Supervuoro

Poikien Superpesis/Ykköspesis 2022

Viestejä
318
Ensimmäisellä jaksolla Veteli pääsi todella hyvin kiinni varsinkin Kouvolan lyhyisiin vaihtolyönteihin ja sai sitä kautta pidettyä Koplan pojat poissa kolmospesältä lyöden samalla pari juoksua. Sieppari Peräaho poltteli Koplan poikia aluksi pesille mutta toisella jaksolla pallo polttelikin kädessä aika pahasti. Lauri Vihriälän juoksun tuonneella lyönnillä olisi vähän paremmilla tuureilla tullut useampikin mutta pallo pomppasi takaisin kentän puolelle sen sijaan, että olisi mennyt mainosten taakse. Toisella jaksolla vastaavasti Kopla hyydytti Vetelin sisäpelin totaalisesti ja Veteli taisi saada vain kolme kolmostilannetta toisella jaksolla. Kopla vyörytti monipuolisella suorittamisella pitkin jaksoa ja kolmannessa vuorossa Pitkänen painoi erinomaisella lyönnillä takatilanteessa kakkosluukusta kunnarin ja jakso taputeltu.

Superissa Veteli sai taas kolmostilanteen kasaan, mutta Likander haki 1-3 tilanteessa vapaalla lyönnillä kakkosjatkeelle tulleen lyönnin fantastisella syöksykopilla minkä jälkeen Vetelin peli hyytyi kun kolmostilanne purkaantui. Koplan keula teki omalla vuorollaan palottoman ja ottamattomalla kakkoskopparin eteen voittojuoksun. Palkinnot mielestäni oikeisiin osoitteisiin. Jos Lukkari Eemeli Lassilalta melko tasaista suorittamista ja jos ei kasva pituutta enempää niin isommilla miehillä tulee melkoinen kiire ehtiä syöttöihin.

Tosiasiallisesta tasoerosta en tiedä mutta mikäli toinen jakso on lähempänä totuutta, paljon pitää tapahtua että Veteli voittaa seuraavan ottelun.
 
Viestejä
850
Jos veli Daltonin hyvää raporttia vähän rohkenee oikoa, niin Pitkänen löi kunnarin kolmospuolelta ja Pasi löi voittojuoksun tappikupperina kolmoskopparin eteen. Likanderin komea koppi ei ollut syöksykoppi, vaan kaveri meni mahalleen vasta yritettyään tappoheittoa. (Anteeksi pilkun viilaaminen, mutta allekirjoittaneen piti mennä katsomaan tilanteet uudestaan Ruudusta, kun aloin miettiä, että muistanko samana päivänä nähdyn pelin näin väärin.)
 
Viestejä
318
Nyt oli kyllä vahingossa päätynyt tekstiin kolmospuolet kakkospuolina mutta Likanderin syöksy oli ihan väärin muistettukin. Semmosta se teettää kun istuu auringonpaisteessa tuntitolkulla tähän aikaan vuodesta.
Mutta hyvä että joku välillä lukeekin näitä juttuja ja korjaa virheitä niin ei jää itsellekään vääriä muistijälkiä.
 
Viestejä
850
On kyllä syötönvalvojalla melko matala linja tänään Tahko Jymy pelissä.

edit: Tahkon 1-0 juoksu toisella jaksolla näytti kyllä ruutuun ainakin puolen metrin palolta.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
111
Ykköspesiksestä sen verran, että Mansen kakkosjoukkue voitti eilen finaalissa Sotkamon ykköspesisjoukkueen 2-0. Kummassakin oli saman verran superin kavereita riveissä, että jaotkin oli siinä mielessä "reilut". Kun katsoi kuinka vahvasti roolitettua poikien superinkin peli on, niin on hyvä että, ne superissa vähemmälle vastuulle jäävät pääsevät pelaamaan ykköstä isommissa rooleissa.
 

joo

Viestejä
19
Saa nähä pääseekö Sotkamon pojat poikien superissa edes jatkoon. Toimivaa numero 1 pitäisi jostakin saada

Tschesmenski 0/6 kentälle menot
Salmisella 0/2 kentälle menot numerona 1
 
Viestejä
419
Niin, pelithän ei tule automaattisesti Ruudusta, kuvan ja äänen saattamiseksi katsottavaksi vaatii 2-4 henkilön työn, monikamerana 6 henkilöä. Kuinka moni ostaisi pelin, jos se laitettaisiin 8 euron hintaan vaikka Evention striimiin?
 
Viestejä
3,296
Vai onko tehty joku uusi linjaus kun Jymy/Tahko pelikin 17.9 puuttuu ohjelmalistoilta.

Noi listat ei välttämättä ole ajan tasalla näin montaa päivää etukäteen, niin sieltä voi kyllä lähetys tulla jos Jymy haluaa tehdä.

Nää junnujen pelit taitaa olla lähinnä seurojen tarjoama lisäarvopalvelu eikä mitään virallista tarjontaa.

Vetelissä ei käsittääkseni ole Ruudun striimauskalustoa kuten Kouvolassa ja Sotkamossa edustuksen puolesta.
 
Viestejä
399
Kyllä minusta viime vuonna näytettiin Veteli-Kempele nuorten peli Vetelistä. En muista tuliko ruudun kautta vai mistä. Kalustoa oli ainakin silloin, nyt taitaa kuitenkin tekijät puuttua.
 

LBC

Viestejä
2,799
Kuinkahan pimeää tuolla oikeasti on, ei tuosta lähetyksestä ihan pysty sanomaan. Mutta jos siellä on yhtä paksut pilvet kuin täällä, niin alkaa häiritä.
 
Viestejä
10,075
Kuinkahan pimeää tuolla oikeasti on, ei tuosta lähetyksestä ihan pysty sanomaan. Mutta jos siellä on yhtä paksut pilvet kuin täällä, niin alkaa häiritä.

eiks tossa kuvassa näy pilvetöntä myös? Eli ei ole ihan täyspilvistä.
 

LBC

Viestejä
2,799
Joo siltä näyttäisi. Mutta kuva on tumma, voi olla toki esim. valotuskin pois automaatilta, jolloin näyttää tällä kertaa pahemmalta kuin on. Yleensä päinvastoin.

Pelin hallinta näyttäisi taas siirtyneen Koplalle ainakin tässä kohtaa. Vähän sama Kouvolassa.
Mutta sillähän ei saavuteta, kuin supervuoro max.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös