Supervuoro Verkkolehti »

Vimpelin Veto 2020

Viestejä
1,512
Olenkohan ainut, joka ihmettelee näitä yleisölle pelattavia harjoituspelejä. Jos miesten sarjakausi alkaa koronarajoitusten vuoksi heinäkuun alussa, miten pelejä voidaan pelata jo esim. 7.6.? Tuntuu oudolta, vaikka pesispelejä kovasti odotankin.

Maanantaista alkaen (1.6) alle 500 hengen julkiset tilaisuudet sallittu. Joten kukin joukkue saa järkätä pelejä kuten haluaa. Sarja alkaa kuitenkin vasta heinäkuussa. Pääsyynä tälle varmasti taloudelliset seikat, eli toiveet rajoitusten löysentymisistä..
 
Viestejä
259
miltä näyttää vedon tämänhetkinen ykköskokoonpano?

Tällä hetkellä Rinta-Aho aloittanee kauden jokerina ja kokoonpano lienee jotakin tämänsuuntaista:

1. Isoketo 3V
2. Heikkala 1V
3. Kanala 2V
4. Ruuska L
5. Anttila 3K
6. Sillanpää 2K
7. Takala 3P
8. Hanhisalo S
9. Lassila 2P
J: Mäkelä, Rinta-Aho, Saukko

Heikkalan ja Kanalan numerot voivat hyvinkin olla toisinpäin. Rinta-Ahon poissaolo varmasti heikentää etukenttää jonkin verran vaikka Hanhisalo onkin ihan kelpo ulkopelaaja. Sisäpeliin kuitenkin tämä jokerikolmikko sopii mainiosti. Ykköskärki on edelleen ihan valtakunnan eliittiä. Jos Heikkala nousee ykköskärken roolin vaatimalle tasolle ja kaikki pysyvät ehjänä, on takavuosien hurjat juoksumäärät mahdollista saavuttaa myös tänä kesänä. Ruuskalle pitäisi pystyä tekemään ajolähtöjä, vaikka toki vaihtotilanteissa on vielä vaarallisempi. Kanalalta odotan ehjänä pysyessään tykkikautta, vastuuta on luvassa Haapakosken lähdettyä. Kärkkäritilaston voitto on ihan realismia, kun Sigge pelaa Pattijoella isompi numero hihassa ja Hartikainenkaan ei enää pelaa trampoliinikentällä.

Ulkopelissä on kysymysmerkkejä linjaa lukuunottamatta. Sormet ristissä, että Sillanpään oppirahat maksettiin viime kaudella ja nyt hörppyjä ei enää nähtäisi. Pertun lukkarointia ykköslukkarina on myös mielenkiintoista seurata. Koronan aiheuttama tynkäkausi on hyvä ajankohta nuorentaa, mestarisuosikit ovat tällä kaudella ihan muualla, ja mustana hevosena on hyvä lähteä ponnistamaan.
 
Viestejä
3
Isoketo ilmoittanut, että jos palkka koronatalkoissa tippuu, hän pelaa Suomisarjaa. Tällä hetkellä menossa Suomisarjaan, jos rahaa ei jostain löydy.
 
Viestejä
100
Harmi kyllä jos näin etenkin kun kyseessä Superin parhaita kentälle menijöitä. Toisaalta viime kaudelta joukkueella kokemuksia loukkaantumisen ajalta muiden peluuttamisesta kärkenä, niin sieltä voi olla ammennettavissa tarpeen mukaan valmiita ideoita peluutukseen. Toivotaan kuitenkin, että Isoketo päättäisi pelata.
 

kontiola

 
Viestejä
100
Järviseutu 11.6.2020
"Teemu Isokedolla ei vielä ole sopimusta, mutta vihreää valoa näytetään Teemulle, kunhan sopimus syntyy, toivoo Hylkilä."
 
Viestejä
1,667
Muistanko väärin, eikös Teemu tullut Superin kuvioihin viime vuonna vasta isoihin peleihin?
Josko miehellä lie tuon suuntaisia suunnitelmia nytkin?
 
Viestejä
259
Vähän latistui kyllä päivän el klassiko kun Veto ilmoitti kokoonpanon. Poissa Kanala, Isoketo ja Anttila. Taitaa tulla melko kylmää kyytiä, Sotkamon kerroin 1.52 oli kyllä pakko ottaa kiinni. Nyt alkaa mielenkiintoinen KPL-Tahko, ja se näkyy ilmaiseksi Ruudusta, toisin kuin Saarikentän peli.
 
Viestejä
4,349
Vähän latistui kyllä päivän el klassiko kun Veto ilmoitti kokoonpanon. Poissa Kanala, Isoketo ja Anttila. Taitaa tulla melko kylmää kyytiä, Sotkamon kerroin 1.52 oli kyllä pakko ottaa kiinni. Nyt alkaa mielenkiintoinen KPL-Tahko, ja se näkyy ilmaiseksi Ruudusta, toisin kuin Saarikentän peli.

Ei toi kyllä ainakaan ilman kirjautimista näy.
 
Viestejä
259
Ennakkoluulottomalla pelillä ensimmäinen jakso Vedolle, huikea suoritus. Rytkösellä melkoisia vaikeuksia sisällä tähän mennessä.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös