Supervuoro Verkkolehti »

Vimpelin Veto 2019

Viestejä
259
Jotain kummaa pitää tapahtua, että Heikkala n:eek: 2. Tänä kesänä varma palo kun herra meni hoitamaan ykkös-kakkos vaihtoa, noh taisi 5 kertaa onnistua. Mutta hyväksi kakkoskärjeksi kyllä on potentiaalia, ei ole niin paine tilannekaan.
Artun lähtö kirpaisee todella pahasti.

Samaa mieltä, että Heikkala oli usein täystuho numerolla kaksi. Mutta jos nyt tällainen nuorennusleikkaus tulisi, olisi Heikkalalla se steppi otettavana, kun Haapakoskea ei tuohon yksinkertaisesti olisi laittaa. Toinen vaihtoehto tietysti laittaa Kanala numeroksi kaksi ja Heikkala hieman helpompaan 2-3 vaihtoon. Ja tässä tilanteessa kuumana pelaajana Kanalalla voisi viedä usein kahta pesänväliä.

Paa Ruuska jokeriksi kotiuttamaan ja Lassila T lukkariksi. Het sitte se on siinä.
Jos Mäkelän varassa yksin kotiutukset niin ei hyvä. Tarvitaa het sitte toinenki jokerikotiuttaja .
Taneli Lassilaa vaikea nähdä vielä ainakaan superissa lukkarina, jokunen kausi sitten ei syöttänyt juuri ollenkaan edes junioreissa. Etenijä/vaihtajajokerina menisi ja ainakin olisi useampi kentälle pyrkijä Kanalan eteen. Ja vaikka jokeripaidassa Mäkelä olisi ainut kotiuttaja, niin tässäpä tulisi Rinta-Aholle kaivattua lisävastuuta, tällä kaudella Matias jäi tosi pienille kotiutustilanteille taitotasoon nähden. Edelleen kuitenkin peukut pystyssä konkareiden jatkon suhteen, tässä kokoonpanossahan kaikki spekuloidut lähtevät. Myöskään Heimosen lopettamisesta ei mitään kovin varteenotettavia huhuja ole tullut.
 
Viestejä
485
on teillä lyhyt muisti heikkalahan pelasi 2017 finaalit kovalla tasolla nro:lla 2 ja se taso piisaa mihin vaan

Saattoi pelata silloin, mutta tämän vuoden välierissä hän oli täysi nolla. Peli ei kulkenut, mutta suu kävi. Luulisi, että nuori pelaaja kehittyy. Heikkala vaikuttaa kuitenkin taantuneen sekä pelillisesti että henkisesti.
 

Kdkkd

Taneli Lassilaa vaikea nähdä vielä ainakaan superissa lukkarina, jokunen kausi sitten ei syöttänyt juuri ollenkaan edes junioreissa.
Ehkä hän ei syöttänyt koska ei ollut toista kopparia ja hän on ollut kippari junnuissa
 
Viestejä
47
Taneli Lassilaa vaikea nähdä vielä ainakaan superissa lukkarina, jokunen kausi sitten ei syöttänyt juuri ollenkaan edes junioreissa. Etenijä/vaihtajajokerina menisi ja ainakin olisi useampi kentälle pyrkijä Kanalan eteen.

Vaihtajajokeri voisi olla Tanelille paras. Pystyy vaihtamaan ja etenemään, kotiuttamaankin. Lukkariksi ei.
 

Kdkd

Vaihtajajokeri voisi olla Tanelille paras. Pystyy vaihtamaan ja etenemään, kotiuttamaankin. Lukkariksi ei.
Miksi ei lukkariksi
 
Viestejä
435
Kyllä Vedon pitää käydä ostoksilla, mutta siihen kyllä on varaakin... Lähtijät jättävät aika ison rahan käyttöön... Ei koko joukkueen tarvitse olla "oman kylän" poikia, hyvä on olla vähän muualtakin
 

Kdkd

Taneli lassilalla on kova käsi,sijoittaa syötöt hyvin,ottaa kärpäsiä ja peliäly
 
Viestejä
3,498
Kyllä Vedon pitää käydä ostoksilla, mutta siihen kyllä on varaakin... Lähtijät jättävät aika ison rahan käyttöön... Ei koko joukkueen tarvitse olla "oman kylän" poikia, hyvä on olla vähän muualtakin
Mistä tiedät, että on varaa? Kuulopuheiden mukaan teki jo viime vuonna tappiota ja tänä vuonna katsojatulot vähenivät roimasti.
 
Viestejä
435
Mistä tiedät, että on varaa? Kuulopuheiden mukaan teki jo viime vuonna tappiota ja tänä vuonna katsojatulot vähenivät roimasti.

Katsojatulot tuskin laskivat tänä vuonna roimasti, sillä runkosarjan keskiarvo Saarikentällä oli vuonna 2017 1458 katsojaa ja tänä vuonna 1710 katsojaa eli jokaisessa runkosarjapelissä 250 silmäparia enemmän kuin edellisenä kautena. Pronssi kiinnosti myös yleisöä Vimpelissä, mutta ei Sotkamossa eli suurta eroa ei tullut loppupelienkään puolella. Suurin pelivara tulee kuitenkin palkkabudjetista. Kahden megapelaajan ja 2-3 ykköskorin pelaajan sekä ansaitusti Suomen kovinta pelinjohtajapalkkaa nostaneen lähteminen tuo melkoisen pelivaran ostoksille. Jos siitä täyttötarve on 1-3 pelaajaa ja pelinjohtaja niin silti budjetti korjaantuu vahvasti, jos se kommenttisi mukaan kaudella 2017 on ollut tappiollinen.
 
Viestejä
3,498
Laskin vain runkosarjan jälkeiset katsojaluvut ja ne olivat Vimpelillä viime vuonna kuudessa pelissä 14 262 ja tänä vuonna viidessä pelissä 10 924. Finaaleissa on korkeat lippujen hinnat. Voisi myös kuvitella, että tänä vuonna on jouduttu maksamaan aika peljon enemmän palkkoja, mm. P Ruuskalle. On erittäin haastavaa yrittää pienentää pelaajabudjettia ja samalla varmistaa riittävä menestys ja katsojatulot. Jos pullahtaa välierien ulkopuolelle, voi jo runkosarjassa olla vähemmän katsojia ja silloin joka tapauksessa menettää välierän ja mahdollisen finaalien tuotot. Tämän saman dilemman kanssa painii moni seura. Pitää panostaa, mutta milloin panostaa liikaa, milloin liian vähän ja milloin sopivasti?
 
Viestejä
47
Nää on vaikeita asiota. Eihän Kouvolassakaan edes toimistolla tietty että ollaan persaus auki. Veto teki varmaan uskaliaimmat ja suurimmat panostukset kauteen 2009, kun Puputti, Kuusisto ja Dahlström tulivat vetoon. Seuraavaksi hankittiin Haapakoski ja se olikin sitten mestaruusvuosi. Nyt pitäisi jälleenrakentaa, paljonkin, mutta tosiaan sellainen joukkue täytyy olla, että sillä voi perustellusti tapella finaalipaikasta.
 
Viestejä
435
Yleisömäärään vaikuttaa vahvasti tietenkin ottelujen kiinnostavuus. Vimpelissä on määrätty "kiinteä" katsojakunta, mutta juuri se extran tuova väki ei vain esim. 2017 enää lähtenyt katsomaan vaikkapa Kossu-peliä, koska siinä ei sinänsä ollut mitään mielenkiintoa. Lopputulos oli käytännössä selvä. Ja jotta Kossu-faneja ei nipistä niin ihan sama se on ollut muiden joukkueiden osalta Sotkamoa ja Joensuuta lukuunottamatta. Ensi kesänä on kilpailukykyinen joukkue, ei mestarisuosikki, mutta tarjoaa varmasti mielenkiintoisempia pelejä kuin prosenttipelillä kovaa tulosta vuosia tehnyt nippu.

Karkeaa ja hieman provosoivaa matematiikkaa : (6 x 30 000 euroa) - (3 x 25 000 euroa) = 105 000 euroa ;)
 
Viestejä
25
Kesä 2018 oli sään puolesta hieno eli siitä ei jäänyt tänä kesänä kiinni, toisin kuin parina edellisinä. Mutta itse olen sitä mieltä, että muille kuin tosifaneille riittää peli Ruudustakin katseltuna. Se vie katsojamääriä alaspäin ja samalla seura kärsii. Ei hyvä. Sama meininki kuin maataloudessa (ja huom. en itse viljele mitään): se joka ottaa isoimman riskin saa vähiten. Seurojen pitäisi saada osansa tv-peleistä!
 
Viestejä
435
Saarikentällä on ne typerät penkkivaraukset niin parempi on nähdä pelit TV:stä

Tuohon kannattaisi kyllä tehdä muutos Vedon toimistolla. Huomattavasti mukavempaa on lähteä otteluun, kun saa varata paikan etukäteen. Toki, moni muukin superinseura voisi tähän paikkavaraukseen panostaa, eikä pelkästään Veto.
 

Pohjan Paroni

Mites ku katoin tossa nelimarkan edustalta, että siellä Julle niittas jo räpylää ranteeseen kiinni! minusta jo aikasessa vaiheessa on liikkellä, mutta toki tulos puhu jo puolestaa kun päästeli takaperin rystyheiton kirkon takaseinästä läpi..voi olla vaikea keretä miesten kotiin välkkäreillä ens kaudella...
 

Jope

Saarikentällä on ne typerät penkkivaraukset niin parempi on nähdä pelit TV:stä

Tuo paikanvaraussysteemi nimellä on varmasti kätevää kausikortin omistajille, tiedossa on että paikka siellä odottaa vaikka tulis myöhässäkin peliin. Satunnaiselle pelissäkävijälle systeemi sitten vähän sekavampi, nimettyjä paikkoja on varmasti katsomossa yli puolet, joten vähän sai ihmetellä mistä löytyy se nimetön paikka mihin uskaltaa istua. Sitten vielä pelin aikana niistä nimetyistä paikoista oli hyvinkin suuri osa tyhjiä. Tämä siis yhdessä runkosarjapelissä jonka kävin Saarikentällä katsomassa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös