Supervuoro

Vimpelin Veto 2019

1. Isoketo 2K
2. Haapakoski 2V
3. Kanala 2P
4. Rinta-Aho S
5. Heikkala 3V
6. Anttila 3K
7. Hanhisalo 1V
8. Heimonen L
9. Lassila 2P
J: Ruuska, Mäkelä, Saukko

Tässä jäisi Sillanpää kokoonpanon ulkopuolelle. Mahdollisuuksia on monia esim. Hanhisalo pois kokoonpanosta, Heikkala ykkösvahdiksi, Isoketo kolmosvahdiksi ja Viljo koppariksi. Kierrätystä päästään myöskin tekemään hyvä määrä, esim. Perttu tulee taas lukkaroimaan useita pelejä ja se avaa yhden jokeripaidan esim Siggelle, jota voidaan säästellä. Myös Heikkalaa varmaankin kokeillaan jälleen numerolle 2, mutta aika näyttää onko hän vihdoin valmis siihen rooliin vai joudutaanko Sami uhrata siihen rooliin. Kyllä tämä nyt ihan hyvältä alkaa taas näyttää!

Noinhan se menee. 6-9 jää auttamatta koppirooliin. Severille kunnon lyöntimylly talveksi eikä yhtään kopinnostopaloa enää!
 
Viestejä
20
Kuumia vääntöjä ensi kaudella luvassa JymyJusseja vastaan. Saattaa olla hyvinkin tuttu, ja valitettavan kova kopparipari (mikäli pysyvät ehjänä), vastassa. Seinäjoella olisi kerrankin tuo osasto kunnossa, sillä edellytyksellä, että Haukkala saa kätensä kuntoon. Toki jo Puputti yksinäänkin vahvistaa takakenttää roimasti.

Sen verran vielä muokkaan viestiä ja jatkan, että toki Vedon kannalta kovia, mutta sanoisin että oikeita päätöksiä, päästä Puputista ja Haukkalasta irti. Nuorempaa, kehittyvää ja halvempaa sälliä tilalle. Saattaa maksaa vielä ainakin tulevalla kaudella jotain, mutta pitkässä juoksussa tämä sataa ehdottomasti Vedon laariin. Olihan se aikanaan vaikeaa esim. Antti Kuusistosta päästää irti, mutta ehdottoman oikea päätös sekin silloin oli, joka tehtiin tosin ehkä jopa kauden-kaksi liiankin myöhään.
 
Viimeksi muokattu:
Kokoonpano sunnuntaille halliin.

1 Viljo Sillanpää
2 Mikko Kanala
3 Sami Haapakoski
4 Matias Rinta-aho
5 Severi Lassila
6 Ville Takala
7 Olli Heikkala
8 Elmeri Anttila
9 Janne Heimonen

10 Jere Saukko
11 Perttu Ruuska
12 Janne Mäkelä

Pj. Markku Hylkilä
2. pj. Pasi Tyynelä
 
Raporttia tämän illan hallipelistä. Mukana Hylkilän kommentteja.
Vimpelin Veto - Hallisarja alkoi voitolla
Mukavaa infoa sai tästä raportista. Näin muutoin ihmettelin jo hieman viime kauden lopulla ahkerana sosiaalisen median seuraajana, että mitä tapahtui Vedon niin hyvälle ja aktiiviselle SoMe-tuotannolle, esim. Instagramin ja Twitterin puolella materiaali vähentyi ja esim. pelireissuilta ei tullut enää haastatteluja ja muita videopätkiä läheskään niin aktiiviseen tahtiin?

Kanalalla onneksi vain pientä kramppia, mutta valitettavan herkkä tämä "voimapesä" ja fysiikkaihme on loukkaantumisille kroppansa kanssa. Tämä saattaa olla jälleen esteenä sille, ettei pääse vuoden pesäpallistin tittelistä tosissaan kamppailemaan, no aika näyttää.

Isokedolla minkälaista vammaa, kun oli poissa? Liekkö tuo ykkösjärjestys, Isokedon korvatessa Takalan ja siten Isokedon siirtyen numerolle yksi ja Sillanpää kakkoskärkeen. Jännä tuo Lassilan paikka tänään numerolla 5.

Takakentän kestävyys tulevan syksyn tosipeleissä suurin kysymysmerkki varmasti ulkopelin suhteen.. Eiköhän sitä ainakin vastustajien toimesta tulla testaamaan ja painetta antamaan.
 
Vedolle jaksovoitto 1-0 aivan karmealla sisäpelillä. 2 kolmostilannetta ja siinäkin päästiin harhaheitolla kakkospesälle. Kanala-Haapakoski -akseli yski ja pahasti, mutta muutamalla vaihtolyönnillä olisi pitänyt kieltämättä ehtiä, joista palo tuli. Hylkilä ei paljoa peruuttelemaan lähtenyt, mikä on positiivista. Pelkässä kakkostilanteessa vaihtomerkkiä laitettiin päälle jatkuvasti. Tilanteiden vähyydestä johtuen toivoisi kuitenkin pientä nöyryyttä esim. Kanalalla kaksi lyöntiä jäljellä ja pelkkä kolmostilanne, nyt läpilyöntiyritys ja viimeisellä laiton. Näissä vaan pallo maihin ja juoksemaan, Kanalan jalkoja tarvitaan kentälle. Mielenkiinnolla toista jaksoa kohti. Ulkopeli loistavaa molemmilla!
 
Ylös