Supervuoro Verkkolehti »

Ruudun selostukset

Viestejä
939
Jessus mitä kitinää selostuksista. Minä katson jääkiekon MM-kisoja jääkiekon vuoksi, ihan sama kuka siellä selostaa miten puolueellisesti tahansa. Sama koskee myös pesistä, hienoa että ylipäätään otteluita näytetään.

Jos ei kestä selostusta niin ääni pois. Helppoa kuin mikä.
Jos ei kestä kitinää selostuksesta, ei kannata lukea keskustelupalstoja. Siitä vaan vaikka Vänrikki Stoolin tarinoita lukemaan. Helppoa kuin mikä.
 
Viestejä
1,849
Jos ei kestä kitinää selostuksesta, ei kannata lukea keskustelupalstoja. Siitä vaan vaikka Vänrikki Stoolin tarinoita lukemaan. Helppoa kuin mikä.

Sanoinko etten kestä? Pidän sitä vaan jotenkin turhana ja lapsellisena. Ja juurikin siksi että selostuksesta on niin äärimmäisen helppo päästä eroon. Lapsikin osaa.

Sinähän pääsit jo jääkiekon MM-kisoista eroon, kokeile samaa temppua pesislähetyksiin. Ei tule enää paha mieli. :p
 

Pallo muuntajalle

Onko olemassa joku seura, jota Anssi Ritari ei fanita? Miten Ritari pystyy samassa ottelussa fanittamaan kahta joukkuetta yhtäaikaisesti?
 

Rudu

Ritarin selostukset omasta mielestäni sopivat pesäpalloon äärimmäisen hyvin. Huomattavasti paremmin kuin jääkiekkoon. Saa jatkaa! Selostajan kuuluu olla asiantunteva ja jakaa mielipiteitään ja tietojaan katselevalle/kuuntelevalle yleisölle. Ei kuten surkeista surkein Mika Saukkonen asian käsittää; "vain välittää tunnelmat ottelusta tai tapahtumasta". Tuon mielipide käytännössä vesittää selostajan kehittymisen omasta mielestäni.
 
Viestejä
317
Ei mun mielest Ritari ole eikä varsinkaan Doksa Korhonen😊 ja olihan sielä hienoja suorituksia.
Oli oli hienoja suorituksia molemmilla joukkueilla. Hatun nostoja ja ylistysulvontaa tuli kuitenkin Kpl:en perussuorituksillekin.
No sama se, rasittavaa kuunneltavaa oli.
Huomenna saa nähdä miten huomenna käy😐
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös