Supervuoro Verkkolehti »

Siilinjärven Pesis 2023

Viestejä
544
Kajjjaanilta käkättimeen 2-0 (3-0,4-2). En tiedä millä kokoonpanolla kaenuulaeset pelasi enkä tiedä miten pelillisesti SiiPen naiset pysyivät mukana, mutta kaipa moinen tuloksellinen ero Ykkösen joukkueeseen on hyväksyttävissä.
 
Viestejä
324
Kajjjaanin pitäis olla vissiin ykkösen kärkijoukkueita, eli tulos ei ole mikkään häppee. Illansuussa oli radiossa mielenkiintoinen urheilukeskustelu, jossa tuli esiin kolmen olympiadin mittainen kehityskaari. Oisko Siipettärien taysikäisyyttä tavoittelevalla joukkueella se yksi kunnon olympiadi kunnon harjoittelua vasta takana?
 
Viestejä
324
Tuomisina Seinäjoelta ovat kummiskin voitot Ylivieskan ja Mansen joukkueista. Kun pelaavassa kokoonpanossa oli jopa kaksi D-tyttöä, on lupa odottaa vesi kielellä kesää, ja joukkueiden edesottamuksia Suomensarjassa kahden joukkueen voimin ja tyttöjen sarjoissa joka ikäluokassa!
 
Viestejä
544
Tyttölöille voitto harkkapelissä JoMaa vastaan. Lukemien perusteella on momentum pelissä vaihdellut.
 
Viestejä
324
Miesten joukkueeseen näSaatetaan pelata noyttää siirtolistan perusteella palanneen Kuopion reissulta Eemeli Paldanius. Alkaa haiskahtaa sille, että neljän sakki runkosarjassa on haarukassa, ja sitä kautta nousukarsintapelit elokuussa.
 
Viestejä
544
Harkkapelissä naiset voittivat Kirittäret. Harjoutuskauden pelit ovat kyllä sujuneet, tästä on hyvä lähteä hyvällä itseluottamuksella varsinaiseen pelikauteen.
 
Viestejä
324
Harkkapelien peli-ilme poikkeaa vuoden takaisesta kuin yö ja päivä. Tällä viikolla on nousujohteinen tasomittarisessio, kun vastaan astelee keskiviikkona SiiPe II ja lauantaina Joensuun Maila samalta sarjatasolta, sekä vappuaattona Kajaanin Pallokerhon ykköspesisjoukkue.

Kirittärien ykköspesisjoukkue sai selkäänsä jaksoin 4-3, 10-3. Kajaanin pitäisi olla ykkössarjan suosikkeja, eli sikäli mahtava tason testaaja. Mukava, että kajaanilaiset tulevat vieraaksi alemman sarjatason joukkuetta vastaan tänne Pohjois-Savoon.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
544
Tiukille oli Siipettäret KPK:n laittaneet. Kyllä ainakin allekirjoittaneen joukkueeseen on kova pian alkavaa kautta ajatellen.
 
Viestejä
324
Suora voitto Kajaanista oli kiinni yhdestä kopista. Hiukka laiton lyönti tiukassa tilanteessa muuttui kopiksi, ja sillä tilanne jatkui.

No, se ja sama, ihan lupaavaa peliä pienistä räpellyksistä huolimatta, eikä oltu edes ykköskokoonpanolla liikenteessä. Tästä on hyvä jatkaa. Sarjapelit alkavat 16.5. ykkösjoukkueella, kun vieraaksi saapuu Kirittärien kolmosjoukkue. Kakkosjoukkue puolestaan avaa kautensa vieraskiertueella Haminan ja Kuusankosken suuntaan seuraavana viikonloppuna.

Ja ennen noita ehtivät aloittaa niin B-tytöt kuin C-tytötkin, joista naistenkin joukkueet pääosin koostuvat.
 
Viestejä
544
Jo vain ainakin, mielenkiinnolla odotan tulevaa kautta. Vaikka naiset pelaavatkin "vain" suomaria, sanoisin että lupaavalta näyttää pidemmälläkin tähtäimellä, hyviä tyttöjunnuja on ja näiden varaan voi realistisesti asettaa toiveita noususta korkeammille sarjaportaille.
 
Viestejä
22
Se olisi taas pesiskausi aluillaan ja onhan tätä jo odotettukin! Seuran asiat ovat mainiolla tolalla ja onhan tästä kesästä lupa odottaa hyvää menestystä. Naiset jo eilen aloittivatkin kautensa murskavoitolla. Pettymyshän se olisi, ellei tuolla joukkueella noustaisi ykköseen. Tyttöjen superpesiksessäkin on kyllä mainiot lähtökohdat taistella hyvistä sijoista. Avauspelistä taisi jo tulla selkeä voitto heillekin.

Vaan eipä ole hassummin asiat Siipen miehilläkään. Ensiksikin on hienoa, että Eemeli Paldanius tekee paluun siihen ainoaan ja oikeaan savolaisjoukkueeseen, kiitos Eemeli! Ellei Joma saa suomensarjaan hyvää joukkuetta kasaan, niin vaikea nähdä, etteikö vahvistunut Siipe kuuluisi olla jopa ihan suosikki itälohkon voittajaksi. Saattaa siis hyvinkin olla, että päästään jännäämään jopa nousukarsintoja ykköspesikseen etelälohkon parhaan kanssa. Ilmeisesti ainakin Punamustat ja Kinnarin pesis havittelevat tosissaan nousua ykköseen etelälohkolaisista? Minkähän tasoisia joukkueita mahtavat olla?

Onhan tuossa tietysti joitain kysymysmerkkejäkin ilmassa. Hyvän viime kauden pelannut Harri Savander on ilmeisesti ainakin jonkin aikaa sivussa peleistä? Sitten tietenkin uusi tuttavuus lukkarin tontilla, Tuomas Heikkilä, on jonkinlainen arvoitus. Vahvaa luottoa kuitenkin löytyy, että homma toimii. Samoin on mielenkiintoista nähdä myös uuden pelinjohtajan Miko Inolan toimintaa kaarella.

Harmittavaa oli tuo itälohkon kutistuminen seitsemän joukkueen tynkälohkoksi. Erityisesti Pupen luopuminen kirpaisee. Olisihan se ollut hienoa taas nähdä pitkästä aikaa, kun puijolaisia kurmuutetaan. Saattaa se olla ehkä niinkin, että nyt on Puijolla pistetty kaikki panostus ykkösen joukkueen nousemiseksi Superpesikseen ja resurssit eivät oikein riitä enää suomarin porukkaan. Ja ymmärrettäväähän se onkin. Saattaa nimittäin painetta pukata jo sekin, että jos Pupe ei nouse superiin ja Siipe sattuisi nousemaan ykköseen, niin jatkossa seudun pesisherruus on kyllä vahvasti Siipen. On nimittäin aika varmasti imua vakavaraiseen ja velattomaan seuraan:)
 
Viestejä
324
Olipa hyvä analyysi!

Itse odotan eniten tyttöjen superpesismittelöitä. Siipettärillä pitäisi olla mahdollisuus jopa mitalikorokkeelle saakka, Siinä sivussa lähes sama kokoonpano pelaa naisten ykkösjoukkueena, jolla koittaakin jo tulevana viikonloppuna tositesti, kun Kymenlaaksossa kohdataan Kuusankosken ja Haminan joukkueet. Samat joukkueet toki kohtaa myös kakkosjoukkue, vuoropäivinä. Sarjasysteemin laatija on säästänyt bussikuluja, kun molemmat joukkueet pääsevät samalla kyydillä. Naisten puolella jatkuvuus on taattu, sillä C-tytötkin antoivat kyytiä Kirittärille tyyliin 21-1, 22-1.

Miehet aloittavat lauantaina. Se kuvio on arvoitus, mutta eka peli kertonee jo paljon!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös