Supervuoro

Seinäjoen Maila-Jussit 2019

Viestejä
95
#23
Mantereen jatkolle vahvistus päivän Ilkka-lehdessä:

Viime kauden joukkueesta ovat lopettelemassa Niina Härkönen , Leena Sippola ja Saara Suomalainen . He miettivät uransa jatkoa. Laura Rajahalme puolestaan jatkaa pelaamista Ykköspesiksessä Joensuussa.

Härkösen tilalle lukkariksi on nousemassa 17-vuotias Johanna Karjanlahti . Siilinjärven Pesiksen kasvatti pelasi jo viime kaudella kaksi peliä Maila-Jusseissa, oli mukana B-tyttöjen Itä–Lännessä ja valittiin vuoden tyttölukkariksi pesiskauden päätösristeilyllä.

Uusina pelaajina SMJ:ssä nähdään Lappajärven Veikosta tuleva Roosa Aho sekä Nurmon Jymyn Ykköspesisjoukkueesta siirtyvät Maiju Mäntylä ja Anni Laakso . Joukkueessa jatkavan Susanna Ojalasisar Jennina Ojala vaihtaa puolestaan Jalasjärveltä Jussittariin. Lupaavista junioreista rinkiin ovat nousseet Selina Saarenpää , Maria Sveholm , Janniina Pellonpää ja Vilma Kupari .

Menneen kauden ryhmästä jatkavat Itä–Länsi-pelaaja Netta Rummukainen , lyöjätykki Aino-Kaisa Mantere , Linda Viita , Roosa Hussa , Anu Kiviharju sekä Kerolan sisarukset Laura , Riina ja Petra
 

Isoo-Antti

#25
Kaksi harjoituspeliä nähneenä, SMJ vaikuttaa mielenkiintoiselta ryhmältä ensi kesää ajatellen. Toki vastustajat ovat olleet selkeästi heikompia mutta ulospäin näkyy selvästi positiivinen ja iloinen tekeminen. LaVea vastaan löytyi kotiuttajia laajalla skaalalla ja etenijöilläkin tuntui olevan vauhtia jaloissa viime vuosia enemmän. Kaarella huseeraa vielä niin paljon pelaajia että jos kaikki ns. ylimääräiset menee farmiin Jalasjärvelle niin siellä on kasassa aika kova sakki myös.
 
#26
Laaja materiaali voi olla hyödyksi tai haitaksi. Muutamia mielenkiintoisia pelaajia, jotka voi laittaa ennakkoasetelmat pelaajistossa uusiksi. Mäntylältä ja Laaksolta lauantain pelissä hyvät näytöt osaamisesta, mutta sisäpelin tuloksenteko on paljon Mantereen varassa. Karjalahdessa on lukkarina potentiaalia, mutta ei vielä pysty kärkijoukkueiden lukkareita haastamaan.
 
Ylös