Supervuoro Verkkolehti »

Vimpelin Veto 2021

Viestejä
418
J-P Vainionpää olisi todella erinomainen hankinta Vimpelille, kun/jos Mäkelä lopettaa maineikkaan uransa. Vahvistaisi kotiutusosastoa todella merkittävästi varsinkin kun P. Ruuskaa ollaan KPL:n palstoilla nimim. Hakin toimesta viemässä jo Kouvolaan ensi vuodeksi.
 
Viestejä
62
Ensi vuoden seurasiirroista ei kannata hirveästi päätään vaivata, mutta kyllähän Jukkis olisi aivan looginen ja huippuhyvä vahvistus olettaen, että tämä kausi voi olla Mäksän viimeinen. Enkä näkisi mitenkään ongelmallisena sitä, että olisivat Pertun kanssa samassa jengissä. Jos nyt näistä pitäisi valita, niin kyllä Vedon on syytä pitää Pertusta kiinni kaikin käytettävissä olevin voimin ja sitten ulkopuoliset hankinnat vasta sen jälkeen. Ilman Jukkistakin pärjätään, jos Perttu on jengissä. Lyöntivoimaa tulee junnuistakin hurjaa tahtia. Esim. tämä A. Lassila on kyllä junioriksi jo aika kova tekijä.
 
Viestejä
1,822
Kyllä sitä ei hankita kohta edes Pertulle uusia kalsareita jos tämä lepakkovirus tuhoaa tämänkin kauden. Tässä käy niin, että seurat kaatuu ja lajista tulee puuhastelijoiden sarja jos se ei sitä jo ole..
Samat ongelmat on kaikissa palloilulajeissa. Yleisöä ei otettu paikalle jalkapallossa, jääkiekossa, kori- ja lentopallossa eikä salibandyssa - eikä missään muussakaan lajissa.
 
Viestejä
418
Kausiennakoissa on ainakin tähän mennessä suuria eroja mm. Vimpelin osalta.

Veikkauksen sivuilla Joensuun(?) asiantuntija Mikko Pirhonen ennakoi Vimpeliä sijalle neljä (kärjen järjestys Joma, Sojy, Manse, kpl 5.).

Sen sijaan Sojyn tuottaman Pesis Talk Shown 11 asiantuntijaa (joita ei ainakaan vielä ole kerrottu) rankkaavat Vimpelin ykköseksi, Sotkamon kakkoseksi ja Joensuun kolmoseksi, Manse 4. ja kpl 5.

Oma ennustukseni on että loppuottelussa ovat Vive ja Sojy.
 
Viestejä
361
En tiedä muuta sanoa, mutta aikamoista amatöörien puuhastelua nuo Vedon ottelulähetykset. Milloin ei tule kuva milloin puuttuu ääni. Onkohan yhtään ottelua toiminut lähetykset alusta asti kunnolla. Eikö niitä yhteyksiä voisi laittaa ennen ottelua kuntoon?
 
Viestejä
62
Mihin rooliin Aleksi Lassila pitäisi istuttaa, kun tosipelit alkavat? Olisiko Aleksin paikka jokeriosastolla, kun Olli Heikkala palaa ykkösvahdiksi? Toisaalta Vedolle kyllä sopii hyvin kahden etenijäjokerin taktiikka, ja silloin joko Ville Takala tai Mikko Vihriälä ottanee kolmannen jokerin paikan. Positiivinen ongelma sinänsä, että 12 miehen koostumukseen on tarjolla ainakin 14 laatupelaajaa.
 
Viestejä
467
Mikä O.Heikkalan tilanne on? Joku loukki vai mikä?
Ei ole paljoo näissä peleissä näkynyt.
Mennyt ainakin ohi, jos jossain jotain mainittu.
 
Viestejä
995
Hyvällä ulkopelillä rutiinivoitto kauden ekasta matsista. Sisällä parannetaan. Tästä on hyvä jatkaa.
 
Viestejä
86
Onko muuten millaiset yleisö rajoitukset tällä hetkellä Saarikentällä... (tai siis huomista silmällä pitäen)....
 
Viestejä
995
Onko muuten millaiset yleisö rajoitukset tällä hetkellä Saarikentällä... (tai siis huomista silmällä pitäen)....
Ei Vimpelissä oo mitään rajoituksia. Tervetuloa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös