Supervuoro Verkkolehti »

Tammivisa

Viestejä
542
Tässä nopeinta vastaajaa hakien: 12 Suomen mestaruuden voittanutta pelaajaa, jonka sukunimi on eläinlajin nimi? (ilman mitään -nen tai -la jne. päätteitä)
 
Viestejä
956
Puputti ei taida olla eläinlajin nimi ja Ville Majava ei ole voittanut mestaruutta. Keksin kuitenkin viisi, tuskin enempää. Mitä minä niillä teen, ei tohdi kirjoittaa tähän.
 

LBC

Viestejä
3,605
Pitääkö olla perusmuodossaan, eli esimerkiksi Kohonen ei käy vaikka sillä ongitaankin kaloja?
 
Viestejä
11,744
Raimo Hirvi, hmm Jorma(?) Hirvi (oliko?), Markku Repo.

@Observer :lta hyvä nosto Rautiaiset.
 
Viestejä
592
Rautiainen 3x, Hirvi 1 tai 2x, M.Kuikka, M.Matikka, A.Orava, J.Peura, H.Kiuru, J.Monni, J.Saukko, P.Kurppa, naisista ainakin Hukka jos se nyt leikkinimenä käy.
 

LBC

Viestejä
3,605
Hannu Kiuru ja luulisin että Timo Suden junnumestaruus + vähillä peleillä Reino Susi visi ainakin yhteensä kelvata ( en tiedä luettiinko Reino mestariksi)
Kelpaako Matikka?
 
Viestejä
11,744
Jos Matikka ei kelpaa niin silloin ei kelpaa myöskään Hukka tai Repo. Kurppakin ehkä kyseenalainen kun se on suku eikä laji ja yksikään suvun lajeista ei taida olla pelkkä Kurppa.
 
Viestejä
956
Samaan sarjaan voidaan laskea Kokko, kelpaako hän? Kokko on suuri kotka jossakin kalevalaisessa runoudessa.
 
Viestejä
542
Ei kelpaa Hukat ei Revot, Kurpatkin on heimo, ei tarkka laji. Kokko on kansanomainen nimi, ei lajinimitys. Jouni Peura ei mielestäni ollut enää AA:n mestaruusvuonna kokoonpanossa...
 
Viestejä
542
Yhtä lukkaria ainakin kaipaan ja paria naispelaajaa. Ja yhdestä nimestä löytyy 3 mestaria (joita ei kaikkia mainittu).
 
Viestejä
11,744
Siis Rautiaisten lisäksi on kolme? Eli on kolmaskin Hirvi?
 
Viestejä
956
Entäs Timo Rautiainen joka muistaakseni pelasi ainakin Jyväskylän Kirissä ja Hyvinkään Tahkossa, ei tainnut voittaa mestaruutta?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös