Supervuoro Verkkolehti »

Poikien Superpesis 2023

Viestejä
56
Samaa mieltä, laittoi viime syksynä Vetelinkin tiukoille, eli ei mielestäni ole mikään jymy-ylläri jos Manse menestyy ensi suvena.

Vetelissä kasvoi ulos isoja nimiä, mutta ainahan sielläkin tulee nuoria ja tuntemattomia jotka täyttää lähtijöiden saappaat, sama Sotkamo.

Seinäjoella taitaa olla B-ikäiset samassa ringissä divariporukan kanssa, joten kuvittelisi että kovaa treeniä sielläkin vedetään, V. Soini sarjan top3 lukkari, kannattaa laittaa nimi muistiin.
Ei kyllä Soinilla ihan top 3 lukkariksi taida riittää.
Pitkänen, Iivonen, Lassila, Lahti ainakin selvästi parempia sitten Schroderus, Haatainen, Vehkaoja, Kaksonen? ainakin omasta mielestä parempia
 
Viestejä
11,744
Ei kyllä Soinilla ihan top 3 lukkariksi taida riittää.
Pitkänen, Iivonen, Lassila, Lahti ainakin selvästi parempia sitten Schroderus, Haatainen, Vehkaoja, Kaksonen? ainakin omasta mielestä parempia
Lahti on syntynyt joulukuussa 2003 joten lienee ylikäinen poikien superiin. HP:n lukkari lienee Mico Huttunen niinkuin oli jo viime kaudella osassa poikien peliä.
 
Viestejä
85
On siellä muitakin lupaavia lukkareita, eivät vain pelaa näissä suosikkijoukkueissa.

Lohkojaot on menneet kokonaan uusiksi, runkosarja pelataan kahdessa lohkossa entisen neljän sijaan. Runkosarjassa pelataan 18 ottelua ja lohkojen neljä parasta etenee puolivälieriin paras kolmesta. Samoin välierät ja finaali paras kolmesta.
 
Viestejä
11,744
Kotkan Innon Kotka-turnauksessa kolmen vuoroparin (jos seurasin oikein) jaksoilla HP - Kopla 1-0 (3-2, 1-1). Koplalta uupui Joukainen x1, Pitkänen x 2 ja Likander tosin en noita kasvoja niin hyvin tunne. HP:lla taisi olla koko lailla parasta pöydässä. 15:30 joukkueet kohtaavat uudestaan.
 
Viestejä
11,744
Illan toisessa matsissa molemmilla koko lailla uusi kokoonpano ja matsi Koplalle selvästi, luvuista ei hajua saati kokoonpanoista.
 
Viestejä
9


Poikien Superpesiksen ottelu Lippo - SoJy siirtyy tältä päivältä. Tyttöjen Superpesiksessä useampi ottelu siirtyy.
Poikien superissa myös JoMa - KiPa siirtyi tältä päivältä 10.5. pelattavaksi.
 
Viestejä
917
KPL pelannut nyt kaksi ottelua, molemmista 2-0 voitot. Eilinen Manse-peli osatiin ainakin tehdä tiukaksi, Mansen lukkari Helimo sai vietyä Koplan sisäpelistä terän moneen otteeseen. Ottelut muistuttaneet hyvinkin paljon näitä keväisiä pelejä - kun on kylmä niin pallot sirvahtelee käsistä, pomput on välillä mitä sattuu, heitot karkailee harakoille yms. Tätä käy siis ihan molemmin puolin. Huomioitavaa on että Pitkäsen Elias on ollut jokerina, laudalla on häärännyt Julius Haatainen kuka veljensä kanssa liittyi joukkueen vahvuuteen talven aikana. Otteet on hyvät, ellei ihan erinomaiset. Ja löytyyhän joukkueesta sitten vielä varalle Honkasen Aaron joten ei tämä homma kotipesään kaadu.

On muuten aika raju ohjelma näillä nuorilla, 9 matsia runkosarjaa ennen kesäkuuta, toivotaan että kelit lämpiää nopeasti:
1683265185923.png
 
Viestejä
2,807
Lippo kohtasi eilen KeKin, ottelussa esiintyi KeKin lukkarina Hyvinkäältä tullut Vili Rantanen. Pitkä nuorimies, joka ei ainakaan eilen esiintynyt mitenkään edukseen, ei sisällä, eikä ulkona. Lippo oli saanut tähän toiseen peliinsä mukaan pelaajia, jotka puuttuivat Ylivieskaa vastaan pelatusta ensimmäisestä pelistä. Venäläisen Veeti ei pystynyt täysipainoiseen peliin, joten hän ei todennäköisesti ole ykkösen mukana Haminassa.

 

LBC

Viestejä
3,605
Elias Pitkänen avittaa vielä poikien Superin joukkuetta pitämään tilinsä puhtaana. Tänään meni taas ensimmäinen jakso tiukoilla, ja kaveri joka meinasi napata jaksovoiton Kirille, auttoi lopulta Koplaa. Ja kyl Pitkästäkin tarvittiin.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös