Supervuoro

Siilinjärven Pesis 2018

#61
Harmillisia pistemenetyksiä tulee. Noin periaatteessa nämä ynnämuut pitäisi kyllä tuolla materiaalilla hoidella 2-0 kaikki, eikä ohijaksoille olisi yhtään sijaa.

Huomenna saa vertailukohtaa, kun KeKi menee Lievestuoreelle.
 
#62
Olihan erikoinen peli eilen Mantulla. Kaikkia tapahtumia en viitsi alkaa edes kertomaan, mutta Mantun monttu tuli Manselaisille tutuksi. 2 pistettä otetaan ilolla tästä näytöksestä.

Pietisen loukkaantuminen oli tietysti erittäin ikävä juttu, mutta paikkaajat onnistuivat hyvin. Mielenkiintoista nähdä miten rosteri pyöräytetään seuraavaan peliin Kempelettä vastaan.
 
#63
Mikä oli SiiPen sisäpelin ilme noin tilastojen ulkopuolelta katsottuna? Juoksuja tuottaneita lyöntejä näyttää olleen tasan neljä, eli siltä osin hieman huolestuttavaa. Sisäpelillä ne tärkeät ottelut lopulta voitetaan.
 
#65
Siipeltä totaalisulaminen. Toisella jaksolla Kekin neljännen aloittavalla lyöjät lopussa, kaksi paloa 4-3 Siipen johto ja oliko ykköstilanne mistä jatkekumura läpi.

Kolmoskopparilla oli kova kiire muutenkin jatkuvasti kun ilmeisesti joutuu niin isoa aluetta pelaamaan. Kakkoskopparilla ei ollut kättä ollenkaan. Liekö joku vamma, koska ei välillä edes viitsinyt yrittää polttaa tilanteista, josta normaalisti olisi yritetty.

Mistähän Siipen mies juoksi supervuorossa läpilyönnillä kolmosen kautta kotiin kun jälkeenpäin kolmostuomari kävi sanomassa, ettei käynyt pesässä? Aika järkyttävä moka kun tilanteessa ei mikään tulipalokiire ollut ja kotiin kerkesi selvästi.

Ratkaisu vielä harhalla, mutta se olisi tullut lyömälläkin, sen verran kääntyi koko homma tuon toka jakson lopun läpärin myötä.

Noh, nämä hetket ratkaisi nousun tänä vuonna. Tulevaisuudessa nouseminen tulee hankaloitumaan selvästi.
 
#67
Mikä tää siipen jengi on nousu alkaa näyttää hyvältä mutta 4A valuu kuuluisat pitkin lahetta, siipen kannattajakin nopeet pääs puhuu että nousu on varms
 
Viestejä
39
#70
No jos noin, niin ei voi kuin ihailla SiiPen kykyä pitää ykkösen kärkijätkiä vuodesta toiseen Jengissään. Ja jopa saada paluumuuttajia.

Luulisi nuorten urheilijoiden hakevan näyttöä ja paikkaa superissa mutta ei, ne haluaa pelata kotiseurassaan vaikka #nousukielto.
Luulen että näillä ykkösen kärkijätkillä on muut syyt pysyä juuri Siipessä,eiköhän sieltä ois Vainikaisille esim paikka löytynyt superista,jos vaan haluja ois.
 
Viestejä
39
#71
Ja lisätäkseni vielä edelliseen niin muistelen vain 2017 vuoden sulamista joka ulkomuistista tais olla siellä 10 pisteen hujakoilla vielä juhannuksen aikoihin,siis ero toisena olevaan.
 
#72
Täytyy myöntää, että huonompi joukkue vei voiton tänään. SiiPen ei tarvi laittaa yhtään päätä siiven alle, sen verran hyvin toimivaa oli ulkopeli. Pl. kakkoskoppari, ehdottomasti olisi koti joukkueen pitänyt käyttää enemmän. Suorituskäyrä oli kuitenkin laskeva. Kempeleeltä huomattavasti huonompaa suorittamista ulkona mutta on siellä vaihto/kotiutuspuolella sellaista osaamista, että niillä voi pelin ratkoa. Momentum meni 2J lopussa kahden palon tilanteessa kotijoukkueelle niin vahvasti, että superin harhaheitto oli vähän sellainen moka joka odotti tapahtumistaan.
Hyvää suorittamista ulkona, superitasoa. Toisella jaksolla tuli kyllä yksi nukahdus Ojalan lyöntivuorolla. Tiesivät varmasti, että mitä se lyö. Kesän paras peli, ehdottomasti.
 
Viestejä
4,749
#74
Ja lisätäkseni vielä edelliseen niin muistelen vain 2017 vuoden sulamista joka ulkomuistista tais olla siellä 10 pisteen hujakoilla vielä juhannuksen aikoihin,siis ero toisena olevaan.
Aika kaukana se taisi KeKilläkin olla viime kautena putoaminen heinäkuun alussa. Ehkä niillä oli sit #Putoamispakko? Kautta on helpompi arvioida kauden jälkeen.
 
#75
Joskus Konabeach-aikoina oli sanonta: "Siinä hymy hyytyy, ennenkuin Höytiäinen jäätyy", nyt vois eilisen pelin perusteella muuntaa muotoon:"Siinä SiiPe hyytyy, ennenkuin Siilinlahti jäätyy". Eihän tuommoisen takana voi olla muu kuin maximaalisen tuoton tavoittelu seuran kassaan. Paikallispelit PuPea vastaan häämöttävät ja siitä sitten pidemmän kaavan mukaan Alajärven kaatoon, niin sitten passaa paksulla lompsalla esim. hankkia ensi kauden joukkueeseen vasemmalta puolen lyövä suht'koht tervekätinen kakkoskoppari. Ville omalle paikalleen linjaan ja Sampo heittoharjoituksiin, Manse_pelissä tein ainakin sellaisen huomion, että "kupruilivat" Sampon tappoheittoyritykset, pitkiä olivat kaaret, mutta korkeita, nopsempaan pallo sieltä takakentältä tulisi laakana (vrt. Risto Antikainen 1980-luvulla). No kaudesta jää sekin positiivisena mieleen, että SiiPe pelasi ainoana joukkueena kauden pelaamatta yhtään sellaista peliä, ettei edes yhtä pistettä kassaan kertynyt, harmi vaan, että laiha lohtu kenties loppupelissä.
 
Viestejä
4,749
#77
No kaudesta jää sekin positiivisena mieleen, että SiiPe pelasi ainoana joukkueena kauden pelaamatta yhtään sellaista peliä, ettei edes yhtä pistettä kassaan kertynyt, harmi vaan, että laiha lohtu kenties loppupelissä.
Eikös runkosarjaa ole vielä pari peliä jäljellä? Eli voihan tuo vielä muuttua mutta voi olla muuttumattakin - onhan 20 matsia pisteillä ja 18 voittaen jo hyvä suoritus sekin.

Ja voihan se KeKikin vielä kompuroida.
 
#78
Näyttää vahvasti siltä, että mikäli SiiPe voittaa omassa välieräsarjassaan Vähäkyrön (niinkuin kaiken järjen mukaan ja aiempien ottelujen perusteella pitäisi), niin vastaan tulee varsinaisessa karsinnassa Hamina. Vielä pari viikkoa sitten ajattelin, että Alajärvi olisi SiiPelle se paras vastustaja, mutta Hamina on tehnyt sellaisen sukelluksen loppukaudesta, että tämä vaihtoehto olisi tällä hetkellä herkullisin. Siellä on selvästi kriisi päällä ja viime kauden tapahtumat antavat varmasti SiiPen pelaajille lisäpotkua mahdolliseen kohtaamiseen.

Otetaan kuitenkin ensin tarvittavat voitot Vähäkyröstä.
 
Viimeksi muokattu:
#80
Itsekin menin sitten totaalisesti pieleen, kun kirjoittelin paikallispeleistä PuPen kanssa jatkopeleissä ja Alajärveä vastaan sitten Superin karsinnoissa. Alajärvihän ottikin melkoiset loppurimpat, nykykuntoinen Hamina soveltuu paremmin vastustajaksi. Saataneenko Ville pelaavien kirjoihin sitten ratkaisupeleihin, Vähäkyrö nyt pitäisi kyllä hoitua ilman häntäkin?
 
Ylös