Supervuoro

UPV - Lokkiparvi 2019

#83
Sotkamoahan ei pleijareissa nähdä joten todellinen jatkopeliviiva menee Vähäkyrön kohdalla johon sitten Ulvilallakin jo 8 pistettä... riittänee.
Ulvilalla loppuohjelmassa mm. 2x Hamina, 1x Manse ja matsit myös Puijoa sekä VäViä vastaan. Tämän illan jälkeen on mahdollista, että Ulvilan ja VäVin ero on viisi pistettä samalla määrällä pelattuja otteluita ja Ulvilan ja PuPen ero neljä pistettä, Puijolla yksi matsi vähemmän.
 
#84
Se olisi ihan rehellinen tappioputki käsillä. En tiedä, valju kuva jäi matsista. Kunhan nyt lätkyteltiin se pois alta ilman suurempaa paloa. Ensimmäisellä jaksolla nollatilanteen purku oli vaikeaa ja lokit olivat Haminan takataskussa. Toisen jakson alkuun oli mahdollisuus hyökätä, mutta pehmeiksi jäivät kotiutukset. Röyhkeys puuttui. Siinä se.

Noinkohan kaikki paukut meni alkukauteen? Tokihan vastustajat ovat viime aikoina olleet kovia (Simo poislukien), mutta ei sen pitäisi tunnetta poistaa pelistä. Kautta on vielä jäljellä, niin ei tässä vielä sen suuremmin lyödä tuomiota. Omien takana ollaan, mutta hieman huolestuneella ilmeellä. Otsa vähän kurtussa, kyllä te tiedätte.

Mikäs homma oli lukkarin vaihdon kanssa toisella jaksolla? Ei siinä, ihan hyvin Jokela väärillä sekoitti Haminan peliä.
 
#87
No nyt on tappioputki poikki ja se on tärkeintä se. Seitsemän vuoroa oli edellisistä peleistä tuttua puristamista ja pompottelua, mutta tänään riitti yksi huikea vuoro.

Ensimmäisellä jaksolla ei varsinaista ilotulitusta nähty. Talvitien rutiini on kyllä huikealla tasolla, jos ihan kylmiltään tuli katsomon korkuista perussyöttöä nostelemaan. Taisipa kärpäsenkin ottaa. Mitä olisikaan, jos vähän vielä tosissaan treenaisi. Molemmat jakson juoksut Ulvila lahjoitti Pöytyälle. Kulmalan juoksut olivat ihan lyötyjä, joten moraalinen voitto Ulvilalle. Harmi vaan, että sarjataulukkoon sitä ei saa. Ja tietty se on harmi, että neljännen vuoron ratkaisut jäivät piippuun. Siitä olisi ollut pinna otettavissa.

Toisella jaksolla alkoivat sitten pallo pomppimaan oikein huolella räpylässä ja Pöytyä sai henkeä päälle. Vähän taisi selkä nitkahtaa lokeilta. Pikkupojat selän takana sanoivat sen ääneen, mitä itse mietin vaan hiljaa mielessäni: "Juokseeko nuo lainkaan tuolla ulkokentällä". Kovin antautuneelta peli näytti, vaikkakin hyviä olivat Pöytyän lyönnit. Tikulla silmään sitä joka vanhoja... Kulmalan puhkaisu avasi takalukot. Hieman siinä taas mielessäni pärräsin Jokelan hissuttelua tilanteessa, olisi tullut joko kunnari tai sitten kotiin juoksu. Ehkä. Nyt ei tullut kuin kaksi ja yhtä se vielä huusi. Keltinkangas sen löi ja tasoissa oltiin. Pienistä jutuista on kiinni. Pöytyä pupelsi varman kopin ja tyhjän kentän sijaan tuli ajo. Siitä sitten raskaillakin jaloilla tuli kolme juoksua. Olisiko tullut, jos olisi koppi jäänyt räpylään, tiedä häntä.

Neljän juoksun takaa-ajossa lähti Pöytyä sitten viimeiselle vuorolleen. Varmaan parran pärinää tulee siitä takakentän puhkaisusta. Omiin silmiin näytti siltä, että pallo oli kentässä, sen jälkeen pallotyttö kauhoi ohi pallosta ja lopuksi pallo pomppasi mainosaidasta takaisin. Kenttä rullaili tyhjäksi ja tilanne tasoihin ja sitten palaveerattiin tuomareiden toimesta. Ratkaisuna, että lyönti oli takalaiton. Kehtaan kyllä väittää ettei ollut, mutta ei se kyllä pallotyttöönkään osunut niin kuin päätuomari tilanteen aluksi katsoi. Eli yksi juoksu siitä olisi Pöytyälle kuulunut tulla. Ihmeen vähän sitä tilannetta kuitenkin protestoitiin. Hyvä näin Ulvilan kannalta ja henkisesti tärkeät pinnat kotiin. Josko se peli siitä aukeaisi.

Kiitos viimeisen vuoron, jäi pelistä hyvä fiilis, ilman sitä ei todellakaan. Sää sentään suosi koko pelin ajan. Toivottavasti jatkossa kotijoukkueen peliesityksetkin hellivät pidempään kuin yhden jakson ajan.
 
Viestejä
2,951
#88
Jep, olipahan draaman kaarta vikassa vuorossa!
Ensin suht tylsää palloilua eka jakso 2-2.
Mutta sitten juuri nuo ylempänä kerrotut tapahtumat 2. jakson vikassa vuorossa! 2 - 5 nousu 9 - 5 ! (y)
Epäselväks vähän jäi, miten se tilanne nyt tulkittiin? Mitään ei kerrottu yleisölle.... No, 9-6 lopuks jaksovoitto, ja 2p Lokeille!

Olipas muuten vähän yleisöä, 323 ilmoitettiin kuitenkin. Näytti kyllä tosi tyhjältä lehterit. Istuttiin kolmospuolella, eikä tarttenu tiivistää sylikkäin!! :)

Ja tunnelma kuin Juseliuksen mausoleumissa! Tai liioittelin, ei niin meluisa.... :ROFLMAO::ROFLMAO:

Oikeesti? Musaa ei soitettu ollenkaan. Siksikö, kun siitä FB-sivulla yms purnattu? Yleisö ei edes taputtanu aina ajotilanteissakaan yms? EI NÄIN!
Soittakaa ny edes vähän Esson baaria, siitä tulee fiilistä! 👍 ;)
Kyl se musa vaan mun mielestä kuuluu peleihin, tunnelman luojaks!
Etenkin jos muuten ollaan ku patsaat, eikä edes käsiä läpsytetä.... :)

Sää oli tosiaan mitä mainioin! Ja tulihan siitä sitte oikeen peli!
Plussan puolelle jäi! 👍
 
#89
Ja tunnelma kuin Juseliuksen mausoleumissa! Tai liioittelin, ei niin meluisa....
Totta! Jos on joukkue ottanut takapakkia 2000-luvun kultavuosista, niin on kyllä ottanut yleisökin ihan samoin askelin. Ei ole Ulvila enää se sama paikka vierasjoukkueille. Eihän siellä enää edes vastustajille huudella. Sellainen ruotsalainen meininki. Hymistellään ja jutellaan kavereille. Noinkohan on, että yleisö on tullut vanhaksi... Vähän ilakointia alkoi tulemaan lopussa, joten käsi kädessä se taitaa kannustus kulkea peliesitysten kanssa. Vaikea siinä tietysti on katsomonkaan aina syttyä, mutta parempaan pitäisi pystyä myös aidan toisella puolella. Ehkä vielä tällä kauella.
 
#90
Dj oli lomalla, ei sen takia ollut musaa. Ei ihan kaikkee pysty kaks henkilöä kuuluttamossa hommia hoitaa, vaikka on ennenkin kirjuri kuuluttanut ja hoitanut kaks pöytäkirjaa samaan aikaan.
 
#92
Kyllä se yleisölle kerrottiin. Outo tilanne tosiaan. Syyttivät ensin pallotytön pysäyttäneen pallon, vaikka pamahti mainoaitaan.
Kiersivät sitten kunnaria vaikka pallo oli jo palautettu.
Ei Pöytyä tuomiota kovin protestoinut.
 
#95
Onko Kitolan heittokäsi kunnossa? Luulisi mahtuvan ulkokentälle varsinkin kun Mansikkamäki on pois, missä?
Nyt Katajisto oli kakkovahtina.
Ainakin näytti jonkinlaiseen siteeseen käärittynä oikea kämmen olevan. SK:n jutussa Talvitien mukaan Kitola olisi kuitenkin keskiviikon peliin ykkösvaihtoehto, joten tuskin siellä mitään isompaa vammaa on.
 
#96
Syyttivät ensin pallotytön pysäyttäneen pallon, vaikka pamahti mainoaitaan.
Kiersivät sitten kunnaria vaikka pallo oli jo palautettu.
Varmaan tuomarikin oletti pallon osuneen takarajatuomariin, koska nosti molemmat kätensä pään päälle. Ja se merkkihän taas tarkoittaa etenijöille "kierrä pesät kotipesään asti" komentoa. Tuomaristo sitten arvioi miten tilanne olisi edennyt ilman ylesön tai tässä tapauksessa tr-tuomarin puuttumista pelin kulkuun ja palauttaa sitten etenijöitä pesille harkintansa mukaan. Ketään ei voi siirtää eteenpäin siitä mihin olivat itse edenneet eikä myöskään polttaa.
 
Viestejä
2,951
#97
Onko Kitolan heittokäsi kunnossa? Luulisi mahtuvan ulkokentälle varsinkin kun Mansikkamäki on pois, missä?
Nyt Katajisto oli kakkovahtina.
Mansikkamäki loukkaantunut, en tiedä tarkempaa syytä ja saikun pittuutta... Mutta Katajisto kyllä korvas eilen mainiosti. Sisällä yks lyötykin, siinä ratkaisevas vikassa vuorossa. 2.palkittukin eilen(y)

Ja ilmeisesti Kitolan käsi ei kunnossa? En tiedä, mutta ei mitään isompaa, kun eilenkin pelas etenijä/vaihtajajokerina....

Mutta että eihän tuo Talvitie huano ollut! Ihan hyvä paluu yli vuoden tauon jälkeen! Vai kuinka pitkä väli tässä nyt on menny... Toki ihan ykkösetenijäks ei riitä nopeus... ;)

Ja yks juttu vielä muuten piti sanomani, eli mua ainakin vähän hämäs välillä nämä liki identtisen väriset ja näköset peliasut! Jolekkin satunnaisemmalle sivunnaisseuraajalle etenkin saattoi välil olla vaikee erottaa kumman jengin pelaaja on kyseessä.....
 
Viimeksi muokattu:
#98
Tänään on helteinen keli ja kuuma ottelu, Kaikki paikalle , hei.
UPV tarvitsee pisteitä. Haminan ja Tampereen reissuilta tuskin niitä tulee.

Vaikka kaksi kotivoittoa onkin alla, niin Puijo on suuehko suosikki peliin.
Vähäkyröä vastaan kammettiin voitto vaikka pisteet toisinkin päin ei olis ollut vääryys. Vähäkyrö löi paremmin, kolmosrajaan. Kopparit hakivat komeita syöksykoppeja.

Onko Talvitie ensi kaudella lukkarina?
 
Viestejä
5,340
#99
Näemmä sattuu ja tapahtuu. Yli tunnin ja vartin jakso, olikohan siellä loukkaantumisia? Ensin pääsetään kaveri avausvuorossa 5-1 johtoon ja sitten kammetaan ja rinnalle ja ohi 6-5 mutta kuitenkin lähdetään viimeisen tasoittavalle 6-8 tappiossa mutta kun kerran on juoksuja on tehty niin viedään jakso vielä 9-8. Pallo taitaa liikkua kovaa Ulvilassa.
 
Ei ollut mitään viivytyksiä. Kun tehdään paljon juoksuja niin lyöjiä riittää.
Hieno eka jakso Ulvilalta. 0-5 tilaantesta nousu ja jakson voitto 4:n tasoittavalla. Puijollakin alkoi pallo poltella.

Sen jälkeen ulvilalta ei onnistunut mikään. Superissa saatiin tilanne mutta sössittiin kahden palon arvoisesti.
Kurosella sysimusta iltapäivä. Jokela lukkarina. Miksi ei Kitola, joka oli äänessä enemmän kuin kuuluttaja.

Yleisöä vain kourallinen, oliko jo liian helteinen keli, no kahden viikon päästä vielä kerran runkosarjaa.
 
Ylös