Supervuoro Verkkolehti »

Ruutu+

Viestejä
1,849
Onko nyt Ruutu + n edullisin maksu tämä 9,95 e / kk, vai ootteko löytäneet jostain
edullisempaa hintaa tms kesäpakettia ?
Jos, niin laittakaahan vinkkiä .. kiitooos

Noin maallikkojärjellä, tuskin löytyy halvempaa. Kuukausi alle yhden lipun hinnalla.
 

jhr

Viestejä
303
Toimiiko muilla Chromecastiin lähettäminen? Itsellä vilauttaa TV:n ruudulla virheilmoituksen "video vaatii sisäänkirjautumisen" ja pomppaa pois sovelluksesta. Tämä siis iPhonen Ruutu-sovelluksella käynnistettäessä. Täytynee valittaa asiakaspalveluun.
 
Viestejä
4,767
Toimiiko muilla Chromecastiin lähettäminen? Itsellä vilauttaa TV:n ruudulla virheilmoituksen "video vaatii sisäänkirjautumisen" ja pomppaa pois sovelluksesta. Tämä siis iPhonen Ruutu-sovelluksella käynnistettäessä. Täytynee valittaa asiakaspalveluun.
Joskus mulla on tehny samoin. Nyt yhden kerran meni mustaksi ruutu. Sen jälkeen kun sain toimimaan niin toimi hyvin.
 
Viestejä
3,478
Jeeps, oli kyllä ihan kelvollinen tv-ohjelma eilen! (y)

Muutenkin tuo Ruutu+ on kyllä kokonaisuutena ihan loistava! Pelejä tulee niin paljon kuin jaksat kattoa, ja mikä hienointa näin ravi-ihmiselle, myös kaikki iltaravit + La76 näkyy! Ja kaikki tämä kympin kuussa! Ei huano ja varsinaista sutsurellaa, kuten porilaistaustainen tanssitaiteilijakin sanoisi. :D

Hieman on ajat tosiaan muuttunu, kun vielä jokunen vuosi sitte näkyi about yks peli viikossa... Mutta, että, kyllähän varmaan joku, ja aika monikin silti löytää valituksen aiheita tästäkin, totta ihmeessä! :giggle:

Siltikin, pesis on edelleen parasta paikan päällä, ja siellähän niitä eniten väijytään, nyt kun Otanlahdessakin on katto katsomossa! Kivaa kauden alkua kaikille!!
 
Viimeksi muokattu:

Päkä

Lahjakortti

Koodi: KURONEN

Toistaiseksi voimassa oleva Ruutu+ -tilaus etuhintaan. Ensimmäiset 4 kuukautta hintaan 24,95 €, tämän jälkeen 9,95 €/kk. Tilauksen voi irtisanoa milloin tahansa käynnissä olevan jakson loppuun. Veloitus 1 kuukauden välein.
 
Viestejä
281
Olisiko Vimpelissäkin lähetys poikki kun ei suostu lataamaan sitä vaikka esim. KPL:n ja IPV:n kotiottelut pelittää..?
E: Alkoi se toimia.
 
Viimeksi muokattu:

Madetoja

Olipas nautinto katsella Kankaanpään ja Koskenkorvan ottelua äsken. Kameramiehellä pallo hukassa vähän väliä, kotipesäkilvassa näytetään lyöjää, yksi kamera vilkuttaa mustaa ruutua jne. Taitaa olla pelkästään ammattimiehiä nykyisessä tuotantotiimissä. (y)
 
Viestejä
1,518
Katselen tässä nauhalta Kama-Kou peliä ja ihmettelen, että miksi vaihtotilanteissa kuvataan pelkästään kiinniottajaa ja hänen heittoaan ? Miksei pesäkilpaa kuvata ollenkaan?
 
Viestejä
1,291
Säätäkääpä siellä Pattijoella mikrofonien tasot sellaiseksi, ettei särise.

Paras kyllä olisi kun nämä lähetykset saisi valita ilman kotijoukkueen järjestämää kommenttiraitaa, ottelut ovat kuitenkin valtakunnallisessa Ruutu-jakelussa eikä mitään paikallistelevisiota.
 
Viestejä
995
Tällaisissa tilanteissa kannattaa laittaa ruudulle palautetta, jos vaikka hankkisivat sinne jonkun miksaamaan ääniraitaa.
 

lape

Voipi olla monella seuralla vastenmielistä panostaa tähän Ruutu-touhuun, kun vievät heiltä ilmeisesti aika paljon rahaa. Näin on ainakin seurojen päästä kuulunut. Pesis kun ei ole sillä tasolla, että rahaa riittäisi siihenkin, että panostetaan faneihin kentän ulkopuolella.
 
Viestejä
4,119
Toivottavasti fanikameroiden lähetykset saadaan jossain välissä 1080p laatuisiksi, varsinkin tässä lajissa missä tilanteet ovat nopeita ja pallot pieniä niin lisäresoluutio ei todellakaan haittaisi.
 

Pesän päältä

Pelistä toiseen, vuodesta toiseen ruudun pesislähetykset aivan pihalla siitä miten pesispeliä kuvataan. Ei kovin hyvä jos fanikamerasta näkee paremmin.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös