Supervuoro Verkkolehti »

Pitkävedot, ravit, Vakiot ja muut hömpötykset!

Viestejä
3,478
Vepsun tilastovoittohan sit muuten tuli! Ja tuo Paltsarien pelikin Musan kans oli X ! Oi! 😁

Tänään löysin jännän kohteen pesiksestä, kun tässä kahveella noita selailin... Lyökö Juhis Niemi kunnarin, Kyllä, kerroin 20.00. 15€ patilla, ohan se varma! 🙂

Alkaapa tympiän aikasin tuo peli, jo viideltä. Kiirettä pittää, että ehtii ruutun äärelle. Pitäs ottaa lomapäiviä näihin!
 
Viestejä
3,478
Jep, jee! Laitetaas tännekin, liki vuoden tauon jälkeen eloa... :)

Kuten tuolla ylempänä kausiketjuissa jo sivuttiinkin, kannattaa huomen naisten sarja-avaukses noita yllätyksiä kokeilla mielummin pienel, kuin satavarmoja isolla, kertoimella 1.07...
Usein sarjanousijat/altavastaajat, toki sarjanousija ei aina autom ole altavastaaja, mutta siis niin, usein nuo yllättää nimenomaan kauden alussa! Toki nyt esim. JoMalla pahin mahollinen ja vierais, mut satkulla sais jo kivasti ;) No juu, tuo voi ol paha... Mutta esim. Manse-Tahko ja Karhut-Fera, ei maailman suurin ihme olis, jos Tahko ja/tai Fera veis vaikka jakson?

Karhut-Fera tullee varmaan ainaki olemaan vähäjuoksuinen. Voisinpa vaikka kuvitel jaksoluvut olevan 1-1, 2-0 tai jotain. Vaikka kaikilla mittareilla (paitsi kettulaseilla) Karhut on kertoimien osoittama selkeä suosikki, tuskin tulee mitään isoa juoksujuhlaa huomenna... Over/under ei ollu ainakaan vielä avattu veikkauksella, muilta en ole kattonu, Cool Bet? Mutta oisko under, jos lukemana se perinteinen 10.5 - 12.5 ?

Ravipuolella tänään Suur-Hollolan karsintoja Jokimaalla. Mennään eliitin matkaan, ja pelit Club Nord Elitin kautta. L10 #2.

Onko tääl muuten ravimiähiä/naisia voorumil? Pesiksessähän on ehkä nimekkäin raviukko Puhtimäen Putte! Omistaa, reenaa, ja ohjastaakin välil. Johnny Flame hänen voitokkaimpia. Tosin nyt ei ole juossu viime lähdöis sijoille. Viime vuonna teki tiliä ihan mallikkaasti.

Tuureja matkaan! (y)
 
Viestejä
500
Over/under ei ollu ainakaan vielä avattu veikkauksella, muilta en ole kattonu, Cool Bet? Mutta oisko under, jos lukemana se perinteinen 10.5 - 12.5 ?
Nyt on tullut kertoimet Veikkaukselta. Vaikka normaalisti Porissa tulee vähemmän juoksuja kuin monella muulla paikkakunnalla, niin nyt pitelee sellaista keliä, että överi 11.5 on otettava kiinni kertoimella 1,93.

Mites Tampereella? Siellä ilmeisesti alusta uusittu, joten pitäisi olla vähän nihkeämpää juoksujen kanssa kelistä huolimatta? Hyvinkää otti niin rumasti turpaan Jyväskylältä viime viikonloppuna, että hieman arvoitus, mikä se todellinen taso on tällä hetkellä. Kuitenkin povattu sijalle 5.

Getafea mietin riville La Ligan puolelta.
 
Viestejä
3,478
Juu, keli on kyl kohdallaan! 👍

Eilinen vihjeeni raveihin piti! Sain Elitin kautta duon kiinni 14.70 kertoimel, 4€ patilla. Vain voitot mainitaan, tappioitahan harvemmin tulee... 😜

Laitoin eilen jo illal Sevilla+Karhut. Sevilla vei, ja nyt toivonkin että Fera pilaa mun lapun... ;)

Vois kyl nyt sitte kokeilla tota yli 11.5, kun keli tosiaan poikkeuksellisen hiano!

Mä en kauhiast futiksest tiä, ku ei seuraa paljoo. Yleensä laitan niihin maalimääriä, tai sit jos saan "varmoja" vihjeitä "asiantuntijoilta", niinku eilen toi Sevillan parturi! Tuureja matkaan! 👍
 
Viestejä
3,478
Tahko otti sen jakson, eikä jääny kuin juoksun päähän koko pelin voitosta...
No mutta, sitäpä en sitte laittanu lapulle! 🤭

Derbyst tuli sentäs suolarahoi. Over 11 jäi kolmella juoksulla, kuten tuol oli puhet, niin Feralta odottelin nyt ainaki noi puuttuvat juoksut...
Huomenna sitte, kun MyVe tulee Otanlahteen. Keli on edelleen mainio ja vastus hieman helpompi ennakkoon... :)

Tänään Kajaanin T75-raveihin löytyy parikin varmaa.
L9 #2 Myrskyri ja L10 #6 T.Rex on lähel voittoja. Tuureja matkaan! 👍

Niin muuten, listalla oli 3 reenipeliäkin!
Veto - Jymy, KPL-Tahko ja KeKi-PattU.

Oli pelkkä 1x2, ei moneylinea tahi juoksumääriä avattuna. Hankalia!
Voiskos KPL-Tahko ol X ? No voihan se toki, pikkupelit?

ViVelle tarjotaan voitosta 7.80, mut eri asia toteutuuko? 🙂
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
3,478
Joensuun T4:ssa tänään pesisteemaa mukana, kun Putte Puhtimäen Johnny Flame juoksee lähdös 6, #4.

Menestys on kiertäny viime juoksuis, mutta tänään ei jää ainakaan ohjastajast kiinni! Viime kerrat rattailla on ollu Putte itte tai V-P Toiviainen, mutta nyt puikois on hallitseva ravikuningas, Bolströmmin Henkka!

Lapulle, kaksariainesta! 👍

Pesiksessä "varmoil" ei kertoimet ole enää oikeen maistuvia....
Feral 1.54, no ohan se varma :) entä JoMa? 1.47. Siipellä olis kyl kertoimet kohillaan. Voisko se viedä jakson? 🤔
 
Viestejä
1,949
Itellä tuli pelattua aamusella JoMa-4.5 kerroin 2,03, tuo on jo pudonnut 1,95. JoMalla etua siitä, kun ottelu perjantailta alla. Suurimmat jännittelyt nyt jännitelty. Joukkueet kohtasivat viikko sitten Siilinjärvellä harkkamatsissa. JoMa vei 0-2 ( 1-3, 4-7)
 
Viestejä
3,478
No se SiiPe olis sit vieny jakson, jos toisenkin... :) Enpä nytkään lyöny sit lapulle! :ROFLMAO:

Tuli kaikkiin peleihin ylläreitä, tai ainaki isoja kertoimia. KeKi ja MyVe vei jaksot, Tahko ja SiiPe voitti koko pelit! Niinku sanottua, kauden alkuun näit usein tulee, luulisin että kesän mittaan "normalisoituu"...

Ei siin, kivojahan noi on, etenkin vetolapul, jos siis olis viel piirretty semmoinen sisään! :LOL:
 
Viestejä
3,478
Tiistaina tulee Turuust Koivuse Ola ja Night Guard näyttää Manseen raviurheilun mallia!
Alusta loppuun, L8 #1, ja muut kisaa kakkosesta, ja vain kakkosesta, sillä maalis ylivoimainen ykkönen, Ola ja Yövahti! Lainaten Jojensuun ravigurun Lare Hyvösen ääntä... :)

Huomenna taas pesispalloa! Nyt ei taida enää yllätyksiä tulla? Ainakin vaikea kuvitella MyVen tai SiiPen ottavan jaksoakaan nyt? Ja suosikeilla on nollakertoimet, eli juoksumääriä odotellessa....
Aukenee varmaan vasta huomenna. Lyöntikelithän sen kun paranee, eli overia lapuille!

Sen sijaan KeKi-SMJ ? KeKilla 3.20 kerroin? Mun mielestä sen pitäs kotona ol suosikki? Mut ehkä ravimiähen tuijottelen liikaa viime juoksua... :) KeKihän otti Lapualta jakson vieraissa, miksi ei nyt ottais kotona ennakkoon helpommalta vastukselta? Jopa 2 jaksoa? Siitä peleihin kehitelmää. Ellei jollain ole jotain parempaa faktaa? Näkikö kukaan sitä su peliä yms?

Tuureja matkaan! (y)
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
1,949
OTP - KajHa Puoliaika/Lopputulos 1/1 Kerroin 2,05 bet365

Jalkapallon kolmosta tänään klo 19:30. OTP avasi kautensa 2-0 vierasvoitolla paikallisvastustaja Haupasta. Kajha puolestaan hävisi kotonaan AC Oulu akatemialla 2-3. OTP on aivan ylikylä tähän sarjaan. Joukkueessa pelaa mm. Chukwu Callistus, Nzekwe Kelechi Michael, Stafsula Dritan, Wentin Johannes, Ibe Nathan, Essomba Titi, Orishani Felix, Afeez Adebowale Balogun, Haas Gehlen Eduardo, Blanc Stephane. Kyllä OTP:n pitäisi kaiken järjen mukaan olla johdossa jo puoliajalla ja voittaa ottelu. Eihän näihin juuri mitään sisään saa, mutta laitetaan tipsiä, kun monessa paikkaa selvästi pienempiä kertoimia tarjolla.
 
Viestejä
1,949
Mynämäki - Pori / Mynämäki+9,5 juoksua / Kerroin 1,90 / Veikkaus

Viime kauden Mynämäen kotipeleissä tämä tasoitus olisi riittänyt yhtä vaille kaikissa otteluissa. Vain Lapua Janette Lepistö (1+6) kapelimestarinaan takoi rumat lukemat. Mynämäki pelasi kauden avauksessa tasapäisesti vieraissa Raumaa vastaan ja osoitti, että tuskin se on tälläkään kaudella mikään heittopussi ainakaan kotonaan. Mynämäen jokeri Minttu Mäkisellä on hyviä muistoja viime kauden vastaavasta Pori ottelusta lyötyään kuusi juoksua.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
3,478
Jees, jos kuka raveja seurasi ja pelas jopa vielä mun vihjeet, niin on eilistä rikkaampi, riippuen patista, mutta eihän kerroin toki taivaita hiponu....

Ola koivusen Night guard veti alusta loppuun! V+kaks+PD kiinni, perkeles T5 jäi yhdellä hevosel, kun jätin tokasta suosikin. Ahneus, hain isompaa kerrointa..... 😆

Tota MyVen tasotusta vois kokeilla ja juoksumääriä?
MyVen pelis 15.5 ja SiiPe-Kirit peräti 16.5
Aika korkeita🤔 KeKi-SMJ 11.5, ehkä sitä?
Ja sitte Kekin voittoa, moneylineki antaa 1.88
Noi on muuttunu! KeKi ny suosikki.....

Futiksest, ainakaan kolmosen pohjoislohkost en kyl tiä mittää! Ei noita usein edes Veikauksen listoil ole. Pelit menee ny Veikkauksel, ku ravivoitot sieltä.... Tuureja! 👍
 
Viestejä
3,478
Tosta nopia tupla MyVe+9,5 & potkupallon kakkosesta P-Iirot.
Kotiin päin vetoa ehkä? Mutta kuuleman mukaan, asiantuntijat sano et Pargas pitäs hoitua... :)

Tornios tosi vaikeet ja veikeet 65-ravit tänään!
PD idea, L8 #13 👍

Korjaus! Toi PD-idea on Lähtö 8 ja nro 13, Special present!
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
3,478
No tänää meni sit täysin perseelleen kaik pelit...

Pargas voitti 😆 ja Karhut tako juoksuja 13 erolla...
Ravitki hakuses... 😎

Eiköhän vietellä Juhannukset ja palailla asiaan!
Härmään toki täytyy joku lappu tehdä. Perinteisiin yöttömän yön raveihin!
Tai Vieremällähän ne oikeet perinteiset on, mutta nyt covid-tilanteen takia kesäraveja on jo ajois peruttu....

Erittäin hyvää Juhannusta! 👍 🍻🍺
 
Viestejä
3,478
Röissä, aamukahvilla ja ravipohdintaa, eli päivän tärkeimmät... :)

Kuopion T5-varma tänään, L4 #1 El highway!
Laukatta vie pystyyn! Toki laukka sillon tällön pinnas... Laukan tulles lähtö avoin, k-merkil :)

PD:n idea, toisen PD-lähdön, eli L9 #4 Gambler Hoss! Perttunen luovii keulaan ja kukat 👍

Tuureja matkaan! Muutama timma ja Jussin viettoon! Sitte onkin lomaa ja lomautusta...
Säätkin suosii! 👍
 
Viestejä
3,478
Hola!

Kuis on pelit menny? Mulla Juhannusravien jälkeen on ollu aika hiljasta....

Tänään olis taas jokojokopallia listoil! Äijien ykköstä ja reenipelejäkin mukana, naisten superin lisäks. Vaan eipä oikeen löydy ideaa?

Satakunnan derby pelataan tänään aurinkoisella Rauman stadionil.
Karhut taas suosikki, mut Feran kotipeli ja derby tasaa aina puntteja.
Lisäks Karhuilla ilmeisesti (?) Kaisis Rosvall pois? Harmittavaa loukkaantumiset aina, ei niitä toivo tietenkään edes paikallisvastustajalle!
Pikaista toipumista! Arbelius korvannee Kaisiksen tänään. En tiedä miten etukenttä nyt mallautuu?

No, ei tuosta Karhujen voittokertoimella 1.22 saa mitenkään maistuvaa.
Feran yllätys, esim. X, vois ol kokeilu?
Tai juoksumäärä 11.5, joka jäänee taas alle, vaikka lyöntikeli olis mitä mahtavin! 🤔

Kuis muut pelit? Lapua oli viime ke aika yllättävän vaisu, ja hävis SMJ:lle.
Tuleeko ryhtiliike vai jatkaako KeKi kurimusta? Itte lähden hakemaan KeKille vähintään jaksovoittoa!

Tuureja matkaan!
 
Viestejä
3,478
Päivitystä vielä päivän raveihin!

Metsämäellä varmana juoksee tänään L8 #1 Dickson Shadow! Ratissa Raitalan Santtu. Viimeks 9.5 vauhdilla lopettanu ruuna parantanee lentokelil ennätystään! Alusta loppuun ja kukat! 👍

PD:ssa Dicksonin pariks maistuva haku on koko ajan voittoa hätyytelly Fiona Norr. L9 #2. Se on roikkunu ilmas ja tänään.... 👊

Tuureja matkoihin! 👍
 
Viestejä
3,478
Pitää vissiin tyystiin keskittyy noihin raveihin, ku sieltähän saa varmaa rahaa! 😄 No eilen ainaki, kun Dickson vei niinku ennustin...

Pesispeleis tänään ykköstä ja reenipelei... Naisten ykköses Pöu ois varma, mut en ole löytäny mistään. Toisaalta kerroin olis varmaan tasoa 1.18....

Yks idea vois olla? 🤔

AA - HP 4.80 - 2.70 - 1.83 ML 2.75 - 1.38

Onko HP vierais vielä näin iso suosikki? Oon kuullu viel lupaavia kommentteja Angureist, eli ristiä, ml-voittoo lapulle mummona!
Rohkeimmat jopa suoraa ygöst! 😮

Coolbetiltä löytykin tuo Pöu - Roihu, 1x2 vetona. Pöu saa 1.55 !
Pitäs ol lähel... 👍

Ravit juostaan tänään pesiksen mekas, Kouvolas. Kymi-GP!
Nää on yhet vuoden tasokkaimmist raveist Suomes tänä vuonna!
Monessa lähdös on monta kovaa, ja kaikkien merkkien lähtöjä.
Tosi hankala vaikkapa Kymi-GP:n lähdöst sanoa, kuka ei varmana voitta...?
Toisin kuin joskus Vorssan iltaraveis voi... :) Mutta Vitruvio on ehkä hiuksen hieno suosikki!

Varmakin löytyy, L11 #3 Bring me Brodde!

Tuureja matkoihin!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös