Supervuoro

Poikien Superpesis/Ykköspesis 2022

LBC

Viestejä
2,711
Kuka muuten pelasi takatilanteessa Jymyssä kakkospolttajana Heikkisen vieressä?
Olisiko ollut Huotari, eli ehkä siinä selitys :D. Käännetyssä Tahkossa tuo ainakin meni keskelle ja Heikkisellä iso tontti kakkospolttajan paikalla! Mutta etutilanteesta tappitakatilanteeseen taisi ykkösrajasta Valen tapaan (ennen vanhaan) lampsia kaveri kakkospolttajan tontille.

@Vince klippasi tuon luukkulyönnin, tuo jäi minunkin mieleen lähinnä siitä, että maskipelaaja oli aika sopivassa paikassa saumaan nähden ja Heikkinen ei ehkä siksi uskaltanut siirtyä luukusta niin paljon pois. Otti pienen askeleen väärään suuntaan, mutta eiks se siinäkin periaatteessa ehtinyt? voin olla väärässä, mutta kääntyikö se lyönti siepparista keskelle?

No, nyt ollaan luotu täällä selvästi pitävä taktiikka, minne lyödään. Saas vaan nähdä kumman eduksi se koituu:ROFLMAO: .
 
Viestejä
9,879
Tuli astetta haasteellisempi vielä. Ei kyllä kummallakaan varsinaisesti sisäpelin juhlaa mutta tarkkamkarkaus Jymyltä tossa ja juoksu.
 
Viestejä
9,879
No, nyt olisi Koplalla mahdollisuus ilmoittautua kisaan mukaan. Ei ole pakko vielä mutta helpottaisi kyllä.
 
Viestejä
9,879
Kun itse ei tehdä juoksuja niin ulkopelivirheet tekevät pelin kyllä tosi vaikeaksi. Vähintään kolme juoksua pitäisi tehdä jaksoon kolmessa vuorossa ja tähän mennessä on pystytty kolmessa jaksossa ja superissa yhteensä yhteen juoksuun.

Ei mahdotonta mutta parantaa pitää ja reilusti.
 
Viestejä
1,609
Neljäs mestaruus Jymylle putkeen. Aika kovia pelaajia poistuu miesten sarjoihin, mielenkiintoista nähdä, miten Jymyn taso säilyy ensi kaudella.
 
Viestejä
55
Ottikohan Kouvola takkiin kun kotiutus takkusi, ehkä. Kuka on tuo pelinjohtaja? Laine hörppäs monesti ykköskääkän.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös