Supervuoro Verkkolehti »

Siipettäret 2022

Viestejä
540
Hyvä tuloskunto jatkuu, 2 pistettä kotipelistä. Eka jakso lipesi pienoiseen kahden juoksun lahjaan ja yhteen vapaataipaleesen. Toki supervuoro tuli harhaheitolla, mutta voitto kumminkin. Näitä on nyt alkanut napsua, antaa napsua jatkossakin. Syksyä kohti tuloskunnon soisi olevan huipussaan.
 
Viestejä
323
Uusinta vuoden takaa putoamiskarsinnoista. Silloin SiiPe selvitti PesäYsit ekassa vaiheessa, mutta putosi jatkossa. SiiPen silloinen joukkue tyhjeni kokonaan, ja vastustajiltakin taisi kadota noin puolet.

Tänään oli meininki vähän sellainen, että SiiPe ei halunnut voittaa, mutta vielä vähempi sitä halusi PesäYsit. Takaetenijän polttoyritys painui lappeenrantalaisilta monttuun, ja harhaheitolla saatiin kolme juoksua.

Toivottavasti peli paranee perjantaiksi, ja sairastupakin tyhjenee, kun vieraaksi saapuu Ylivieskan Kuula!
 
Viestejä
323
Kyllä päästään istumaan taas karsintasyksyä Mantun lehtereille. Miesten suomensarjajoukkue pelannee noususta, kuten myös naisten vastaava, Naisten ykköspesisjoukkue puolestaan etenee vahvasti kohti putoamiskarsintaa, kenties naapurinsa PuPe:n vastustajaksi. Jokohan silloin jommalla kummalla stadionilla ois 200 katsojaa paikalla?
 
Viestejä
425
Viime syksyn nousijajoukkue Ylivieskalle kunniaa hyvästä ulkopelistä, jonka moottorina hääri lukkari Tea Santahuhta. Muutenkin juuri tuollaisia Ylivieskan Kuulia ykköspesis tarvitsee, ei niinkään esimerkiksi Puijottaria tai seurojen kakkosjoukkueita. Kuulassa pelaa kehittyviä omia kasvatteja tai nuoria lähiseudun joukkueista (mm. Haapajärven Pesä-Kiilat, Sievin Sisu).

Vaikea karsinta on tulossa Siipettärille näillä näkymin. Pelitaidot kyllä riittää sarjassa pysymiseen ja minkä tahansa vastustajan lyömiseen.
 
Viestejä
323
Pattijoki kävi kylässä, ja olipa kyllä yksi eriskummallisimmista peleistä. jonka olen nähnyt. SiiPe:llä oli seitsemän juoksua kasassa ilman yhtään lyötyä, kun yhden harhaheiton jatkeeksi oli saatu puolen tusinaa vapaataipaleilla. No aukeshan se lyöntipelikin lopulta ja sen myötä myös voitto, supervuoron jälkeen.

Putoamiskarsinta kuiteskin odottaa. Kotietu olisi vielä mahdollinen Puijoa vastaan, mutta mahdollisia vastustajia ovat myös sarjan keskikastin neljä muuta joukkuetta.

Hyvällä pelihuumorilla SiiPe kaataa kenet vaan, huonolla sellaisella ei ketään. Tällaiset kortit on tänä syksynä!
 
Viestejä
540
Voi ryökäle, juoksun erolla tappio Ylivieskalle. Vähän jäin jossittelemaan olisiko Outi Venäläinen ennättänyt kakkosrajaläpärillä kiertää kunnarin, olisi tullut toinen jakso siinä kotiin. Jäi semmoinen kutku että olisi ennättänyt tuon fanikamerakuvan perusteella, mutta eipä sitä palloa toki kamerakuvassa näkynyt että...
 
Viestejä
323
Nyt pääsee jännäämään, saako Puijo pisteen pistettä Luonais-Suomen reissultaan. Ellei saa, keskiviikkona on kovat piipussa Puijolla. Tasapisteissä SiiPe on edellä, kun voittoja on yksi enemmän.
 
Viestejä
323
Jaaha, sinnepä meni kotietu putoamiskarsinnassa, kun Puijon Pesis raapaisi jakson Laitilan Jyskeeltä. Keskiviikkona on kuitenkin mahdollisuus pelata Puijo Pesis vastustajaksi karsintapeleihin. Savon derbyä pukkaa?
 
Viestejä
425
Niinhän siinä sitten kävi, että putoamiskarsinnasta tuli paikalliskamppailu. Aika mielenkiintoinen kysymysmerkkejä herättävä loppuviikko on edessä. Seitsemän pelin voittoputkessa seilaavat B-tytöt pelaavat huomenna play-offia Lapualla ja toinen peli on maanantaina Mantulla ja niiden välissä pitäisi pelata karsintapelit (la & su). PuPella on rästipeli perjantaina Pattijokea vastaan, muttamutta...mikä on kokoonpano, kun lopputuloksella ei ole merkitystä, hakeeko PattU ilmaisen pudotuspelipaikan Puijolta.
 
Viestejä
323
Piste riittää Pattijoelle. kun Kirittäret eivät saa osallistua nousukarsintoihin. Tulossa on melkoinen kliimaksi, Savon derby, jossa voittajaksi selviää se, joka pitää päänsä kylmänä, ja kädet herkkinä! Joka vuosi on ollut karsintaa johonkin suuntaan, eikä poikkeusta tästäkään syksystä tullut.
 
Viestejä
323
Ei pelata viikonloppuna karsintapelejä. Kuopion kentät käytössä aamusta iltaan.
Olipa hyvä uutinen. Myös siltä kantilta, että tänään ja maanantaina on B-tyttöjen puolivälierät Lapuan Virkiää vastaan, ja aika moni nuori siipetär pelaa melkeinpä kaikissa mahdollisissa joukkueissa.
 
Viestejä
40
Olipa loistava peli katsoa paikan päällä kun Siipettärillä lyönti kulki! Erityisesti Venäläisen loistava kakkosrajaleikkuri joka upposi monttuun. Mukava katsoa peliä jossa jokainen pelaaja saa pöytäkirjaan lyödyn tai tuodun juoksun merkinnän.
 
Viestejä
16
En nähnyt peliä, mutta seurannasta seurasin. Tuli vaan mieleen sanat, no huh huh! 💪🏻
 
Viestejä
323
Jatkuu sunnuntaina Puijolla..... Nyt saatiin katsomostakin käsin kivasti tulitukea nuorelle joukkueellemme. Vastustajan pelinjohtaja ei ansaitse käsittelyä silkkihansikkain!

Mutta oli kaiken aikaa tekemisen rauha ja ilo. Onnistumiset menevät sitten läpi koko joukkueesta.
 
Viestejä
323
Vaikea on voittaa, jos kakkoskoppari viettää Porthanian pyöröovipäivää. pallojen mennessä ohi molemmilta puolita, räpylää hipoen. Vuosi sitten muut seurat tyhjensivät superista putoamisen myötä koko joukkueen. Toistuuko sama nyt?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös