Supervuoro Verkkolehti »

Ruutu+

Viestejä
4,115
Ruutu ei ole kommentoinut mitenkään tuota Vimpelin koronauutisointia.

En haluaisi spekuloida että liitolla olisi pelko perseessä, mutta liitolla on varmaan aika paskat housuissa asian kanssa ja pyytänyt olemaan hiljaa kunnes testitulokset tulevat.
 
Viestejä
4,357
En haluaisi spekuloida että liitolla olisi pelko perseessä, mutta liitolla on varmaan aika paskat housuissa asian kanssa ja pyytänyt olemaan hiljaa kunnes testitulokset tulevat.

Onko joku lukenut Ilkan juttua kun tuntuu olevan vähän hakusessa mistä on kysymys.
 

kontiola

Jos ajatellaan koko maan tilannetta, niin testejä on valtavia määriä kohti yhtä positiivista. Eiköhän tämä tästä. Negatiivisia ne on niin kauan kuin positiivisiksi todetaan :) Huomenna Kerubille ja sinkkisuihketta peliin Vimpelissä!
 
Viestejä
11,770
Hylkilä vaan kommentoi siinä että nenä tukossa ollut itsellä ja joukkueella flunssaa joten menivät testeihin. Eipä oikein muuta infoa.

Eikö kaikki kriisiviestintäoppaat sano, että keskitä viestintä, viesti kuka viestii ja puhu mahdollisimman vähän mutta totta ja avainasioita tms? Se, että kuka on oikea taho tässä viestiä on sitten hyvä kysymys.
 
  • Tykkää
Reaktiot: LBC
Viestejä
1,232
Vimpelin Vedon superpesisjoukkueesta otetut kahdeksan koronavirustestiä osoittautuivat kaikki negatiivisiksi. Tämä tarkoittaa sitä, että Veto kohtaa ensimmäisessä pronssiottelussa Joensuun Mailan vieraskentällä, kuten alun perinkin oli tarkoitus.
 
Viestejä
345
Pronssipelit saatu siirrettyä VHS-nauhoilta tallenteiksi, sitten jännäämään mitä kello näyttää finaalien kohdalla.
 

LBC

Viestejä
3,621
Ruutu hoi! Finaali Jymy KPL katkeaa ihan kesken kaiken! olisin tsekannut tuon ratkaisevan läpärin toikkaroinnit, mutta ei näy. Koko tallenne matsista, kiitos!

ottelu jää tilanteeseen 5-0 Jymylle, onko tää joku juoni??
 
Viestejä
345
Näyttäs 1. pronssipeli JoMa-ViVe tallenteen/ottelun kestävän tuon 2:25, sama mistä 1. katkeaa. Naisten pelit vedetty standardimmalla 3h.

Joku on nyt laittanut rukseja vääriin ruutuihin/poistanut. Luulis nyt, että tällaset olis Superpesiksen finaalivaiheessa nopeasti korjattavissa, kun tiedetään tallenteella olevan kysyntää. Mutta ilmeisesti luuloni on väärä.
 
Viestejä
4,115

Ratkaiseva finaali ei tule Jimiltä?
"Panttilainaamon parhaat" on ilmeisesti suosittu ohjelma.

Kai tuolla jokusen Ruutu+ tilauksen saa myytyä, mutta olisihan se hienoa näyttää kansallislajin mestaruuden ratkeaminen suorana telkkarissa.
 
Viestejä
4,115
Yli 200 000 katsojaa?

Noilla numeroilla kelpaa jo kärkiseurojen myydä logoja pelipaitoihin ja kentän laidalle (y)
 
Viestejä
347
Komeita katsojalukuja. TV-lajina pesis näköjään pesee kotimaisen jalkapallon. Olen samaa mieltä kuin @Artsi että ratkaisevat loppuottelut saisi tulla vapailta kanavilta.

Annanpa samalla kehut Ärje-Ojanperä kaksikolle selostamisesta. Tykkäsin heidän työstään toisessa finaalissa.
 
Viestejä
42
Joma - Vive peliin liittyen - kyllä ne amatöörit ja ammattilaiset helposti erottuu. Onhan se tosi surkeaa, kun selostuskoppiin päästetään amatööritason parivaljakoita höpöttelemään. Päälähetysten tekijöillä on homma hallussa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös