Supervuoro

Siilinjärven Pesis 2018

Siellähän oli pojat järjestäneet Mantulla kunnon peijjaiset ! Perttu osoittaa pelinjohtajan elkeitä, vaihdetaan pikkuisen ukkojen paikkoja lyöntijärjestyksessä, niin jälki tuhoisaa, harvemmin on tainnut puolenkymmentä ukkoa lyödä "Gunnaria" samassa pelissä SiiPeläisistä. Lykkyä pyttyyn sunnuntain peliin!
 
"Kolmas kerta toden sanoo" sanotaan jo vanhassa sanalaskussakin ja näkyy edelleen pitävän paikkansa. Hieno päivä Siilinjärveläiselle pesäpalloilulle. Onnittelut niin miehille Superiin, kuin naisille (vai taitais olla viisaampaa puhua tytöistä) Ykköspesikseen nousun johdosta täältä Kuopion länsilaidalta!!
 
Suuri kiitos SiiPen noususta menee varmasti taustajoukoille, joissa on tehty entistä parempaa työtä. Näin sivusta seuraten, pelinjohtajana Perttu loi joukkueeseen rauhallisen ja luottavaisen tunnelman, joka sitten realisoitui todella vakuuttavana esityksenä kahdessa viimeisessä karsintapelissä.

Ulkopeli kehittyi tälle kaudelle suorastaan vuorenvarmaksi. Sisäpelissä peluuttaminen oli aikaisempaa tasaisempaa ja katsojan kannalta mielenkiintoisempaa, mitä kautta koko joukkue kasvoi vastuuseen. Joukkueen fysiikka kesti ja nopeita jalkoja riitti. Heikkoja lenkkejä ei lopulta oikeastaan ollut.
 
Ylös