Supervuoro Verkkolehti »

Vimpelin Veto 2021

Viestejä
792
Sama huomio. Kaukana ollaan viime vuoden tehoista kun koko alku kauden tilastoja katsoo.
Näin on. Tänään kylläkin sisällä erinomainen sisäpeli.
Mutta Rinta-aho on kyllä mahdottoman hyvässä vireessä pelistä toiseen. Jos ilkeäis Pohjanmaalle huonosti sopivaa ilällärikieltä käyttää, voisi sanoa, että Masa on tosi KUUMA pelimies juuri nyt.
 
Viestejä
1,733
Mutta Rinta-aho on kyllä mahdottoman hyvässä vireessä pelistä toiseen. Jos ilkeäis Pohjanmaalle huonosti sopivaa ilällärikieltä käyttää, voisi sanoa, että Masa on tosi KUUMA pelimies juuri nyt.

Tämän allekirjoitan täysin. Maasturi on ottanut Vedon ykköskotiuttajan viitan harteilleen. Hienosti käy risuun pelistä toiseen! Tilanne päälle ja Masa lyö vähintään pinnan.
 
Viestejä
792
Sanotaan nyt jotain tästäkin pelistä.
Saukko on pelannut muutaman huonon pelin putkeen. Oli mukava nähdä hänen täydellinen pelinsä tänään.
Severi Lassilan rooli sisäpelissä on hänen oman tokaisunsa mukaan toimia mailapoikana. Tänäänhän hän käytteli mailaansa miehen lailla, eivätkä lyönnit olleet mitään onnenkantamoisia. Kelpasi katsoa.
 
Viestejä
62
Niskanen jakaa kuormaa ja vastuuta. Kanala tänään kasi ja O. Heikkala seiska. Silti on ykköskärkeen heittää Isokedon ja Yli-Hirvelän kaltaiset pelaajat. Materiaali on rautainen.
 
Viestejä
995
Olipa halutonta sisäpeliä. Kanala -> nro 2. Nyt katsotaan onko Pattu ja Tahko pelistä opittu sitten yhtään mitään.
 
Viestejä
81
Oli kyllä todella surkeaa sisäpeliä, valopilkut harvassa. Mikä vaivaa Perttu Ruuskaa? Koko kauden todella vaisua mailassa, tänäänkin.

Niimpä, taitaa olla nuorelle miehelle paljon muutoksia: armeija, opiskelupaikka, neuvottelut uuden seuran kanssa/soppari sekä lukkaripeliin panostaminen.

Eipä nämä pelit Perttuun edelleenkään kaadu. Numerot 1-3 eivät suorittaneet ja lyöjäjokerin pitää lyödä paremmin (kun kotaritkin ottaa huomioon). Vastustajalla napsui keppiin omaa tasoonsa nähden legendaarisen hyvin (JP toki on legendaarinen, mutta ne muut…).
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
995
Sonnimäen pojat halus voittaa pelin kovemmin. Kuus lyömällä lyötyä pinnaa kotareissa. 👋

Nyt vinettoa. Kahtellaan sunnuntaina.
 
Viestejä
638
Samaa tässä on ihmetelty.

Armeijaa veikkaisin pääasialliseksi syyksi. Siellä ei oikein harjoitteluvapaat korona-aikana pyörineet.

Pesäpallo on kuitenkin huippu-urheilua. Jamot ja Komulaiset jotka comebackia tauolta tekevät ja ovat kuin mitään ei olisi tapahtunut ovat erittäin harvinaisia poikkeuksia.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös