Supervuoro Verkkolehti »

Siirtohuhut 2022

olihansepalo

Onko todella noin heikko lukkari tilanne pohjanmaalla ettei Vimpeliin löydy nostelijaa? Linjaan tulee pelaajia omasta tuotannosta mutta lukkariksi ei. Jospa se idästä tuleva onkin Kivipelto. Siinä olisi syksyn hienoin "kotiutus".
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:
Viestejä
1,391
Vimpeli jatkaa tyhjennysmyyntejä. Matias Rinta-aho ensikaudella Mansen mies.
Elmeri Anttila ja Perttu Ruuska Koplaan ja Manseen, sekä Olli Heikkala Kiteen paitaan, ja Isoketo Pattijoen murheilijoihin. Jääkö sinne enää ketään?
 

LBC

Viestejä
3,627
Oikeitakin huhuja on

oikea huhu...

Huhu on yleisesti puhuttu asia, jonka todenperäisyys ei ole varma.

Pitääkö huhu olla kuultuna todistettavasti usealta taholta, vai riittääkö että huhun kertoja on luotettava taho, vai pitääkö olla Elmossa ennen tänne laittoa? Jos kuulee huhun luotettavalta taholta, niin onko taho luotettava? Jos näkee Toni Kohosen juttelemassa Nelimarkan baarissa J-P Kujalan ja Niskasen seurassa, niin saako vetää täällä johtopäätöksen, että siinä seuraava Vimpelin lukkari, vai pitääkö odottaa, että huhu alkaa levitä muualla?

Onhan täällä ihan hupiheitoilta vaikuttavia kommentteja, mutta kuinkas ne saadaan karsittua pois, pitäisikö @Ylläpito hankkia hupihuhusuodatin?
 
Viestejä
3,507
Onhan täällä ihan hupiheitoilta vaikuttavia kommentteja, mutta kuinkas ne saadaan karsittua pois, pitäisikö @Ylläpito hankkia hupihuhusuodatin?
Huumorin on vaikea laji ja siksi jokaisella pitäisi olla, vaikka näyttääkin siltä, ettei ole, sen verran itsekunnioitusta, ettei häpäise nimimerkkiään mukahuhuilla, jotka eivät saa kenekään huulille pienintäkään hymynkaretta.
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
3,033
Toivomme tosiaan, että täysin omasta päästä keksittyjä juttuja ei täällä levitetä. Mutta ei meillä mahdollisuuksia ole näiden todenmukaisuutta alkaa arvioimaan. Joku (suuri osa) olisi voinut vuosi takaperin vaikkapa Mansen hankinnoista todeta, että nämähän nyt ovat aivan uskomattomia, eivätkä tule kaikki toteutumaan. Älkää nyt siis kuitenkaan hölmöilkö - ja ilmiselvät sellaiset saavat ylläpidon mielenkiinnon teitä kohtaan kyllä heräämään...
 
Viestejä
167
Kouvolassa on totuttu luottamaan miehen sanaan kun sopimuksia tehdään , takinkääntäjät saavat hamekangasta ja luuserin maineen 👎👎👎
 
Viestejä
450
Joo mieluusti vaan matalalla kynnyksellä huhuja eetteriin, toivottavasti tosiaan kuitenkaan ei ihan tuulesta kukaan tempaise huhuja, toki huhuissahan aina vastuu lukijalla, että pitääkö luotettavana vai ei
Mielenkiintoista luettavaa nämä aina on, ja aina varmasti jokunen osumakin löytyy ja viestistä pystyy kyllä suodattamaan vitsit melko hyvin pois
 
Viestejä
1,385
Mikäpä on "oikea huhu"?
Ei tää nyt niin vaikeeta ole. Oikeita huhuja EIVÄT ole omasta päästä keksityt ja tänne hämmennys- tai hupimielessä heitetyt. Sitten niiden oikeiden huhujen kohdalla on aina veteen piirretty viiva se lähteen uskottavuus, mutta huhun levittäjän on sitten se arvio vaan tehtävä, että kannattaako luottaa.

Monissa huhuissa on myös perää, vaikka siirto ei maaliin asti menisikään, tämä myös hyvä muistaa jälkikäteen.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös