Supervuoro Verkkolehti »

Vimpelin Veto 2021

Viestejä
418
Veto-sojy 2-0 (7-3, 9-2) tänään Kuortanehallissa.

Vimpelin sisä- ja ulkopeli oli rautaista. Kärjessä V. Takala taisi mennä joka kerta kentälle, Kanala ja Anttila vaihtoivat ja kotiin moukaroi Ruuska ja Rinta-aho (mm. ainakin 5 juoksua). Kakkoskärjessä A. Lassila pelasi todella hyvin sekä sisällä että ulkona (1-vahti). Myös L. Vihriälä onnistui kotiutuksissa. Mäkelä, Isoketo ja O. Heikkala huilivuorossa.

Harvoin, tuskin koskaan edes harjoitusottelussa on nähty näin heikkoa Sojyn ulkopeliä, vaikka uusia miehiä oli paljon ulkopelissä. Varsinkin Sojyn etukenttää Vive vei lähes miten tahtoi.
 
Viestejä
418
Viestejä
482
Tätä lukkariasiaa olen minäkin pohtinut. Miten kauden alkua on Vimpelissä suunniteltu?Olisiko Vuollo alkukaudesta Ruuskan paikkaaja? Hieno paikka olisi nuorelle miehelle päästä näyttämään osaamista.
 
Viestejä
465
Toki on kuunneltu. Olihan siinä mielenkiintoista juttua. Tosin muuten tuo on vähän kotitekoisen kuulosta, mutta hyvä että tälläisiäkin podcasteja löytyy.
 
Viestejä
465
Onkohan Yle Puheelta tulossa mitään pesikseen liittyvää teema iltaa ennen kauden aloitusta? Vinkatkaa jos sellaisesta joku kuulee?
 
Viestejä
100
Kokoonpano Manse PP:tä vastaan.

1. Ville Takala
2. Teemu Isoketo
3. Aleksi Lassila
4. Perttu Ruuska
5. Matias Rinta-Aho
6. Mikko Vihriälä
7. Juho Heikkala
8. Severi Lassila
9. Miska Mortensen
10. Jere Saukko
11. Atte Kortehisto
12. Lauri Vihriälä

 

olihansepalo

Mitkä intressit on nyt ennen kauden alkua kertoa tälläistä uutista?

Ongelma tulee siinävaiheessa kun Jukkis joutuu odottaa Pertun käydessä ensin lyömässä. Jukkis ei ole Mäksä.
 
Viestejä
448
Mitkä intressit on nyt ennen kauden alkua kertoa tälläistä uutista?

Ongelma tulee siinävaiheessa kun Jukkis joutuu odottaa Pertun käydessä ensin lyömässä. Jukkis ei ole Mäksä.
Kyllähän lehdistö tuppaa nämä tuomaan julki heti, kun vaan jostain saa vihiä, se on toinen asia mistä on toimittajalle tieto tullut Seinäjoelta, Vimpelistä vai Jukkiksen lähipiiristä esim, kai pesispiirit lopulta sen verran pienet on, että alustavistakin neuvotteluista joku taho kuulee.
Eiköhän Jukkis tiedä tilanteen sikäli, jos Vimpeliin siirtyy varmasti kuitenkin tilannetta syntyy edelleen ja halu voittaa mestaruus Jussivuosien jälkeen. Ja kuitenkin Seinäjoella kapteeni niin eiköhän osaa sopeutua jossei ensimmäisenä aina lyömään pääsekään[/QUOTE]
 
Viestejä
995
Kyllähän Veto on Jukkista jo aiemmin kosiskellut, mutta tuloksetta. Olen ehdottomasti hankinnan kannalla. Jukkis on hyvä lyöjä.

Mutta pelataan nyt nykyinen kausi ensin ja mietitään näitä sitten kauden päätyttyä. Tulevalle kaudelle tämä tieto, kun ei Vetoa mitenkään vahvista.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös