Supervuoro Verkkolehti »

"Vitosen" maajoukkue EM-kisoihin 100% Superpesis pelaajista koostuvalla joukkueella

Viestejä
166
PPL/SBSL julkistaa tällä viikolla marraskuun Baseball5 EM-kisoihin osallistuvan Suomen maajoukkueen pelaajat ja valmennuksen. Liettuassa pelattavien kisojen 2 parasta joukkuetta pääsee 2024 MM-kisoihin Hong Kongiin. Mielenkiintoista nähdä kuinka tämä 4:stä miespelaajasta ja 4:stä naispelaajasta koostuva joukkue pärjää, sillä se on koottu 100% Superpesiksen pelaajista, jotka näin pääsevät edustamaan maataan virallisiin EM-kisoihin.
 
Viestejä
166
Tässä vielä kisoihin lähtevä joukkue kuvattuna eilisten harjoitusten yhteydessä

2023 Suomi Bb5 maajoukkue.jpg
 
Viestejä
25
Jaksot tasan jos oikein ymmärsin. Hieno kokemus pelaajille ja tuo pitkään talveen jotakin muutakin.
Treenit pesiksen puolellakin maistuu varmaan hyvälle ja hyviä tarinoita reissusta muulle joukkueelle. Peukutan! kuka tämän onkin sitten keksinyt.
 

LBC

Viestejä
3,525
Vähän aikaa seurasin Romania- peliä, mutta en ehtinyt nähdä yhtään juoksua. Nopeasti meni vuorot, ja nopeasti piti suorittaa sekä sisä-että ulkopelisuoritus. En ihmettele, etteikö pesistaustaiset saisi tuosta aika nopeasti kiinni.

Latviahan oli sitte tuloksen perusteella ihan vastaantulija.

Katsoinko oikein, että Romania on rankingissä ylempää, ja Latvia vähän keskikastin alapuolella? vai onko näillä joukkueilla ykkösvetimet päällä? Jos on, niin tuloksethan oli hyvät!
 
Viestejä
766
Tuo vitonen varmaan pesäpalloilijoille sopii oikeastaan paremmin kuin baseball tai softball joissa lyöminen, että varsinkin softballissa myös syöttäminen eroaa aika lailla pesäpallosta?
 
Viestejä
166
Tuo vitonen varmaan pesäpalloilijoille sopii oikeastaan paremmin kuin baseball tai softball joissa lyöminen, että varsinkin softballissa myös syöttäminen eroaa aika lailla pesäpallosta?
Olet töysin oikeassa! Samoin vitonen on todella hyvä peli opettaa pesiksessä tarvittavia perustaitoja kuten heittäminen kiinniottaminen, juokseminen jne jo aivan nuorillekin, joille pesiksen, softballin jne lyöntisuoritus on vielö aivan liian vaikea.
 
Viestejä
166
Screenshot 2023-11-12 at 16.43.51.png


Seitsemäs sija oli hyvä suoritus ensikertalaislta lyhyen harjoittelun jälkeen. Kertoo todellakin siitä että pesispelaajat ovat kovan tason urheilijoita.

Screenshot 2023-11-12 at 16.47.02.png

Hyvin paljon kertoo asiasta ja sen vastaanotosta tuo joukkueen managerina toimineen JymyJussien Ossi Viljasen lausunto.
 
Viestejä
426
Kattelin oikeen nyt minkämoinen peli tää on? Youtubelta löysin...

Eli siis pallo lyödään omasta syötöstä kädellä? Ja kentällä sit juostaan pesiä niinku baseballissa ja ulkopelaajat ottaa kiinni, ilman räpylöitä, jos oiken katoin? 🤔

Ja sisällä hallissa tai liikuntasalis pelataan. Aika sekavaa noin nopialla katsonnalla, mut mikäettei! 😀

Pelataankohan tota Suomes miten?
Toi vois sopia näin ikäritasollekin! 👍
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös