Supervuoro Verkkolehti »

Porin Pesäkarhut 2019

Viestejä
3,478
1120 katsojaa tänään sarja-avauksessa kotona! Joskus aikoinaan pidettiin sitä tonnia haamurajana, joka just, just, saatiin derbyssä joskus rikki... Eli ei huano! Mahtuukohan sitä superlauantaina edes lehtereille, kun sääkin lupaa suosivan...? :D
 
Viestejä
3,478
Ja säähän suosi!! Ehkäpä jopa liiankin hyvin, eli saattoi verottaa jengiä jo muihin kesärientoihin... Kuitenkin 1250 tais olla kuulutettu katsojämäärä superlauantaina!

Nää on kyllä hienoja ja kivoja tapahtumia(y)
Ja itse pelinhän vei Karhut. Niukasti jaksot 3-1 ja 1-0.
 
Viestejä
3,478
Tänään Porin PP-stadikalla kauden eka 100kunnan derby. Eikä jääny juurikaan jossiteltavaa, kumpi on alueen kuningatar! Karhut vei selkeesti ekan 7-2 ja toisessa hieman jopa lopussa jännättävää, mutta 2-1 Karhuille sekin.

Ja sitten vois heittää vielä kiekkokullan jälkihuumassa, että löikö Puisto sisään?!? :)
Ja löihän se! 5/0 ja samanmoisen määrän juoksuja toi Mile Lindström! Kaksikko teki jo yksin tarvittavat juoksut tänään... (y)

Etukentällä Rosvall hääri sähäkästi, tehden paloja, maininnan arvoisesti! (y)
Koko joukkueelta hyvä esitys.

Tiistai-illan peliks ihan kelpo tunnelma, sääkin oli sitten kohtalainen, sateet väistyivät ja aurinkokin paisteli välillä... Katsojia 1150, ei huono!

Loppuun kyssäri, kuka sen Tavaramarkkinoitten Kevät-biisin veti tauolla? Oliks se tää pelin kuuluttaja? En nähny, ku olin just kiskajonossa... ihan mainio, hyvät pesisaiheiset sanat! :)

Ja paras ulkopelaaja, Susanna Puisto! :eek::whistle::p
 
Viestejä
727
Täytyy sanoa, että Pesäkarhut pelaa kyllä hienoa peliä, vaikka tänään niukasti hävisivätkin. Pelaajat ovat vahvassa iskussa. Kehitystä ja monipuolisuutta on tullut ja ilmeisesti kaikki ehjinä talven jälkeen. Österlund on luultavasti onnistunut erinomaisesti talviharjoittelun organisoinnissa. Ainakin siltä vaikuttaisi. En nyt niin hirveästi ole seurannut Pesäkarhujen otteita, joitain pelejä toki olen katsonut, mutta pienellä otannalla sanoisin, että pelillisestikin on menty eteenpäin ja pelitavassa ja sen toteutuksessa pystytty parantamaan. Sanoisin, että Österlund on onnistunut todella hyvin nyt alkukaudesta. Jukan sijoittaminen koppariksi on onnistunut hyvin myös ja Norppa sekä Törmänen tulleet hyvin sisään. Toivottavasti pysyy kaikki pelaajat ehjänä tänä vuonna.

En nyt nopeasti ainakaan löydä suuria asioita, mitä pitäisi muuttaa, kunhan jatkaa samaan hyvään malliin ja koittaa parantaa pieniä asioita. Kokeiluita tosin hyvä tehdä alkukaudesta. Sellainen yksi juttu kyllä pisti silmään Lapuaa vastaan pelin lopussa, että kun kotiyleisö alkoi auttamaan joukkuettaan antamalla painetta Pesäkarhuille, niin vähän mureni kyllä Pesäkarhujen peli toisen jakson viimeisessä vuoroparissa ja superissa. Monet pelaajat eivät pystyneet pelaamaan omalla tasollaan, vaan taso laski ja tuli virheitä. Tuo paineen alla pelaaminen on ehkä yksi sellainen asia, mitä Pesäkarhujen pitää jossain vaiheessa syksyä kohti harjoitella, jos meinaa mennä pitkälle. Oikeastaan olisi hyvä, että runkosarjassa tulisi jo mahdollisimman monta tuollaista painepelitilannetta, jotta siihen tottuisi syksyä kohden, koska silloin niitä varmasti tulee ja pitää vain yrittää suorittaa normaalilla tasolla jännityksestä ja yleisön mölystä huolimatta. Sehän siinä oikeastaan parasta on, kun saa vierasyleisön hiljennettyä, silloin tietää onnistuneensa.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
3,478
Tänään Kirittärille niukka tappio 0-1, (1-1, 2-3)
Ei tämä kyllä tarjonnut mitään erikoista. Keli erittäin surkee, sadetta ja koleeta... :cautious:

Eipä tuosta oikeen ihmeempiä, pari seikkaa kuitenkin, eli harvinaisen paljon hutilyöntejä tänään! Puolin ja toisin. Olisiko syynä ollut nuo olosuhteet? Sumua, hämärääkin, aiemmin mainittujen lisäks. Oliko hankala nähdä palloa tms??

Sitte toinen nippelitieto, että olen viimiset 4 kertaa nyt ollut Kirittärien pelissä, 3x Karhut-Kirit ja kerran Kirit-Virkiä. Aina on ollut sysipaska sää! Sadetta ja kylmää kuin Siperias! Eikö mun ja Kirittärien sääkemiat vaan sovi yhteen?!? ;):ROFLMAO::D
 
Viestejä
727
Pari vuotta olen Pesäkarhujen otteita seurannut jokseenkin aktiivisesti ja sanoisin, että tänään oli tuon aikajakson parasta sisäpeliä.
 
Viestejä
970
Eilisessä Porin ja Lapuan välisessä pelissä taas Aine näytti kykynsä. Pori 4-1- johtoon koppilyönnillä. Sekä kolmos- että takarajatuomari näyttivät koppia ja Aine muutti Österlundin urputuksen jälkeen tuomion. Ja aina sama juttu Porissa.
 

eeva

Miten takarajatuomari kopin pystyi näkemään kopparin räpylän läpi?

Niskasen Tomin liikkuminen lyönnin jälkeen puhuu kyllä koppia vastaan.
 

Arku Ereena

Miksiköhän sitä Porin kenttää nyt suljetaan monin mellakka-aidoin ja sumputetaan ihmiset pienille kulkuväylille jonottamaan. Lienee kyse siitä yhdestä silmäätekevästä joka rähisee tuomareille pää punaisena, kiroaa ja huutaa niin että heikompia ja lapsia pelottaa, juoksee pitkin kenttää oluttuoppi kädessä ja muuta mukavaa. Ilmeisesti kun syytää tarpeeksi rahaa lajille niin saa käyttäytyä ihan niinkuin huvittaa. Tavallinen katsoja olisi saanut porttikiellon. Eikö olisi ollut helpompaa poistaa tämä yksi häirikkö alueelta sen sijaan että nyt rangaistaan koko pesisyleisöä typerillä aidoilla ja kulkureiteillä. 20 vuotta on mennyt niin että siellä kentällä on saanut mennä ja tulla niinkuin huvittaa ja nyt sitte yhden miehen takia tää kaikki. Ja jos ja kun syy on tämä yksi valopää Hermanni niin on kyllä kummaa touhua taas.
 

takatuomari

Eihän peli siihen ratkennut, avausjakson numerot vain olisivat muuttuneet kosmeettisesti, enkä tiedä onko tämä edes mahdollista. Mutta: joskus Saksassa näin kuinka omiin jalkoihin kaatunut hyökkääjä kielsi rikkeen, vaikka tuomari oli jo viemässä pilkulle ja tuomio peruttiin. Tai kun Jack Sock sanoi Hewitille, että leveäksi tuomittu syöttö oli ässä, jos haluat haastaa. Haastoi ja ässä oli. Ekan jakson neljäs juoksu oli metrin palo, joka jostain syystä meni läpi. Hyvän urheiluhengen nimissä tuollaisesta voisi mielestäni kieltäytyä ja tyytyä paloon. Täällä on niin laadukas joukkue, ettei tuollaista tuomariapua tarvita.
 
Viestejä
42
Vettenranta ei saa peliaikaa, kannattaisi lähteä ensi kaudeksi muualle. Ymmärrän kyllä että mestaruuskiima on äärettömän kuuma. Mutta mitä sitten kun tämä runko lopettelee. Nuoria ei edustukseen paljon nostettu.
 

Vieras

No ei todellakaan kannata lähteä minnekään. Kuka on sanonut että Matikka jatkaa?


Vettenranta ei saa peliaikaa, kannattaisi lähteä ensi kaudeksi muualle. Ymmärrän kyllä että mestaruuskiima on äärettömän kuuma. Mutta mitä sitten kun tämä runko lopettelee. Nuoria ei edustukseen paljon nostettu.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös