Supervuoro Verkkolehti »

Vimpelin Veto 2020

Viestejä
995
Kivipelto ei ole pelannut Vedossa juniorina. Noita kuninkaita ei lasketa, kun Alajärven alla pelasivat tuolloin. Joten vastaus kysymykseesi on ei, koska Kivipelto ei vastaa Vedon juniori kriteereitä.
 
Viestejä
995
Otteluohjelmat julki. Veto pelaa kaikki kotipelinsä päävastustajiaan vastaan joko perjantaina tai sunnuntaina pl. hyvinkää, joka pelataan tiistaina. Näistä suurin osa lisäksi sunnuntaina mm. Sotkamo, Seinäjoki ja Joensuu. Toinen Seinäjoki-matsi ja Pattijoki perjantaina. Kouvola-Vimpeli pelataan perjantaina heinäkuun puolessa välissä. Ennakkoon yksi potentiaalisista kauden ennätysyleisöistä, mikäli sää vain sen sallii. Tuon ottelun tuloistahan puolet napsahtaa Vedon kassaan.

Voisi sanoa, että näin pikaisesti katsottuna Veto on saanat klaarattua hyvän ohjelman itselleen.
 
Viestejä
643
Erikoinen valinta. Yleenä räyhääjää ei valita kapteeniksi, mutta valinta varmaan rauhoittaa miestä. Tai sitten kannustaa siihen, kun saa luvan kanssa vittuilla tuomareille. Ja pelaajille.
 
Viestejä
995
Eihän tuossa Vedon joukkueessa oikeasti ollut muita vaihtoehtoja kapteeniksi kuin Heikkala. Selvä valinta. Sanoin jo viime kaudella, että Vedolla oli tuolloin täysin väärä mies kapteenina. Haapakoski kun ei ole koskaan ollut johtajatyyppiä.
 
Viestejä
103
Heikkala sitten muistaa kanssa räyhätä oikein olan takaa hutunkeitoissa. Ei siitä muuten mitään tule. Tv-peleissä varsinkin tuoda sonnimaisuutta esiin.
Kunnolla jauhot suuhun "C-konkareille" Yli-Hirvelälle, Itävalo J:lle ja ketä muita sanaseppoja (kaikella kunnioituksella) niitä nyt on.
 
Viestejä
488
Heikkala on todella kummallinen valinta kapteeniksi. Miestä en henkilökohtaisesti tunne, mutta käytöksen olen nähnyt lukemattomia kertoja - todellinen kuumakalle ja räkänokkainen kiroileva räksyttäjä. Eikö Vimpelistä sopivampaa keulakuvaa joukkueelle löytynyt?
 
Viestejä
995
Pelimies ja sopivasti kusta päässä. Ominaisuudet jota kapteenilla tuleekin olla.
 
Viestejä
995
Tiennytkään että joukkueen kusipäät valitaan kapteeniksi :unsure:
Puputti, Jussila, Komulainen... Jokaisella sopivasti kusta päässä. Nämä edellisten noin 10 vuoden mestarien kapteenit.
 
Viestejä
100
Heikkala on todella kummallinen valinta kapteeniksi. Miestä en henkilökohtaisesti tunne, mutta käytöksen olen nähnyt lukemattomia kertoja - todellinen kuumakalle ja räkänokkainen kiroileva räksyttäjä. Eikö Vimpelistä sopivampaa keulakuvaa joukkueelle löytynyt?

Minua taas ei yllätä yhtään tämä valinta. Ulospäin Heikkala vaikuttaa just semmoiselta voitontahtoiselta pelurilta joka tekee kaikkensa, että joukkue voittaa. Sitä en sitten tiedä, että millainen siellä joukkueen arjessa mies on mutta voisi kuvitella kun on kerta kapteeniksi valittu, että on esimerkillinen harjoittelija. Vedon faneilla varmaan parempi näkemys tästä?
 
Viestejä
103
Niin no kyllähän noita yksittäisiä tapauksia varmasti löytyy jotka maalaavat urheilijan tietyllä tapaa kusipääksi tai kuumakalleksi.

Heikkalan kohdalla tämä "kusipää" -titteli on mielestäni enemmän ja vähemmän luonnekysymys. Itse mitä nyt seuraillut ulkopuolisena Ollin otteita niin toivoisi ettei ota tunteisiin asioita liian herkästi. Osaan kyllä arvata että se on vaikea muuttua yhtäkkiä toisen luonteiseksi pelaajaksi mitä nyt vaikka Myllyniemi on yrittellyt onnistuen siinä enemmän ja vähemmän.

Heikkala saa syyttää siitä itseään että kanssapelaajatkin alkavat kuittailemaan hänellä tämän tästä. Hän tekee itsestään pelikentällä liian suuren numeron suhteessa siihen kuinka paljon kokeneempia ja varttuneempia pelaajia hänen ympärillään siinä hetkessä harrastaa. Pitäisi ensin saavuttaa ne lukuisat arvomitalit ja muut meriitit ennen kuin tuollaista käytöstä katsoo läpi sormien.
 
Viestejä
299
Ollihan hienosti pelin tiimellyksessä totesi myös syövän kehittyvän, joten miksei Ollikin voisi kehittyä. Annetaanhan Ollille mahdollisuus.

Pelurin luonnetta nähtävissä, eikä tunnetta ainakaan liikaa hiekkanurmilla nykyisin nähdä!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös