Supervuoro

Vimpelin Veto 2021

Viestejä
2,719
Kossu taisteli kotareihin asti, mutta siellä taipui 0-3

Ensi viikolla ratkeaa voittaja Vimpelin ja Seinäjoen ottelussa.
 
Viestejä
213
Veto-sojy 2-0 (7-3, 9-2) tänään Kuortanehallissa.

Vimpelin sisä- ja ulkopeli oli rautaista. Kärjessä V. Takala taisi mennä joka kerta kentälle, Kanala ja Anttila vaihtoivat ja kotiin moukaroi Ruuska ja Rinta-aho (mm. ainakin 5 juoksua). Kakkoskärjessä A. Lassila pelasi todella hyvin sekä sisällä että ulkona (1-vahti). Myös L. Vihriälä onnistui kotiutuksissa. Mäkelä, Isoketo ja O. Heikkala huilivuorossa.

Harvoin, tuskin koskaan edes harjoitusottelussa on nähty näin heikkoa Sojyn ulkopeliä, vaikka uusia miehiä oli paljon ulkopelissä. Varsinkin Sojyn etukenttää Vive vei lähes miten tahtoi.
 
Viestejä
213
Viestejä
128
Tätä lukkariasiaa olen minäkin pohtinut. Miten kauden alkua on Vimpelissä suunniteltu?Olisiko Vuollo alkukaudesta Ruuskan paikkaaja? Hieno paikka olisi nuorelle miehelle päästä näyttämään osaamista.
 
Viestejä
32
Toki on kuunneltu. Olihan siinä mielenkiintoista juttua. Tosin muuten tuo on vähän kotitekoisen kuulosta, mutta hyvä että tälläisiäkin podcasteja löytyy.
 
Viestejä
32
Onkohan Yle Puheelta tulossa mitään pesikseen liittyvää teema iltaa ennen kauden aloitusta? Vinkatkaa jos sellaisesta joku kuulee?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös