Supervuoro Verkkolehti »

Siilinjärven Pesis 2020

Viestejä
732
"Olemme ylpeitä kasvattimme urakehityksestä..." taitaa viitata jatkoa jossakin neljän kärkijoukkueen rosterissa? Onko Kopla vai Jymy? Vai yllättäkö Joma vielä yhdellä lisämiehellä kärkeen? Vimpeli ei palkkaa kuin pohjalaisia?

Tämä viestini käsitetään varmasti väärin, mutta onhan mikä tahansa muu Superpesis-seura askel SiiPestä ylöspäin.
 
Viestejä
732
Väännetään nyt sitten rautalangasta, kun ei muuten uppoa.

1574289699204.png


Ankkurit putosi, joten kaikki muut Superpesis-seurat ovat SiiPestä ylöspäin. Tämän yksinkertaisemmaksi asiaa en saa.
 
Viestejä
147
Täällähän kytee klassinen "et voi kritisoida kun et itse osaa pelata"-asetelma. Toki nyt se on muodossa "et voi kirjoittaa naapuriseurasta mitään kun oma joukkue pelaa sarjaporrasta alempana".

@Levity viestiin se eri, että olisi tuolla Superissa ehkä pari joukkuetta, mitkä eivät välttämättä menisi tuon "Olemme ylpeitä kasvattime urakehityksestä..." alle. @Matti Matinpoika:n viestiin taas se eri, että olisihan tuolla Superissa muutama joukkue enemmän kuin vain tuo TOP4, joka taas sopisi yhteen tuon lauseen kanssa. Vaikka JoMahan se toki taitaa Simon ensi kauden seura ollakin.
 
Viestejä
425
Ymmärrän Simon siirtymisen muualle aivan hyvin eikä se aiheuta mitään katkeruutta. Päinvastoin, on mukava seurata SiiPen kasvattien menestystä JoMassa ja muualla.

Mikäli pelaaja haluaa voittaa Suomen mestaruuden, sen voittaminen muissa kuin TOP4-seuroissa (Veto, SoJy, JoMa, KPL) on vaikeaa ellei mahdotonta. Muille seuroille voi tulla jotain yksittäisiä menestyspiikkejä, mutta jatkumoon en usko. Tosin Tampereella on kaikki mahdollisuudet menestyä tulevaisuudessa, mikäli hommaa rakennetaan maltilla.
 
Viestejä
212
Hallipeli kausi on siis nyt avattu. KaMa voitettiin puhtaasti ja tänään Sotkamoa vastaan tiukka 0-1 (2-2, 0-2) tappio. Toinen jakso lopetettiin 3a jälkeen.

Lupaavia otteita, varsinkin kun osa pelureista on vielä toipilaina. Ulkopeli vaikutti ainakin tänään ajankohtaan nähden hyvältä.

Seuraavaksi sitten halli SM alkusarja pelit.
 
Viestejä
74
JoMalla 5 B-poikaa tuossa pelissä, poissa esim. Putte, Keijo, Litti ja Allu ja tuollaiset lukemat. Oliko joku katsomassa, mitä siellä oikein tapahtui.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös