Supervuoro

Simon Kiri 2020

Viestejä
973
Ihan hyvä haku Kiriltä. Pulkkinen oli viime kaudella säännöllisesti Lipon yhdeksikössä heinäkuun puoliväliin asti, kunnes Kasperi Salmela tuli takaisin ja peliaika jäi sen jälkeen vähiin.
 
Viestejä
171
Ajattelin että josko menisin sunnuntaina Simoon katsomaan klo 16.00 alkavaa Simon Kiri - Oulun Lippo peliä. Menin Simon Kirin webbisivuille katsoakseni miten lipun saa ostettua. Sivustolla ei asiasta ollut mainintaa mutta laidassa oli joukkueen facebook-sivulla mainittu infopläjäys joka kuuluu seuraavasti:
Infoa Simon Kirin kotiotteluun 28.6. saapuville katsojille:
Lipunmyynti ja sisäänpääsy katsojille avataan 15:30. Kausikorttilaisten tulee saapua paikan päälle ennen tätä, varmistaakseen sisäänpääsyn. Toki myöhemminkin paikalle tulleet kausikorttilaiset ovat etuoikeutettuja sisäänpääsyyn, jollei katsojamäärä ole ehtinyt täyttyä. Poikkeusoloista johtuen, katsojia voidaan ottaa max. 500 hlöä.
No ei nappaa noilla ehdoilla. Ei lippujen nettimyyntiä ja ei huvita ajella paikan päälle jossa mahdollisesti joutuu toteamaan että peliin ei pääse koska on jo täyttä. Ja näköjään kausikortin omaaviakin voi jäädä ulkopuolelle. En toki usko että otteluun tulee 500 katsojaa mutta eipä asiasta varmakaan voi olla. En löytänyt tietoa lipun hinnasta mutta kaipa se tuolla jossakin mainittiin.

Simon Kirin facebook-sivuilla oli myös seuraavaa tietoa:
Jos et pääse katsomotunnelmaan kentälle, kaikki Simon Kirin Ykköspesisottelut, myös vieraspelit, on nähtävissä suorina nettistriimauksina Lapin Kansan livesivulla! Kuukauden Lapin Kansa eurolla ja samalla livelähetykset.
Tarkoittaako tuo nyt sitä että eurolla näkee ottelun vai pitääkö maksaa ensin euro ja sitten pääsee Lapin Kansan sivustolla paikkaan jossa voi hankkia livelähetykset?
 
Viestejä
303
Tarkoittaako tuo nyt sitä että eurolla näkee ottelun vai pitääkö maksaa ensin euro ja sitten pääsee Lapin Kansan sivustolla paikkaan jossa voi hankkia livelähetykset?
Eurolla saat tilattua kuukaudeksi Lapin Kansan jolla näet kaikki Simon Kirin pelit sen kuukauden aikana.
 
Viestejä
973
Viime Kaudella nuo Lapin Kansan ottelut näkyi ilmaiseksi täältä -> LIVE
Tuonne tuli aina linkki pelipäivänä noin tuntia ennen ottelua.
 

MEn

Viestejä
1
Tämä avauspeli Lippoa vastaan mennään vielä tiukkojen yleisörajoitusten merkeissä, kesäkuuta kun eletään. Liput 10 euroa ja alle 16-vuotiaat ilmaiseksi. Avausottelu, erinomainen sää ja Lippo vastassa, joten odotettavissa on 500 henkeä paikan päälle. Lapin Kansan striimaukset maksavat reilun 10 senttiä per ottelu kuukauden ajalla.
Striimimainos2020.png
 
Viestejä
788
Tämä avauspeli Lippoa vastaan mennään vielä tiukkojen yleisörajoitusten merkeissä, kesäkuuta kun eletään. Liput 10 euroa ja alle 16-vuotiaat ilmaiseksi. Avausottelu, erinomainen sää ja Lippo vastassa, joten odotettavissa on 500 henkeä paikan päälle. Lapin Kansan striimaukset maksavat reilun 10 senttiä per ottelu kuukauden ajalla.katso liitettä 439
Katsomon voi jakaa kahteen osaan, joten tilaa olisi järjestettävissä jopa 950 katsojalle. :unsure:
 
Viestejä
973
KeKi:n sopimuspelaajia tänään kokoonpanossa Juhani Ojala, Eera-Matti Karppinen, Joona Suni, Aleksi Hautala, Tommi Koivisto.
 
Viestejä
171
Mitä Eera-Matti Karppiselle tapahtui eilisessä Lippo-pelissä, ottelun loppuvaiheissa? Karppinen nosti koppilyönnin, juoksi ykköspesälle ja näytti pyörtyvän sinne, ilmeisesti taju katosi hetkeksi aikaa. Ainakin tilanne näytti sellaiselta katsomoon. Aika lyhyen ajan jälkeen Karppisen taju taas palasi ja mies tuli omin avuin ykköseltä kotipesään.
 
Viestejä
788
Mitäpä Juha Turskalle kuuluu, kun ei ole ollut kokoonpanossa? Oli kuitenkin viime vuonna Kirin yksi parhaimmista pelaajista.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös