Supervuoro Verkkolehti »

ViVe - Jymy, finaali 2023

Ottelusarjan voittaja?

  • Vimpelin Veto

    Ääniä: 46 56.8%
  • Sotkamon Jymy

    Ääniä: 35 43.2%

  • Äänestäjiä
    81

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
2,831

Kirjoitin ennen finaalien alkua, että Jymyn pitäisi pelata käytännössä joka hetki täydellisesti, jotta se voisi Vedon voittaa viiden ottelun sarjassa.

Se tuntui tuolloin mahdottomalta vaatimukselta. Kuinka kova joukkue Jymy olikaan kasassa ja millainen maestro Mikko Kuosmanen onkaan, eiväthän ne Kainuussakaan robotteja pysty kasvattamaan. Tämä Jymy oli kuitenkin kuin saksalaisen insinöörin optimaaliseksi rakentama kone.
 
Viestejä
54
Onnea Jymylle ja jaksuhalit Vimpeliin! Hienot finaalit oli!

Mut mites se laittomalla pesällä käynti? Yrittivät ruudus selventää mut eivät oikein onnistuneet. Eli mikä on se aikaraja jossa pesällä on käytävä. Nythän sillon ku laiton lyönti tapahtui, ykkösellä oleva etenijä oli pesässä, mut irtosi ennen kun pallo oli takas lukkarilla. Itse pähkäilin et pesällä on laittoman jälkeen käytävä sen jälkeen kun pallo on takaisin kotipesään toimitettu.
 
Viestejä
11,482
Mut mites se laittomalla pesällä käynti? Yrittivät ruudus selventää mut eivät oikein onnistuneet. Eli mikä on se aikaraja jossa pesällä on käytävä. Nythän sillon ku laiton lyönti tapahtui, ykkösellä oleva etenijä oli pesässä, mut irtosi ennen kun pallo oli takas lukkarilla

Jos irtosi pesästä ennen vihellystä niin pesään piti palata, lyöntihetki ei merkkaa tässä. Mitään aikarajaa ei ole. Pesälle on palattava ja edetä ei saa ennenkuin pallo on käynyt kotipesässä ulkopelaajan hallussa, kärkkyä palaamisen jälkeen saa.


Sääntö:

35 § Laittomalla lyönnillä edennyt ei saa pesäturvaa päätepesältä.
Laittomalla edenneen pelaajan on käytävä laittoman jälkeen lähtöpesällään. Laittomalta palaavan pelaajan ei tarvitse käydä lähtöpesällään vastaanottaessaan vapaataipaleen
Laiton lyönti alkaa syöttöhetkestä ja päättyy laitonvihellykseen.
Laittoman jälkeen sisäpelaaja saa edetä vasta, kun pallo on ollut kotipesässä olevan ulkopelaajan hallussa. Kärkkyvä pelaaja on poltettavissa, vaikka hänellä ei ole etenemisoikeutta.
Jos etenijä on edennyt pääosan taipaleestaan ennen laittoman lyönnin alkua, ei seuraava laiton vaikuta etenemiseen.
Laittomalla lyönnillä edennyt pelaaja palaa, ellei hän ehdi käydä lähtöpesällään, ennen kuin seuraava etenijä on säännönmukaisesti saapunut kyseiselle pesälle.
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
2,831
Vanha totuus: hyökkäys voittaa pelejä, puolustus mestaruuksia.

 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös