun mr. Eläkeläinen nyt näinkin tärkeä aiheen nosti esille, niin sen verran pihalla hän siitä kuitenkin oli ettei ymmärtänyt läppänsä olevan väärin päin.
 
Viestejä
92
Aihehan oli esillä jo KPL- Manse ottelusajassa. Ihan videoiden kera. Taisin silloin ihmetellä "läpän" tarkoitusta. Senjor Häpläyksen kannanotto tuntuu erikoiselta.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös