Supervuoro Verkkolehti »

Sotkamon Jymy 2019

Viestejä
1,811
Olisi mielenkiintoista tietää, minkälaista roolia Jymy oli Kodelle tarjonnut? Omasta mielestäni kuitenkin parempi näin, ettei sopimusta syntynyt ja Jymy pääsee tässä kehityksessä eteenpäin. Koden urakaaren huippu Jymyssä osui sinne jonnekin kausiin 2012-2014, sen jälkeen tähti alkoi vähitellen hiipua ja menneenä kautena se alkoi hiipua entistä nopeammin, se on rehellisesti myönnettävä. Pelihalut hänellä on edelleen kovat ja Lippo on varmasti paras vaihtoehto. Ei ole kuin 200km Sotkamosta Ouluun, ykköspesiksessä pelataan pääsääntöisesti viikonloppuisin yms.. Mahdollistaa siis uuden työnkin paremmin. Kiitos Kodelle näistä pelivuosista Jymyssä, katukuvassahan hänet nähdään Sotkamossa edelleen ja onpahan mielenkiintoiset Lippo-pelit ensi kesänä Hiukassa. Tuhat katsojaa ei liene kaukaa haettua. Sillä kummasti Superjymykin tekee rahaa. 😀
 
Viestejä
995
Joskus kuului finaaleissa "Niilo Alajärvelle". Ei toteudu ainakaan muutamaan vuoteen.
 

Uija

Hienoa Korhosen Nikolle kaksi vuotta jatkoa. Ensi kaudelle ja koko kausi pitkästä aikaa ehjänä, ja paluu sarjan top5 pelaajiin on selkiö.
 
Viestejä
995
Tärkeä sopimus. Parhaillaan top 3 pelaaja koko Suomen maassa.
 

taktinen huti

Kauden alkuun 1 päivä ja foorumi on ihan kuollut...

Mikähän mahtaa olla Jere Vikströmin tilanne? Ei pelannut hallissa, ei pelannut harkkapeleissä...
 
Viestejä
38
Rydeltä hyvää tekemistä sisällä ja lyöntivalikoima aika jäätävän laaja. Ulkona Ryde tulee kyllä olemaan moukaroinnin kohteena. Heittokäsi korkeintaan keskinkertainen ja ainakin tänään pomputteli linjassa muutamaan otteeseen.

Roopelta karmeita vetoja pitkin kenttää. Niilolla ja Nikolla sisällä melkoista tuskaa.
 
Viestejä
448
Eilen oli asioita Imatran suunnalla ja kun sää oli sopiva, niin tuli käytyä katsomassa IPV:n ja Sotkamon peli. Jymyn paremmuus oli selvää, vaikka etenkin ulkokentällä oli pelaaminen osin huolimatonta ja Imatra sai räpylävirheistä muutaman juoksun.

Sotkamosta ei voi olla nostamatta esiin Roope Korhosen huikeaa lyöntivirettä. Mikäli hänelle olisi saatu enemmän tilanteita, niin juoksuja olisi ollut vielä muutama lisää. Läpilyönti oli vastustamaton, eikä Hurskaisen virhe ja sen näki heti lyönnin lähdettyä, että täysin pysäyttämätön isku. Myös Rytkösen vaihtolyönnit olivat huikeita, kertaalleen yritti jo liian vaikeaa ja tilanteesta seurasi kolmannella lyönnillä kai koppi, mutta tykkäsin kovasti.

Antti Korhonen pelasi sisällä myös hyvän pelin ja Markus Tuikka pystyisi ottamaan suuremmankin roolin milloin tahansa. Rönkkö jää valitettavasti Roopen varjoon ja ei oikein pysty sanomaan, mikä olisi Laurin kapasiteetti edes tällä hetkellä. Piiponniemi oli hyvä, mutta Sikiö myös auttoi osaltaan kentälle menossa. Niko Korhonen on tietysti vaarallinen numerolla kolme ja läpilyöntiriski on koko ajan suuri.

Se mikä Sotkamon pelissä arveluttaa on, että jos ei kärki menekään kentälle, niin onko apuja tulossa tämän jälkeen riittävästi? Lyöntijärjestyksen perältä (8-9) ei taida saada juurikaan apuja ja vielä en ole vakuuttunut etenijäjokerin kyvyistä.
 

Oijoi

Saattasipa tuota tämän hetkisen lukkaroinnin ja viime vuotisen nostelun eroa kutsua aivan järkyttäväksi, atjektiiveja oisi toki monia muitaki.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös