Supervuoro Verkkolehti »

Vimpelin Veto 2022

Nohoi

Typerä provo - varoitus
Heikkala tehnyt sopimuksen Jomaan ja pelaa niiden pussiin. Samalla tavalla kuin Rytkönen
 
Viestejä
995
Jotta tuolla kentällä vielä saataisiin jatkaa niin ehtona pitäisi olla että joka vitun murikka pois tuolta kentän vierestä.
Hulluja nämä nykyajan kopparit. Pikkuisen malttia ja itsesuojeluvaistoa pitäisi olla.
 
Viestejä
226
Älä ole tyhmä. Jos ei osaa varoa, ei voi mitään. Ymmärrän toki, että tappio harmittaa.
Tässä ei ole voitolla tai tappiolla mitään väliä jos joku pelaaja vammautuu kenttäolosuhteiden takia. Pelaajat keskittyvät ensisijaisesti pelisuoritusten tekemiseen ja kyllähän se huono on jos kenttä ei anna myöten tehdä suoritusta turvallisesti.
 
Viestejä
995
Pitkästä aikaa välierissä keulilla. Tästä on hyvä jatkaa.
 
Viestejä
1,477
kiitos! Sarkasmi on siitä vaikea laji, että sitä ei kaikki ymmärrä. :D
Sarkasmia ei juurikaan kannata harrastaa kirjoitetussa viestinnässä, ellei viestin vastaanottajalla jo ole käsitystä ajattelustasi/huumorintajustasi. Paljon tulkinnan kannalta olennaisia vihjeitä jää huomiotta, kuten ilmeet ja äänensävy. Ihan vinkkinä jatkoa ajatellen. Todennäköisesti tulee väärinymmärretyksi, eikä vika ole lukijassa, kun ajatuksia ei kukaan osaa lukea.

Vedolle onnittelut selvästä voitosta, Jomalla on paljon parannettavaa keskiviikoksi.
 

Nohoi

Oma turvallisuus tulee aina varmistaa ensin. Silti asialle on tehtävä jotain myös järjestävän tahon puolesta. Kukaan ei kenellekään toivo mitään pahaa tapahtuvan kentällä, joten toivottavasti tuohon kakkospuolen turvallisuuteen reagoidaan viimeistään tämän kauden jälkeen.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös