Supervuoro Verkkolehti »

Vimpelin Veto 2019

Viestejä
346
Kiitos Leksalle näistä vuosista, kaikkea hyvää hänelle Jusseissa. Toivottavasti pääsee omalle tasolleen taas ensi kesänä.
 
Viestejä
416
Kuumia vääntöjä ensi kaudella luvassa JymyJusseja vastaan. Saattaa olla hyvinkin tuttu, ja valitettavan kova kopparipari (mikäli pysyvät ehjänä), vastassa. Seinäjoella olisi kerrankin tuo osasto kunnossa, sillä edellytyksellä, että Haukkala saa kätensä kuntoon. Toki jo Puputti yksinäänkin vahvistaa takakenttää roimasti.

Sen verran vielä muokkaan viestiä ja jatkan, että toki Vedon kannalta kovia, mutta sanoisin että oikeita päätöksiä, päästä Puputista ja Haukkalasta irti. Nuorempaa, kehittyvää ja halvempaa sälliä tilalle. Saattaa maksaa vielä ainakin tulevalla kaudella jotain, mutta pitkässä juoksussa tämä sataa ehdottomasti Vedon laariin. Olihan se aikanaan vaikeaa esim. Antti Kuusistosta päästää irti, mutta ehdottoman oikea päätös sekin silloin oli, joka tehtiin tosin ehkä jopa kauden-kaksi liiankin myöhään.
 
Viimeksi muokattu:

Vieras

Kokoonpano sunnuntaille halliin.

1 Viljo Sillanpää
2 Mikko Kanala
3 Sami Haapakoski
4 Matias Rinta-aho
5 Severi Lassila
6 Ville Takala
7 Olli Heikkala
8 Elmeri Anttila
9 Janne Heimonen

10 Jere Saukko
11 Perttu Ruuska
12 Janne Mäkelä

Pj. Markku Hylkilä
2. pj. Pasi Tyynelä
 
Viestejä
416
Raporttia tämän illan hallipelistä. Mukana Hylkilän kommentteja.
Vimpelin Veto - Hallisarja alkoi voitolla
Mukavaa infoa sai tästä raportista. Näin muutoin ihmettelin jo hieman viime kauden lopulla ahkerana sosiaalisen median seuraajana, että mitä tapahtui Vedon niin hyvälle ja aktiiviselle SoMe-tuotannolle, esim. Instagramin ja Twitterin puolella materiaali vähentyi ja esim. pelireissuilta ei tullut enää haastatteluja ja muita videopätkiä läheskään niin aktiiviseen tahtiin?

Kanalalla onneksi vain pientä kramppia, mutta valitettavan herkkä tämä "voimapesä" ja fysiikkaihme on loukkaantumisille kroppansa kanssa. Tämä saattaa olla jälleen esteenä sille, ettei pääse vuoden pesäpallistin tittelistä tosissaan kamppailemaan, no aika näyttää.

Isokedolla minkälaista vammaa, kun oli poissa? Liekkö tuo ykkösjärjestys, Isokedon korvatessa Takalan ja siten Isokedon siirtyen numerolle yksi ja Sillanpää kakkoskärkeen. Jännä tuo Lassilan paikka tänään numerolla 5.

Takakentän kestävyys tulevan syksyn tosipeleissä suurin kysymysmerkki varmasti ulkopelin suhteen.. Eiköhän sitä ainakin vastustajien toimesta tulla testaamaan ja painetta antamaan.
 
Viestejä
259
Onkohan Vedolla numerolla 9 Rinta-Aho vai Hanhisalo. Vedon päivityksessä Masa, mutta pesislivessä Hanhisalo.
 
Viestejä
259
Vedolle jaksovoitto 1-0 aivan karmealla sisäpelillä. 2 kolmostilannetta ja siinäkin päästiin harhaheitolla kakkospesälle. Kanala-Haapakoski -akseli yski ja pahasti, mutta muutamalla vaihtolyönnillä olisi pitänyt kieltämättä ehtiä, joista palo tuli. Hylkilä ei paljoa peruuttelemaan lähtenyt, mikä on positiivista. Pelkässä kakkostilanteessa vaihtomerkkiä laitettiin päälle jatkuvasti. Tilanteiden vähyydestä johtuen toivoisi kuitenkin pientä nöyryyttä esim. Kanalalla kaksi lyöntiä jäljellä ja pelkkä kolmostilanne, nyt läpilyöntiyritys ja viimeisellä laiton. Näissä vaan pallo maihin ja juoksemaan, Kanalan jalkoja tarvitaan kentälle. Mielenkiinnolla toista jaksoa kohti. Ulkopeli loistavaa molemmilla!
 
Viestejä
995
No olisihan tuo nyt ihme, jos eivät pystyisi kirkastamaan.
 
Viestejä
418
Vedon ennakkokokoonpanossa Kempelettä vastaan tänään ei ole Isoketoa ja Rinta-ahoa. Vähän varamiehisellä porukalla ViVe näyttää olevan SM-halliturnauksen välierissä.
 
Viestejä
1,733
Vedon ennakkokokoonpanossa Kempelettä vastaan tänään ei ole Isoketoa ja Rinta-ahoa. Vähän varamiehisellä porukalla ViVe näyttää olevan SM-halliturnauksen välierissä.

Niin, kyllähän tuo kärki Isoketoa kaipais. Sillanpää tänään 0/4 ja ainut kentälle meno lyönti edelleen se toivotaan toivotaan pystäri.
 

LBC

Viestejä
3,605
Hatunnosto Ilkalle! tässä on nähty tavallista enemmän vaivaa. Tosin kun oli maksmuurin takana, ei päässyt katsomaan, oliko tänään luvattu jotain happeningia, että kansaakin olisi saatu liikkeelle.

Trumpin kone laskeutuu kauhavalle
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös