Supervuoro

Vimpelin Veto 2022

Viestejä
935
Voi tätä jeesustelun määrää tällä palstalla. Kenttä ja joki ollut paikallaan vuosikymmeniä ja otteluita pelattu lukematon määrä. Nyt yhtäkkiä kenttä on kauhea ongelma kun koppari ei voikkaan juosta täydellä vauhdilla päin jokea kaatumatta penkalta alas.
Se on tämä lapsellinen nykyaika. "Kenttä ei kuulu 2020-luvulle." :Ddddddddddddddddddddddd
 

Nohoi

Sitä voi olla täällä mitä mieltä haluaa, mutta oikeudessa se lopulta sitten ratkeaa, jos pahasti käy. Vakuutusyhtiö ei maksa penniäkään, kun turvallisuus on laiminlyöty. Siinä saa seurajohto ja liiton miehet kaivella kuvetta.
Joo mutta ei mua itseäni henk. kohtaisesti raha tai kenenkään toisen tuomio lämmitäis, jos oma terveys menisi eli siinä mielessä vastuu on aina itsellä. 😊 Turvallista syksyn jatkoa sinullekin!
 
Viestejä
255
Kopioin alle otteluraporttiviestini toiselta foorumilta, saadaan keskustelua pelistäkin aikaan:


Hieno peli, sisäpeli rullasi ajoittain ihan kuten runkosarjassa parhaimmillaan. Kitee haastoi hyvin puolivälierissä ja se saattoi olla positiivinen asia, että jouduttiin tiukoille jo tuossa vaiheessa. Nyt peli oli vapautuneempaa. Sisäpeli ei isoista lukemista huolimatta ollut mitään täydellistä ja mokiakin mahtui joukkoon. Yksittäisiä nostoja pelistä:

- Veto pärjäsi hyvin Väliahon kanssa. Jos Ville ei pääse sekoittamaan Vedon sisäpeliä tuon enempää, on Joensuulla pitkä matka finaaliin. Kinnuselta hyvä matsi, erityisesti näpinhaku oli terävää, vaikkei Teemun vahvuuksiin kuulu.

- Kanalalta hyvä paluupeli. Ei ole kysymystäkään pitikö ottaa mukaan. Nyt voidaan pelata rohkeasti molemmista kärjistä, eikä tarvitse pelätä liikaa mihin lyöntijärjestys jää. Näkisin, että jatkaa vielä ylihuomenna kakkoskärjessä, pelituntumaa lisää alle ja sitten vasta ykköskärkeen kun todettu, että jalat kestää varmasti etenemistä. Jossain kohtaa juoksut ovat tiukassa ja silloin Mikon jalkoja tarvitaan.

- Nostetaan esiin Severi Lassila, ja nimenomaan sisäpelissä. Aivan jäätävässä vireessä sisällä vaihtajana. Ulkona myös taattua laatua, todella tärkeä pelaaja Vedolle.

- Juho Heikkala ollut myös jo pitkään hyvässä lyönnissä ja olikin nerokas valinta numeroksi viisi. Vastustajat ovat monesti pudotelleet Rinta-Ahoa ja Kinnusta etupesille ajolähdöksi, nyt Juho on vitosena selvästi Kinnusta nopeampi. Lisäksi tänään nähtiin kuinka juoksun lyöminenkin luonnistuu vitosena. Mahdollinen piilokärki voisi myöskin olla kakkoskeulaan jos sellainen tilanne tulisi.

- Joensuun tulee parantaa joka osa-alueella seuraaviin peleihin. Ja he varmasti tulevat parantamaankin kotipeliin, vierasvoitto tulee olemaan tiukassa. Piironen on pelannut hyvin numerona 2, mutta Saarikentällä ei pomppu nouse ja hän ei tänään oikein onnistunut ykkösvaihdossa. Kotipelissä taitaa hieman paremmin pomppu kuitenkin nousta. Olen ennenkin ihmetellyt miksi Olli Heikkala on tuossa tilanteessa pompuntappajana, väittäisin että hänellä on ulkokentän heikoin heittokäsi, eikä tarkkuudenkaan kanssa ole ollut aina kehumista. Kyllä tuossa pitäisi olla Kanalan paikka heittää, jos Piironen pompunlyömistä jatkaa.

Hyvältä näyttää, mutta sarja on pahasti kesken. Huomenna välipalaksi toinen välieräpari ja keskiviikkona rokataan Joensuussa!
 
Viestejä
192
Voi tätä jeesustelun määrää tällä palstalla. Kenttä ja joki ollut paikallaan vuosikymmeniä ja otteluita pelattu lukematon määrä. Nyt yhtäkkiä kenttä on kauhea ongelma kun koppari ei voikkaan juosta täydellä vauhdilla päin jokea kaatumatta penkalta alas.

Vaaratilanteita on ollut ennenkin ja tänä vuonnakin useimpia myös alemmissa sarjoissa. On Vimpelissäkin aika tajuta, että maailma muuttuu. Pelaajien turvallisuus on tärkeämpää kuin Saarikentän koskemattomuus
 
Viestejä
873
Kenttä pelikieltoon. Hyvä aloitus. Kunnan miehet mänee hommiin. Hyvä jatko. Kivet ja männynkävyt huitsin mäkeen. Kohtalainen lopputulos.

Sitten taas pelataan.
 
Viestejä
1,074
Se on tämä lapsellinen nykyaika. "Kenttä ei kuulu 2020-luvulle." :Ddddddddddddddddddddddd
Tää on tätä ankeaa nykyaikaa, kun liikenteessä ei kuole yli tuhatta vuodessa ja lapsia tapaturmiin yli 300 vuodessa.

 
Viestejä
467
Todella hyvä peli Vedolta. Ihmettelin jossain vaiheessa, että miten JoMa voitti Jymyn 3-0!?! No, varmasti näemme keskiviikkona sisuuntuneen JoMan, mutta uskon, että Veto on valmis.
 
Viestejä
234
Liittyen tuohon kakkospuolen jokipalloihin, että onko nämä tilanteet enää ajankohtaisia jolloin kotijoukkue joesta pallon haettua ja vastustajan ei uskaltaessa edetä pesiltä ja kun Vimpelin pelaajat törmällä katselevat vuoroin jokeen vuoroin kentälle. Ja vastustaja lähteekin etenemään ja pallo toimitetaankin samalla törmälle.

Onko näitä enää ollenkaan, mitä oli vielä ysärillä.
Kyllä näitä on viime vuosinakin ainakin muutama nähty, en tosin muista onnistuiko.
 
Viestejä
110
Ohessa mallisuoritus Leksalta, miten läpäri torjutaan saaressa :peipä ois Leksakaan tuohon Niemeläisen kiinni ottamaan palloon jalat edellä mennyt, tai jos ois mennyt ei ois saanu palloo kiinni

vimpelin kentän tunnelma ainutlaatuinen, mutta jos vastaava olisi millä tahansa nykyisellä työmaalla asialle tehtäisiin nopeasti jotakin, että saadaan hommat jatkumaan ja näin taidetaan tehdä Vimpelissäkin
 
Viestejä
373
Saa nähdä miten joukkue on nämä lähestulkoon murskajaiset käsitellyt. JoMa tulee aivan varmasti parantamaan ja kiukkuisena kotonaan vastaan eilisen räpellyksen ja lähestulkoon nöyryytyksen jäljiltä, eivät saaneet oikein mitään aikaan. Jos siellä meidän lyöjämörssäreillä on taas lyönti keskikepissä, niin vaikeaa tulee JoMalla olemaan, joen kera tai ilman! :D

Kanalalle varsin ehjä paluupeli ja ennen kaikkea ilman loukkaantumisia. Sai hieman pienemmässä roolissa vetää ja ravaamistakaan ei ihan älyttömästi tullut. Ulkona torjui hyvin ne vähät kerrat mitä JoMa sinne pääsi painetta antamaan. Sisällä oli myöskin ensimmäiseksi peliksi lyönti aika mukavasti kepissä!
 
Viestejä
240
Toivottavasti ei tule samanlaista ulospuhallusta mitä 2020 välierissä sen uskomattoman 1-9 -tilanteesta nousun jälkeen. Seuraavassa pelissä olikin sitten eväät syöty ja peluutuskin vähän sinne päin.
 
Viestejä
289
Itsekin jos pelistäkin välillä kommentoisi niin mainio esitys Vimpeliltä, Joma ei lyömällä saanut juoksuja ja itse tehtiin tarvittavat ja vähän extraa, silti parannettavaa on edelleen ja niin parantaa varmasti Joensuukin
Kanalan paluu upea asia ja nyt kyllä kaksi kovaa kärkeä niin ei haittaa vaikka välillä lyönnit jäisi pahaan kohtaan. Huomenna ei helppoa peliä tule, mutta toivotaan Boltillakin vakuuttavaa Vimpeliä ja perjantaina Saareen hurmosta taas päälle 💪🏻
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös