Supervuoro Verkkolehti »

Sotkamon Jymy 2020

Viestejä
995
Jymy palasi omalle paikalleen. Onnea kauden parhaalle joukkueelle!
 
Viestejä
167
Isot onnittelut Jymylle mestaruudesta , vaikeuksien kautta voittoon , Taival lie hankala , mutta lopussa kiitos seisoo.
Triplamestaruus miehet + b - pojat , tätä enempää ei voi vaatia yhdeltä seuralta joten onneksi olkoon koko seuraorganisaatio !!!!!!!!
 
Viestejä
107
Olihan näin Jymyn kannattajalle mahtavaa olla paikan päällä katsomassa, kun sääkin helli aivan poikkeuksellisella tavalla. Jymylle tuli onnistumisia varsin leveällä rintamalla, mutta niinhän siinä usein käy, kun saa flown päälle. Niko Korhosen avausjakson kunnarin merkitys saattoi olla arvaamattoman suuri, vaikka jakso aivan lopussa menikin jännäksi. Jymyn nuorelle polvelle tämä loppukausi oli suuri läpimurto. Lupaa hyvää tuleville vuosille.

Kouvolalle kiitos kovasta ja rehdistä vastuksesta. Eipä tullut ensimmäistäkään turpakäräjää tähän ratkaisevaan finaaliin. Koplaa voisi jymyläisenä kiittää myös Kiteen ja Joensuun pudottamisesta. Runkosarjassahan Jymy iski päätään toistuvasti Pohjois-Karjalan mäntyyn.
 
Viestejä
424
Onnittelut Jymylle mestaruudesta.
Hienosti saitte myös nuoria pelaajia ajettua sisään joukkueeseen. Toivotaan että saatte myös stadionin nyky vaatimusten tasolle pikapuoliin.
Josko toi korona hellittää ensi kesäksi niin pääsisi taas Hiukkaan pelejä seuraamaan.
 
Viestejä
580
Onnea tosiaan. Vaikka Kouvola antoikin tasoitusta ja lopussa juoksut olisivat tulleet vaikka koppilyönnillä.

No, voittajat muistetaan ja varmaan tämäkin viesti nähdään Kainuussa vain vittuiluna.
 
Viestejä
639
Mestaruudet ovat mukavia. Voittipa niitä sitten altavastaajana takaa tullen tiukastaistelun jölkeen (-97, 04, -11), ylivoimaisena suosikkina tiukaksi käyneessä taistossa (-93), tiukassa väännössä (09), suvereenisti (-96), yhden pelaajan reppuselässä kantamana (-06), elämää suuremman taistelun voittajana (-95). Mutta itselläni on ollut kyllä erityinen paikka voitoille, jotka tulevat vaikeuksien jälkeen ja altavastaajana lähtien kuitenkin kiistattomana mestarina. Tämä syksy saattaa olla niistä kaikkein paras esimerkki.

Viikko taukoa ja jymyläiset ehtivät löytää se vanhan Jymyn. Oli aikaa rauhoittua ajatella ja löytää usko tekemiseen. Pelata ajoittan kauden parasta peliä kauden tärkeimmässä ottelussa on mestarin merkki.

Voitto-pttelussa sai tavallista useampi pelaaja oman tähtihetkensä: Nikon ja Antin kunnarit, Aapon eka jakson päättäny tolppa ja kaksi kolmosjatkekumuraa, Lauri kaksi erittäin tärkeää juoksua - eka jakson kolmasa ja toisen jakson avaava. Ne olivat myös lyötyjä juoksuja, ei onnella otettuja. Roope kolme hienoa kotiutusta. Niilo eka jakson päättäneen laittoman katsominen, Topi Korhonen pitkän tauon jälkeen kahdessa viimeisessä loppuottelussa miehistöön - kotitus ja tuotu juoksu, lämmitti paljon katsojaa, Rikun varma vaihtolyöntipeli, Konstan pari polttoheittoa. Rytkösen juoksema juoksu, ei kukaan muu olisi pystynyt ja oman sisäpelin aukeaminen toisella jaksolla.

Mukava on matustella saunan päälle. Kieltämättä vuoden parhaita päiviä. Vaikka kuinka olisi vain pesäpalloa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös