Supervuoro Verkkolehti »

UP-V 2021

Viestejä
14
Noniin meinaakohan lokit palata vielä ykkösarjaan? Tänne voisi kirjoitella jos jotain tietoa on, huhutkin kelpaavat. Aina on hiljaista ollut siihen asti kunnes kausi alkaa. Sen tiedän että Tarmo viuhkassa. Pelaajisto aivan auki, vois avata tosiaan tänne jos jotakin tietoa/huhuja/mutuja löytyy.
 
Viestejä
448
Vähäkyrö ja Laukaa ovat sentään julkaisseet pelinjohtajansa nimen, Ulvila ei edes sitä. Luulisi että yhteistyökumppanien vuoksi oltaisiin liikkeellä ajoissa, kuitenkin näillä seuroilla on ollut kesä aika rakentaa joukkuettaan. Hiljaisuus ei ole aina hyvästä.
 
Viestejä
8
Oma mutuiluni olisi, että lappu luukulla ja pelit pelattu.

Huhuja kuullut, että pelaajistoa olisi jonkun verran. Kulmalat, Jokela, Mäkinen puheiden perusteella valmiita pelaamaan, mistä muu runko?
 
Viestejä
492
UPV:n facebookissa tänään:

Sopimuksia, sopimuksia, niitähän on odotettu jo hetken aikaa. Ensi viikolla aloitellaan edustuksen soppareiden julkaisemiset, joten pysy kuulolla
🧐
⚾️

#pesis #upv #edustus #ykköspesis #sopimusuutisia
 
Viestejä
221
Saapas nähdä, meneekö KaMan reservejä lainaksi Ulvilaan, vai Ikaalisiin? Paitsi ettei niitä ehkä julkaista, koska lainasoppari, eikä siirto. On 7-8 peluria kuitenkin tarjolla.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
1,822
Lupaavaa, että pelinjohto julkaistiin:). Varmaan pian tulee pelaajauutisiakin. Olin jo pessimisti sen suhteen, että noinkohan Lokit luopuu sarjasta. Näyttää vahvasti siltä, että olin turhaan pessimistinen.(y)
 
Viestejä
28
UPV:n joukkue rakentuu hyvällä tahdilla, ensimmäinen harjoitusottelu 6.3. Vähäkyröä vastaan Vaasassa. Näkyy Satakunnan Kansan sivuilta.
 
Viestejä
28
UPV lähtee kauteen kilpailukykyisellä joukkueella.

Yhteistyökuvio Tahkon kanssa vahvistaa joukkuetta hyvin. Luukas Levänen tuo jalkoja ykköskärkeen ja etukentälle, Jere Harjuvaara varmuutta koppariosatolle ja vaihtamiseen. Näiden herrojen lisäksi Ulvilassa pelaa aluksi Matias Kauppinen, joka ottaa paikan Lokkien etukentällä

Joukkueen rungon muodostaa ulvilaiset konkarit, Jokela, Mäkinen, Kiviharju ja P. Kulmala. Lukkarina häärii KPL:n kasvatti, kaksimetrinen Aleksi Vainio. Raumalta Ulvilaan matkaavat suomisarjassa pitkään pelannut Tomi Turpela ja jo kaudella 2019 jokerina Ulvilassa pelannut Lauri Kuronen.

Joukkuetta täydentää omat junnut Vihervaara, Liikamaa, vasta 15 vuotias, kolmannen polven pesäpalloilija Kurppa, Pitkäranta, Lepomäki ja A. Vepsä. Try out ryhmästä paikan taisteli itselleen Ville Lindfors.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös