Supervuoro

Sotkamon Jymy 2020

Viestejä
7
Komu on saanut molemmilla pj-kausillaan joukkueesta irti sen, minkä olisi saanut irti kuka tahansa muukin superin pelinjohtajista.
Mutta kun tunnut lähes joka viestissäsi kritisoida häntä niin oliko sulla sitä listaa niistä paremmista pelinjohtajista? Mikko Kuosmasta ei lasketa.

Mistä tiedät Joensuun eurot, Jymyn eurot ja kaikkien muiden seurojen eurot? Jos, niin kerro. Olin kuvitellut, että Jymyn talous on erinomainen ja että esim. velkoja ei ole. Toteamus , että JoMa saa halutessaan kenet hyvänsä, on vahvasti liioiteltua, ellei peräti alistumista. Sehän tarkoittaisi mm. sitä, että kasvattaminekin on turhaa, koska JoMa voi poimia halutessaan myös Jymyn kultakimpaleet Kuosmaset ja Komulaiset mukaan lukien. Etulyöntiasema on aina hetkellinen, ei koskaan kiistaton tästä eteenpäin hamaan tulevaisuuteen. On alkanut vähän tympiä tämä JoMan erinomaisuuden ja ylivoimaisuuden hokeminen. Viimeksi sitä olisi odottanut kainuulaisilta. Missä on kainuulainen ylpeys ja taisteluhenki?
Kainuussa on aina arvostettu pitkäjänteistä työtä menestymisen eteen vaikka sivustahuutelijoita on myös omissa joukoissa riittänyt tai ainakin sellaisiksi tekeytyviä. Itselläni nousee hattu erittäin korkealle Joensuun kuljetusta tiestä tämän hetken pesäpallon ykkösseuraksi. Sitä ollaan osattu rakentaa vuosikymmen johon valitettavan monella seuralla ei ole ollut malttia ja senkin vuoksi Jymyn menneiden vuosikymmenten finaalivastukset on lueteltavissa jo kahden käden sormilla. Ei siinä ole mitään alistumista vaan toteamus että asia on tällä hetkellä näin. Tiedän varsin hyvin, että kun on kyse Sotkamon Jymystä niin yksi ja ainoa tavoite on aina mestaruus. Joskus on kuitenkin hyvä ottaa omaan tekemiseen etäisyyttä ja ihan rehdisti todeta että työtä on edessä jotta kavutaan taas takaisin sinne ykköspallille. Ja tässä niin joukkue kuin Jani Komulainen valmennustiimeineen on erittäin vahvalla ja oikealla tiellä - jälleen kerran.
 
Viestejä
729
Eka jakso Kossua vastaan kotona 2-2

Kossu sai kohtuullisen vaivattomasti miestä kolmoselle kolme ekaa vuoroa, pari Wahlstenin täystuholyöntivuoroa esti tilanteiden rullaamisen. Neljäs sisä oli heillä sitten nopeesti ohi.

Meidän Jymyn ajatukset taitaa olla jossain tulevassa saunaillassa tai missä lie. Ekassa vuorossa Hakomäki otti kolme kärpästä, kolmannessa vuorossa Roope löi 3 palon lyöntivuoron. Yksi juoksu jo perinteeksi muodostuen annettiin, kun Väliaho ei osaa ottaa palloa kiinni kotona. Huvitti kun etenijä hölläsi jo lipulla, mutta Väliaho tunpeloi pallon kanssa ja hölkäten juoksu. Neljäs sisä samanlaista muniinpuhaltelua kuin Kossulla eikä saatu miestä edes kolmoselle.

Pari huomiota:

-Roope löi molemmat juoksut
-Rönkkö löi kerran koko jaksossa
-Kossu pelaa 11 pelaajalla, kun V-V Olli loukkaantui heti ekassa vuorossa, vaihdettiin jokeripaitaan eikä ole edes lyömässä käynyt sen jälkeen, kaarella kuitenkin on

Ennen vanhaan Meidän Jymy tuli tällaisissa peleissä ekan jakson läpsyttelyn jälkeen tauolta ekaan sisävuoroon ja löi 5 juoksua ja peli ohi. Katsotaan, miten nyt.
 
Viestejä
3
Se on nyt sitten kahden kärjen kokeilu ihan oikeasti. Hieno juttu.
Niemi+Kiiskinen kaksikon ollessa kokoonpanossa aivan turha yritys. Olihan taas aivan käsittämätöntä sössimistä. En syytä heitä, mutta ei vain riitä. Jymyn muuten timanttisessa sisäpelirosterissa ei ole varaa antaa vastuuta sen kahdelle heikoimmalle lenkille.
 
Viestejä
729
Sehän oli hieno sisääntulo tokalle jaksolle. Ekaan sisävuoroon kopinnostopalo ja kun kerran saatiin mies kolmoselle, kuivui se kasaan kun 1-3 -tilanteessa Kiiskinen poltatti Niemen kakkoselle.
 
Viestejä
729
Toka sisä sai vähän peliä auki. 2 juoksua. Toki hölmöilemättä eivät osanneet olla nytkään. Pelkkä kolmostilanne, Piiponniemi kolmosella. No eikö se ole irti kopin aikana kun Kiiskinen lyö ja palohan siitä.
 
Viestejä
729
Wahlsten on tainnut tehdä semmosen 10 paloa mailan varressa tänään. En oikein ikinä ole ymmärtänyt, miksi ajolähdön vikaa lyöntiä ei lyödä varmasti maihin. Wahlsten 3 kertaa tänään kopiksi lyönyt sen.
 
Viestejä
729
Lopulta toka jakso 5-3. Kossu teki neljännenkin kun Vuorenmäki löi 1-2 -tilanteessa kakkospesästä läpi, mutta ilmeisesti tuomarien mielestä tulivat jo liian lähellä ja hylkäsivät juoksun sen takia, että kakkosella ollut Kossun Anttila olisi muka osunut palloon. Sitten vähän kalabaliikkia loppuun.

Topi Korhoselta meni nilkka 2J3T ulkona, kausi varmaankin ohi.
 
Viestejä
159
Pattua vastaan jaksovoitto viime hetkillä. Kovin nahua etenkin Rytkösen peli futiskentällä tähän asti. Mutta vikan aloittavalla Jani pistää hienosti yllätysmerkin päälle ja Korhosen Antti kotiuttaa Kuosmasen. Sitten kukapa muukaan kuin Roope vetää kylmän viileästi pallon väliin, tuloksena jakson ratkaiseva pinna. Se on Meidän Jymy!
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
159
Jaksotauolla pelinjohto reagoi ja vaihtoi Niilon ja Jonin numerot päinvastoin. Varsin onnistunut ratkaisu. Antti Korhonen pistää pelin pakettiin. Päivän saldona neljä lyötyä ja ottelun ykköspalkinto.
 
Viestejä
992
Nahkee peli, mutta Meidän Jymy esitti taas sitä tuttuakin tutumpaa sitkeyttä ja oli ratkaisun hetkillä tyly!
 
Viestejä
49
Pattua vastaan jaksovoitto viime hetkillä. Kovin nahua etenkin Rytkösen peli futiskentällä tähän asti. Mutta vikan aloittavalla Jani pistää hienosti yllätysmerkin päälle ja Korhosen Antti kotiuttaa Kuosmasen. Sitten kukapa muukaan kuin Roope vetää kylmän viileästi pallon väliin, tuloksena jakson ratkaiseva pinna. Se on Meidän Jymy!
Voitto tuli ja hyvä niin, mutta Pattijoelta puuttui kaksi tärkeää pelaajaa Paavo Pelto ja Timo Kallio.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös