Supervuoro Verkkolehti »

Tyttöjen Superpesis 2019

Viestejä
92
Rauma on yllättänyt sitkeydellään, vaikka toki menestymismahdollisuus oli tiedossa jollain tavalla. Hieman ovat silti pärjänneet paremmin kuin uskoin.

Vähän sääli, että Raumalla ei toimi juniorien taival edustukseen paljon Poria paremmin. Porissa kuitenkin status käytännön varmana välieräjoukkueena vaikuttaa tähän.
 

Troll

Raumalla ei ole koskaan tajuttu kiinnittää pelaajia tarpeeksi aikaisin ennen kuin joku muu on sen tehnyt.
 
Viestejä
366
Sitä odotellessa kun Rauman ja KeKi:n naiset pelaavat finaalissa. Missä vika lienee, että juniorimenestys ei realisoidu naisissa - kummallakaan paikkakunnalla.
 

Vieras

Ensimmäinen finaali oli jännittävä ja lopputulos yllätti. Kempele oli odotettua kesympi. Peli oli ilmeetöntä ja tsemppihenki ja peli-ilo puuttui. Missä joukkueen hengenluojat olivat, pari pelaajaa aiemmasta vakikokoonpanosta näytti puuttuvan? Lammela ei yksin saanut porukkaa sytytettyä ulkokentällä. Lukkaripelissäkin Rauma onnistui paremmin ja voi voiton ansaitusti. Pohjoisen tyttöpesis on kuitenkin hyvissä kantimissa toivottavasti sunnuntaina pelataan vielä. Lauantaina vielä pelataan varmuudella Muhoksella. Paljon on Oulun seudun tyttöpesis tälle kesälle tarjonnut jännitystä.
 

Joukkueita seurannut.

Rauma oli parempi ulkopelissä ja Kempele vastaavasti ei pystynyt käyttämään omaa vahvuutta sisäpelissä sairastumisten vuoksi. Toivottavasti molemmat porukat saavat pysymään junnut tulevaisuudessa kotimaisemissa pelaamassa Superia.Nytkin nuo pohjoisen tytöt näyttää olevan hienosti edustettuna finaaleissa, toivottavasti palaavat kotimaisemiin pelaamaan lähitulevaisuudessa.
 

Troll

Huomenna taas pelataan. Toivottavasti Feran pelinjohto on tässä pelissä vähän paremmin hereillä. Viime peli oli järkkyä katseltavaa heidän osaltaan!!! Tytöt hoisi homman kivasti kotiin, varsinkin lukkari loisti niinkuin aina ulkopelissä. Toivottavasti saadaan päättää kausi Raumalla huomenna🤩
 
Viestejä
115
Sitä odotellessa kun Rauman ja KeKi:n naiset pelaavat finaalissa. Missä vika lienee, että juniorimenestys ei realisoidu naisissa - kummallakaan paikkakunnalla.

Vastaus kysymykseesi on raha. Porille, Lapualle ja Jyväskylälle sopii pumpata lahjakkuuksia muualta kun omiin junnuihin ei luoteta. Etenkin kun kasvattajaseuramaksut ovat naisten puolella naurettavan pieniä. Liitto on munaton puuttumaan epäkohtiin, eikä keskity muuhun kuin pallopelien järjestämiseen aurinkorannoilla ja vinku-Intiassa. Todella näköalatonta toimintaa.
 

Joukkueita seurannut.

Juurikin noin kuin pesisnipe kirjoittaa. Nyt korvaukset aivan mitättömät eikä ole ongelma isoille seuroille. Lisäksi säästävät vielä valmennusmaksuissa kun sen tekee joku muu, kylläkin taitaa sekin tapahtua lähes talkoilla pienissä seuroissa. Isommilla kasvattajamaksuilla ehkä pikkuseurat saisi pidettyä kiinni edes nuo hyvät junnuvalmentajat vähän pidempään seuroissa.
 

Vieras

Pohjoisen tyttöpesis onnistui tällä kaudella loistavasti, vaikka Kempele ja Muhos omat otteluparinsa hävisivätkin. Kuinkahan on tulossa liikettä Oulun seudun B-tyttöjoukkueissa tulevalle kaudelle? Neljä joukkuetta muutaman kymmenen kilometrin säteellä. Vetääkö hyvät valmentajat ja seuraolosuhteet jossakin pisimmän korren vai kenties edullisemmat kausimaksut? Joka tapauksessa hyvältä näyttää! Yhtä asiaa jäin ihmettelemään: miksi Kempeleessä Valtanen ei lukkaroinut? Nähdäänkö tulevaisuudessa vielä lautasen äärellä? Tuo peliin aina vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Hyvä on kotiuttajanakin, mutta jospa vielä lukkarinakin?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös