Supervuoro Verkkolehti »

Seinäjoen Maila-Jussit 2019

monttu

Kyllähän rahan ja mitalien perässä kannattaisi mennä ennemmin Manseen. Roolin, vastuun ja joukkuekemian takia taas Seinäjoelle.

Jos rahan perässä haluaa mennä niin kannattaa lopettaa pesäpallo. Mutta Mantere jatkaa Seinäjoella, saa jäädä kotiin ja pääsee pelaamaan hyvän pelinjohtajan kanssa.
 
Viestejä
139
Mantereen jatkolle vahvistus päivän Ilkka-lehdessä:

Viime kauden joukkueesta ovat lopettelemassa Niina Härkönen , Leena Sippola ja Saara Suomalainen . He miettivät uransa jatkoa. Laura Rajahalme puolestaan jatkaa pelaamista Ykköspesiksessä Joensuussa.

Härkösen tilalle lukkariksi on nousemassa 17-vuotias Johanna Karjanlahti . Siilinjärven Pesiksen kasvatti pelasi jo viime kaudella kaksi peliä Maila-Jusseissa, oli mukana B-tyttöjen Itä–Lännessä ja valittiin vuoden tyttölukkariksi pesiskauden päätösristeilyllä.

Uusina pelaajina SMJ:ssä nähdään Lappajärven Veikosta tuleva Roosa Aho sekä Nurmon Jymyn Ykköspesisjoukkueesta siirtyvät Maiju Mäntylä ja Anni Laakso . Joukkueessa jatkavan Susanna Ojalasisar Jennina Ojala vaihtaa puolestaan Jalasjärveltä Jussittariin. Lupaavista junioreista rinkiin ovat nousseet Selina Saarenpää , Maria Sveholm , Janniina Pellonpää ja Vilma Kupari .

Menneen kauden ryhmästä jatkavat Itä–Länsi-pelaaja Netta Rummukainen , lyöjätykki Aino-Kaisa Mantere , Linda Viita , Roosa Hussa , Anu Kiviharju sekä Kerolan sisarukset Laura , Riina ja Petra
 

Isoo-Antti

Kaksi harjoituspeliä nähneenä, SMJ vaikuttaa mielenkiintoiselta ryhmältä ensi kesää ajatellen. Toki vastustajat ovat olleet selkeästi heikompia mutta ulospäin näkyy selvästi positiivinen ja iloinen tekeminen. LaVea vastaan löytyi kotiuttajia laajalla skaalalla ja etenijöilläkin tuntui olevan vauhtia jaloissa viime vuosia enemmän. Kaarella huseeraa vielä niin paljon pelaajia että jos kaikki ns. ylimääräiset menee farmiin Jalasjärvelle niin siellä on kasassa aika kova sakki myös.
 

Kitinoja

Laaja materiaali voi olla hyödyksi tai haitaksi. Muutamia mielenkiintoisia pelaajia, jotka voi laittaa ennakkoasetelmat pelaajistossa uusiksi. Mäntylältä ja Laaksolta lauantain pelissä hyvät näytöt osaamisesta, mutta sisäpelin tuloksenteko on paljon Mantereen varassa. Karjalahdessa on lukkarina potentiaalia, mutta ei vielä pysty kärkijoukkueiden lukkareita haastamaan.
 

Käyttäjätunnus

Voi olla ensi kaudelle vaikea haalia porukkaa kasaan jos Kuusisto jatkaa. Yli puolet porukasta jo tässä vaiheessa kautta kypsänä toimintaan. Pitkä tulee olemaan kesä.
 

Olari

Joukkueessa liikaa kahden pelaajan muodostamia kuppikuntia. Ihan ensimmäisenä pitäisi nämä myrkylliset bestiskaksikot saada rikottua. Joukkue on joukkue eikä suinkaan mikään parilaji.
 
Viestejä
99
Kautta on pelattu yksi kierros ja taas alkaa tämä jokavuotinen napina pelinjohtajasta. Kuusisto on varmasti paras pelinjohtaja vuosiin Seinäjoella. Jotenkin tuntuu siltä, että jonkun mieli on pahoittunut siitä, että vain yksi Kerola on yhdeksikössä.
 

Jussi ilman mailaa

Niin olisiko tilanne stabiilimpi jos olisi vain yksi Kerola per joukkue. Vähentäisikö se kaaosta, kateutta ja kaunaa?
 
Viestejä
236
Riina Kerolan otto takaisin ulkopeliin ainakin omasta mielestä on aivan oikea valinta Kuusistolta ja kas on näemmä voittojakin alkanut tulemaan!!
 

Pesisseuraaja123

Miksi seinäjoki peluuttaa itälänsi tason kopparia Netta Rummukaista jokerina? Ihmetellä täytyy.
 

Vierailija

Itä-Länteen ei Rummukaisella kyllä ole asiaa. Mutta jokatapauksessa vamma on ollu jalassa ei kädessä.
 

Vierailija

Kuinka varma tieto? Juoksoo kuin varsa laitumella, ei kyllä näytä siltä että olisi ollut jalakaan kans ongelmaa.

No takareisi on nyt kunnossa niin mikäs silloin on juostessa. Eipä juossut noita toukokuun alun pelejä kuin nuori varsa.
Takareisi 100 % tieto.
 

Kl8

Olipa taas todella turhauttavaa yrittää katsoa eilistä peliä ruudusta. Todella amatöörimäistä kameratyöskentelyä/ohjausta. No tätähän se on ollut vuosia. Radiosta näkee yhtä hyvin.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös