Supervuoro

Vallankumouksen tuulet ravistelevat pesäpalloa, maakuntasatraapit kauhuissaan

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
983

Pesäpalloliiton kevätkokous asetti keväällä vaalitoimikunnan, jolle se antoi tehtäväksi valmistella perjantaina pidettävän syyskokouksen henkilövalintoja.

Vaalitoimikunta teki työtä käskettyään ja se on tehnyt erinomaisen esityksen johtokunnan kokoonpanoksi. Se esittää jatkokautta vain neljälle nykyiselle johtokunnan jäsenelle – puheenjohtaja Ossi Savolaiselle sekä Tanja Vehniäiselle, Juha-Matti Rannalle ja Timo Mäkelälle.

Jos vaalitoimikunnan esitys menee läpi, johtokuntaa tulee kuusi uutta jäsentä – Ari Mononen, Jarmo Heikkinen, Minna Koivisto, Antti Määttä, Risto Ojanperä ja Päivi-Pessi Järvenpää.
 
Viestejä
14
En tiedä maakuntasatraapeista, mutta esitys uudeksi johtokunnaksi näyttää lähtevän siitä, että pesäpallosta ymmärretään vain superpesispaikkakunnilla.
 
Viestejä
76
Eipä tuolla vallankumousta tullut ;)
Uusia, pesäpallon eteen töitä tekeviä jäseniä tuli sentään 5. Naisten määrä taisi lisääntyä yhdellä. Toivotetaan menestystä uudelle johtokunnalle(y)
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös