Supervuoro

Vimpelin Veto 2022

Viestejä
52
Kovia on Vimpelin "teinit". Kyllä täytyy olla kateellinen kun kylästä löytyy Kleemolan kaltainen junnujen koulija. Toivottavasti Vimpelin laaja peluutus korvaa trendinä yhden kärjen prosenttipallon.
 
Viestejä
19
Onnea Vimpeliin! Veto on irti!

Hieno tarina, kuinka joukkue parhaimmillaan tukee yksilöitä. Moni ei edes muista, kuinka alkukaudesta lukkarin vaativaa tonttia kävi voitokkaasti paikkaamassa oma todella nuori junnu. Ja samalla hengellä häntä autettiin pelaamaan omilla vahvuuksillaan (haki esim. näpit turbonopeudella) kun taas Kinnusta eri tavalla.

Toivoin tiukempia finaaleja, mutta tämä Vimpelin esimerkki koko yhdeksikön sisäpelistä on lajille iso voitto ja toivottavasti myös kehitysnäkymä.
 

LBC

Viestejä
2,746
Saikos Lönni mitalin myös? Eikös se pelannut muutaman pelin kesällä?
Onnea Vimpelille kullasta!

Sivukaupalla myöhässä, mutta onnittelut joka tapauksessa täältäkin. Kaiken toistoa, mutta nuorisokaartinne oli kyllä rautaa ja yllätti asiantuntijatkin noin kovalla kovuudellaan, saatikka meikäläisen.

Lönni ei mitalia valitettavasti saa, tietääkseni. Tänä vuonna ei sentään tullut, kuin yksi Superin ottelu. Mutta Kanalan Mikko saa, ja Tomppa ja Teemu. Nuo tulee ensimmäiseksi mieleen, kenen puolesta näen oikein mielellään kullan vimpeliläisten kaulassa, nuoriso-osaston lisäksi.

Severin haastattelu ennen peliä ja analyysit oli kyllä mielenkiintoista kuunneltavaa. Melkoinen kalkulaattori teillä siinäkin.
 
Viestejä
312
Mikä lienee nuorin Superpesis-joukkue, joka on voittanut mestaruuden? Vimpeli lienee ainakin hyvin lähellä kärkisijaa.

Ei ole faktoja heittää mutta vaikea nähdä Vimpeliä historiallisesti nuoreksi mestariksi kun Olli Heikkala taisi olla rosterin viidenneksi nuorin ja hälläkin ikää 27. Vaikkapa Sotkamo 2020 Komulainen - Kuosmanen - Kurikka 17-19v ja vähän vanhempina Kiiskinen (23), Niemi (23), T. Korhonen (24) ja Rönkkö (26). Siihen päälle vielä A. Korhonen (27) ja N. Korhonen (28) niin varmasti on sekä keskiarvo että mediaani Vimpeliä alhaisempi. Kuvittelisin, että noita nuoria sällejä löytyy kyllä vähän jokaisesta mestaruusjengistä, Vimpelissä he vain olivat poikkeuksellisen näkyvässä sisäpeliroolissa.
 
Viestejä
1,587
1663440706399.png
 
Viestejä
494
Mietin siinä vaan että mitä mahtoi Pertun mielessä liikkua, kun hopeamitali pistettiin kaulaan, Vimpelissä Saarikentällä😉🤔😄
Jos Perttulla on todellinen huippu- urheilijan luonne niin vastauksia on vain yksi: Treenaan talven kovaa ja ensi kaudella koitetaan taas..
 
Viestejä
579
Onnea Vimpeli kullasta!

Vimpeli teki nuorennusleikkauksen ja otti takapakkia ja nyt näyttävä paluu mestariksi. Upea kausi ja yhtenäisyys näkyi haastatteluissa.

Kolmoskorin Savolaiselle hieno nousu pudotuskarsinnoista mestariksi ja onhan Jukkiksestakin puhuttu, että miten pelaisi paineen alla isoja pelejä. Lähti kokeilemaan ja voi veljet mikä kausi.
 
Viestejä
1,553
Jos Perttulla on todellinen huippu- urheilijan luonne niin vastauksia on vain yksi: Treenaan talven kovaa ja ensi kaudella koitetaan taas..

Eihän Perttu huono ole, siis mailanvarressa. Jäätävän hyvä lyömään ja nimenomaan jokerina (vaikkei nyt ihan JP:n tasoinen). Lukkarin hommat vaan kannattaa jättää muille.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös