Supervuoro Verkkolehti »

Poikien Superpesis/Ykköspesis 2021

Viestejä
40
Itä-länsi joukkueiden veikkaukset. Mitä mieltä?

Itä
1 Likander 3k
2 vuollo s
3 kinnunen 3p
4. Pitkänen L
5. Savikoski 1v
6. Kinnunen 2p
7. Laine 3v
8 Niemeläinen 2k
9 Lahti 2v
10 Alaspää
11 Komulainen
12 Nousiainen

Länsk

1 Olli 3k
2 Heikkala 3p
3 Lassila 1v
4 Hautaniemi 2v
5 Kyhyräinen s
6 Rämet 3v
7 vihriälä2p
8 peltokangas 2k
9 mäkiviita l
10 Teppo
11 Peltomäki
12 Lehto
 
Viestejä
284
Itä-länsi joukkueiden veikkaukset. Mitä mieltä?

Itä
1 Likander 3k
2 vuollo s
3 kinnunen 3p
4. Pitkänen L
5. Savikoski 1v
6. Kinnunen 2p
7. Laine 3v
8 Niemeläinen 2k
9 Lahti 2v
10 Alaspää
11 Komulainen
12 Nousiainen

Länsk

1 Olli 3k
2 Heikkala 3p
3 Lassila 1v
4 Hautaniemi 2v
5 Kyhyräinen s
6 Rämet 3v
7 vihriälä2p
8 peltokangas 2k
9 mäkiviita l
10 Teppo
11 Peltomäki
12 Lehto

Muuten vaikuttaa varsin hyvältä, mutta Petteri Alanen tais unohtua
 
Viestejä
120
No, ainahan valinnoista syntyy porinaa mutta kyllä idän puolellakin JoMa:sta valittujen määrä herätti hieman keskustelua. Varsinkin, kun vilkaisee sarjataulukkoa ja joukkueen pelisuorituksia vs muut kärkipään joukkueet.. 🤔
 
Viestejä
11,744
Poikien superin runkosarjasta on kokolailla vähintään 2/3 pelattu.

A-lohkossa pelataan sijoituksista pistekeskiarvolla ja kolmen kärki - KPL, Tahko, SMJ - menee ainoina yli kahden pisteen keskiarvon joukkueina ja reilusti. Lopullinen järjestys on vielä auki vaikkakin tällä hetkellä piikkipaikkaa pitää Kopla.

Neljättä jatkopelipaikkaa on vahviten tavoittelemassa kolmikko AA, Kiri & Kirittäret Juniorit ja HP. Lohkon muut joukkueet ovat sen verta jäljessä ko kolmikkoa, että kaikista kolmesta ohi meneminen on melko ellei erittäin epätodennäköistä. Otteluita on pelaamatta todella eri määrä. Sarjaohjelmassa on AA:lla vielä kahdeksan (8). HP:lla viisi (5) ja Kiri & Kirittäret Junioreilla neljä (4). AA:n ja Kiri & Kirittäret junioreiden keskiarvo on 1,5 ja HP:n 1,38.

B-lohko mennee vielä normaaleilla pisteillä vaikka JoMa - SiiPe peliä ei pelattu 14.7. Joten saapa nähdä .

Jos ihmeitä ei tapahdu niin lohkon voittaa Veteli Pesis ja seuraavat kolme sijaa menevät kolmikolle SoJy, KeKi ja Lippo Juniorit. JoMa saattaa sekoittaa pakkaa mutta se kyllä melkein vaatisi lopuista kolmesta ottelusta - 2x SoJy ja Siipe - hmm neljä pistettä (oletus piste per peli ka) kuin Lippo Juniorit omasta kolmestaan (SoJy, Veteli ja SiiPe). Joten luulen B-lohkon nelikon olevan tuossa jo.

Sitten ne pudotuspelithän ovat kuulemma oma maailmansa.
 
Viestejä
120
Eiköhän se ala olla suht selvää pässinlihaa, että A-lohkon neljäs pleijareihin menijä on AA. Voittivat viimeksi Kirin ja eipä ole kovin vaikea loppuohjelmakaan. B-lohko menossa kuten @MieVaan jo totesitkin. Pleijareista sitten 🤔, en ole VePen peliä nähnyt mutta KPL on kyllä järisyttävän hyvä ja tasainen joukkue, joten pitää kyllä todella kova olla mikäli Koplan meinaa sarjassa kammeta. Hyvä finaali tulossa😀
 
Viestejä
11,744
Eiköhän se ala olla suht selvää pässinlihaa, että A-lohkon neljäs pleijareihin menijä on AA. Voittivat viimeksi Kirin ja eipä ole kovin vaikea loppuohjelmakaan.

Jees näin se todennäköisesti menee mutta ei tuo vielä täysin varmaa tietty ole.

HP kampesi tänään pisteen Kiri & Kirittäret junioreilta, joka tarkoittaa että Kiri & Kirittäret Juniorit voivat saada loput pelit puhtaasti voittamalla maksimissaan pistekeskiarvoksi 1,61 ja HP vastaavasti maksimissaan 1,56. Kolmen pisteen voitolla HP olisi vielä roikkunut mukana vaikkakin loppuohjelma olisi kyllä ollut iso haaste.

AA:lle riittää lopuista kuudesta pelistä 11 pistettä niin asia on pihvi. Se kohtaa kahdesti sarjajumbon Puna-Mustat joka on saanut kasaan tähän mennessä kolme (3j pistettä 13:sta ottelusta ja kahdesti tokavikan IPV joka kuitenkin jo ihan eri kastin vastustaja 12 pisteellä 15. ottelusta. Loput kaksi vastustajaa on sitten lohkojohtaja Kopla ja lohkokolmonen SMJ.

Isossa roolissa tässä on jo jatkopelipaikan varmistanut SMJ joka kohtaa sekä AA:n että Kiri & Kirittäret Juniorit. Toki voihan nuo molemmat vielä kontata ja HP tulla takaa ohi mutta en kyllä mitään arvokasta löisi sen puolesta vetoa.
 
Viestejä
41
Vaikuttaa kulta menevän Vetelille tai Sotkamoon. Ei taida Kouvolan nuoret vielä pystyä ihan finaaliin.
 
Viestejä
3,498
Kouvolan nuorilla suuria asenneongelmia. Ylpeytyi liikaa viime vuosien kultajunista ja eivät pysty nykyisellä kaudella kultaa kampeamaan…
Ja mitenköhän se Pirkon mielestä näkyy? KPL:n nuorten poikien kaikki 15 ottelua ovat päättyneet KPL:n voittoon ja juoksusuhde on 284 - 47 eli keskimäärin juoksut ottelua kohden 19 - 3. KPL ei välttämättä voita, mutta keksi siihen joku muu syy kuin asenne.
 
Viestejä
2,807
Lipon nuori joukkue (suurin osa porukasta c-poikien pronssimitalisteja vuodelta 2020) kampesi yllättäen itsensä jatkoon. Saavutus on hieno. Mitalipelit jäänevät vielä haaveeksi tältä kaudelta, niiden vuoro tulee myöhemmin.
 
Viestejä
41
Ihmettelen Pirkon lausuntoa. Mihin tuo perustuu? Pitkänen, Likander, Kinnunen ja moni muukin joukkueesta asenne varmasti aina 100% . Se on sit toinen juttu jos taidot ja fysiikka ei vielä riitä kovia joukkueita vastaan.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös