Supervuoro Verkkolehti »

Ruutu+

Viestejä
1,945
Jari Porttila käytti tänään Keski-Petäjästä nimitystä Kannuksen Kennedy. Kyllä Porttilan pitäisi kepun jäsenkirjan omaavana tietää, että Kannuksen Kennedy on Esko Aho. Varmaan tietääkin, mutta halusi jostain syystä käyttää Keski-Petäjästä tätä nimitystä.
 
Viestejä
345
Ohjaus/kamera työskentely napsun parempaa kuin tiistaina. Ei mee ihan joka hidastus pelitilanteiden päälle.

Toki, hyvä että yritetään nopeita hitaita.
 
Viestejä
67
Tänään oli hyvä lähetys Ruudulta. Rautiaisen taukohaastattelu tosi mielenkiintoinen. Selostamo hyvin pelissä kiinni ja hyviä taustatietoja. Mikä tärkeintä niin JoMa vei!
 
Viestejä
1,822
Kovvoo hommoo.

Toivotaan jotta sivistys saavuttaa myös meidät Kiannon sun muiden jälkeläiset.
Ilmari Kianto (vuoteen 1906 Calamnius; 7. toukokuuta 1874 Pulkkila27. huhtikuuta 1970 Helsinki) oli yksi 1900-luvun alkupuoliskon huomattavimmista suomalaisista kirjailijoista.[1] Hänen maineensa perustuu kuitenkin lähes kokonaan hänen kahteen köyhälistöromaaniinsa Punainen viiva (1909) ja Ryysyrannan Jooseppi (1924).[2] Näiden kirjojen ansiosta Kianto tunnetaan kainuulaisen köyhälistön kuvaajana, ”korpikirjailijana".
 
Viestejä
345
Päivällä Olli Eronen luvannut twitterissä viedä viestiä tallenteen puuttumisesta. Mutta eipä oo uutta infoa näyttänyt tulevan. Ei edes vaikka kärkipään monteohjastaja Korpikoskikin kyselly perään!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös