Supervuoro Verkkolehti »

Roihuttaret 2021

Viestejä
86
Osaisiko kukaan neuvoa mistä saisi ostettua yksittäiseen otteluun lippuja. En löytänyt tuolta nettisivuilta mitään infoa asiasta. Olisi ajatus tulla katsomaan 8.7 Kirittäret ottelua .... Ja matkaa kuin on hieman niin mielellään hommaisin etukäteen liput...
 

kontiola

Oli itsellenikin ajankohtainen kysymys tämä. Nyt kesänvietossa etelässä pitäisi ehdottomasti hankkiutua Roihuttarien peleihin ja laajentaa pesisperspektiiviä, joten kiva @Unula, kun hieman buustasit minuakin!

Tänne varmaan on Kirittärienkin peliliput tulossa, kunhan vähän vielä odotellaan:
VIELÄ: Myös sisäänkäynneistä näkyi olevan tuossa tietoa. Tulee tarpeeseen ainakin minulle! "Käynti stadionille pääportista Abraham Wetterin tien puolelta tai kentän takaosasta Satumaanpolun puolelta."
 
Viestejä
11,779
Mitä ihmettä, onko @kontiola vaihtanut ikkunan takana kukkuvan Karjalan kägösen stadilaisen ryöstelevän harmaalokin raakuntaan?
 

kontiola

Mitä ihmettä, onko @kontiola vaihtanut ikkunan takana kukkuvan Karjalan kägösen stadilaisen ryöstelevän harmaalokin raakuntaan?
Miten sen nyt ottaa. Eilen tuli varpunen melkein ikkunasta sisään, kun taisi ihastua niin kovasti mansikanpunaiseen pelakuuhuni. Mähän oon siis täält Hesast, jos totta puhutaan.
Mutta onnellinen Joman kausarilainen ja vankkumaton Joma-sydänkin on, ja tottakai Kerubin kulmille pitää taas evakuoitua viimeistään elokuussa!
 
Viestejä
23
Eilen (4.7.21) JoMan ja Roihuttarien superpesisottelun äänentoisto saa täyden kympin kouluarvosana-asteikolla Kiteen Saarikentällä.

Fanikameralähetystä oli ilo katsella ja erityisesti kuunnella. Taustalla soiva musiikki soi riittävän hiljaisena ja selostuksesta sai selvää.:)

Ruutu+:n lisäämät kohtuuttoman kovaa mölyä sisältävät mainokset saavat aikaan vastenmielisen reaktion, että mainittu tuote on vastenmielinen, ko. tuotetta en ainakaan osta.

Lähetysvirrassa oli mukana myös miellyttäviä äänettömiä mainoksia.;)

Kerrostaloasujana yleensä joudun pitämään sormea kaukosäätimen mykistysnapilla koko fanikameralähetyksen ajan.

Koen musiikin käyttöä ja vaimentamista äärimmäisen häiritsevänä melutehosteena syötön noustessa. Tätä ei ilmennyt em. ottelun aikana ollenkaan, tästä dj:lle suurkiitos.(y) (Manse PP:n otteluita en katso ollenkaan, heidän kentällä musiikkimelu on viety äärimmilleen).:mad:

Mielestäni Pesäpalloliiton tulisi kieltää musiikin soittaminen pelisuoritusten aikana. Musiikin käyttäminen tulisi sallia ainoastaan vuoron- tai jaksonvaihdon aikana. Melu on epämiellyttävää niin katsomossa kuin fanikameralähetyksiä katsoessa.

Musiikkimelun vuoksi vähemmän fanittava katsoja tuskin viitsii kauan katsoa fanikameralähetystä tai mennä toista kertaa paikanpäälle katsomaan ottelua. Näin ollen musiikkimelu on kohtuuttoman huonoa PR:ää pesäpallo-otteluille, seuraa ottelua paikan päällä tai fanikameralähetyksien kautta.
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
3,031

Helsinkiläisessä Roihuttarissa naisten Superpesistä pelaavat Salli Palola ja Tilda Palola ovat kasvaneet auttamisen kulttuuriin lapsuusvuosistaan lähtien.

”Hyväntekeväisyys on tärkeää ja lähellä sydäntä. Minusta on tosi hienoa, miten voimme auttaa ihmisiä erilaisissa elämänvaiheissa”, Salli Palola, 19, kertoo.

Palolat kuuluvat yleisesti tunnettuun Hurstin sukuun. Siskosten Ruth-äidin isä on Heikki Hursti ja isoisä edesmennyt Veikko Hursti. Avustustyö on saanut kiitosta niin tasavallan presidentiltä Sauli Niinistöltä kuin metallimusiikin jättiläiseltä Metallicaltakin.
 

kontiola

Viestejä
2
Roihun peli tänään Seinäjokea vastaan oli aivan karseeta. Olen seurannut koko Roihun superpesis matkaa ja tämän päivän suoritus oli täysin luokatonta. Toivottavasti tästä opitaan...
 
Viestejä
8
Roihun peli tänään Seinäjokea vastaan oli aivan karseeta. Olen seurannut koko Roihun superpesis matkaa ja tämän päivän suoritus oli täysin luokatonta. Toivottavasti tästä opitaan...

Alkaako jo olla aika tehdä muutoksia tai edes herättelyravisteluja, vai vieläkö jatketaan pään hakkaamista tappioseinään samalla setillä pelistä toiseen? Jääpi nähtäväksi…
 
Viestejä
510
Roihuttaret pelaa hyvää ulkopeliä ja kärki rakentaa tilannetta, mutta kotiutuksissa tökkii pahasti.
Varsinkin Vikiön pitää löytää alkukauden virettä takaisin. Kolmen viimeisen pelin saldo kotiutuksissa 0/13.
 
Viestejä
486
Kumpi tuolla johtaa peliä? Tommi vai itä-länteen valittu Vikiö

Mikä saa ajattelemaan niin, että Vikiö johtaisi?
Vikiöllä kyllä näyttäisi olevan isoin homma oman kotiutusprosentin korottamisessa, eli omaan rooliin keskittyminen olisi tärkeintä.

Yleisesti kun Roihun pelejä katsoo, niin lyöntipelistä puuttuu idea. Suurin osa lyönneistä jää keskisektoriin, tussahtelee tai nousee kopiksi. Ei taida etenijöiden nopeus riittää pienillä tai ohituksilla vientiin?

Ulkopelissä tulee tosi paljon räpylävirheitä, mutta myös koppareilta ratkeaa turhan usein.

Nousijajoukkueeksi, ilman kovia vahvistuksia, Roihu pelaa kuitenkin ihan ok peliä, ne ei vaan käänny voitoiksi.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös